...

Wizard of Oz 

Autor: Andreea Vieru

Actualizat: 19 iulie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xWizard of Oz 

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
wms
100% Bonus Până la 2000 RON + 200 Rotiri Gratis
  • Deschide-ți un cont și verifică-ți identitatea
  • Folosește codul bonus: K_COROANE350
  • Primești automat 350 rotiri gratuite la Shining Crown

Intră în lumea magică a Vrăjitorului din Oz și găsește comorile din Orașul de Smarald! Distrează-te acum, jucând gratis Wizard of Oz demo pe SuperCazino, unde vei găsi zeci de sloturi dinamice și captivante, marca 1×2 Gaming. 

Wizard of Oz Slot – Elemente Grafice

Jocul Wizard of Oz gratis oferă utilizatorilor o experiență vizuală plăcută prin totalitatea elementelor clasice, întregul design având o structură simplă de 3 role și 3 rânduri. În timpul jocului, utilizatorii se pot bucura de melodiile din background, identice cu cele din musicalul cu același nume, coloana sonoră fiind compusă special pentru a se potrivi și pe video games. Tot pe SuperCazino poți găsi și alte sloturi gratis la fel de interesante.  

Wizard of Oz gratis a fost creat pe o structură super simplă, astfel încât jucătorul să aibă o experiență cât mai relaxantă și să se acomodeze cât mai repede. Pe ecranul jocului poți vedea cele 3 butoane de redare rundă, setare pariu, funcția de Autoplay și butonul de informații speciale despre joc, cu posibilitatea de redare stânga-dreapta. Așadar, pe SuperCazino te poți bucura de o gamă impresionantă de sloturi unice de la diverși producători, ca EGT sau Pragmatic Play

RTP-ul și Liniile de Plată din Wizard of Oz Gratis

Testează cu încredere jocul Wizard of Oz free și oferă-ți un moment de relaxare, oriunde te-ai afla. Slotul îți dă posibilitatea să joci și pe mod automat, prin funcția „Autoplay”, care îți permite să-ți alegi numărul de runde, însă trebuie să respecți câteva condiții de oprire a rotirilor automate.

RTP-ul sau Return to Player (rata de plată) este coeficientul care te ajută să înțelegi care este procentul de plată. Practic, este suma pe care o vei primi din partea cazinoului sub forma unor câștiguri. În situația dată, slotul Wizard of Oz online are un coeficient de plată mai mare decât media, acesta ajungând până la 96%.

Pentru jucătorii pasionați, slotul Wizard of Oz online oferă până la 9 linii de plată, mai ales pe funcțiile speciale. Slotul are o miză minimă de 0.35 credite, așa încât pariul maxim poate să ajungă și până la 70 de credite. Nu uita că pe SuperCazino poți găsi și alte sloturi noi, care te plătesc la fel de bine. Succes!

Cum Se Joacă Wizard of Oz Gratis?

Deși pare un simplu joc, te poți bucura de Wizard of Oz demo, pe SuperCazino, cât și pe bani reali chiar de la tine de acasă, dar despre acest lucru vom discuta în alt articol! Odată ce ai intrat în magia jocului, vei face cunoștință cu personajele din Orașul de Smarald, care te vor ajuta să înveți regulile și să te familiarizezi cu întregul proces. 

Iată, mai departe care sunt pașii către Wizard of Oz gratis: 

Pasul 1

 

Apasă „Joacă Gratis” din centrul ecranului și intră în lumea Wizard of Oz.

Pasul 2

 

Apasă butonul „Continuă” din dreapta ecranului.

Pasul 3

 

Alege liniile de plată după cum preferi, începând cu miza minimă de 0.35 credite și pariază până la maxim 70 de credite.

Pasul 4

 

Apasă „Play” pe butonul din centrul ecranului și trăiește bucuria de a juca Wizard of Oz Gratis.

Așadar, Wizard of Oz slot este un joc cât se poate de captivant, care îți oferă multe modalități de câștig. Testează Wizard of Oz demo pe SuperCazino, dar nu uita că există și alte sloturi magice care te vor face să ajungi la sume din ce în ce mai mari. Nu uita că toate funcționalitățile jocului sunt adaptate și pentru ecranul de telefon, așa încât tu să te poți distra direct din confortul casei tale. 

Simbolurile Care Îți Aduc Premii în Wizard of Oz Gratis Online 

Descoperă distracția pe bani și bucură-te de slotul Wizard of Oz slot, care oferă o mulțime de câștiguri impresionante. Dă-le de veste și prietenilor tăi de simbolurile norocoase. Acestea îți aduc câștiguri de la stânga la dreapta, pe 9 direcții diferite. 

Știm că o să-ți placă Wizard of Oz free, însă nu uita că există și alte sloturi clasice pe SuperCazino, de care te poți bucura!

Wizard of Oz – Simboluri Speciale și Runde Bonus

Slotul Wizard of Oz Gratis oferă utilizatorilor o gamă mai variată de simboluri speciale, care vin la pachet cu runde bonus, astfel încât experiența jocului să fie din ce în ce mai palpitantă. Iată, care sunt acestea:

Părerea SuperCazino Despre Wizard of Oz Gratis

Wizard of Oz slot poate deveni în scurt timp unul din jocurile tale preferate, pentru că oferă rotiri gratuite, simboluri speciale cu runde care plătesc bine și o interfață super prietenoasă și intuitivă. Așa cum știi deja, funcțiile jocului sunt adaptate special pentru ecranul mobilului și face ca întreaga experiență să fie una relaxantă. 

Joacă mai mult:

sharky gratis logo
3.5/5 - (2 votes)

Sharky

Joaca Gratis
sizzling hot 6 extra gold slot online
5/5 - (1 vote)

Sizzling Hot 6 Extra Gold

Joaca Gratis
shining king gratis logo
4/5 - (2 votes)

Shining King

Joaca Gratis
diamondz gratis banner
5/5 - (1 vote)

Diamondz

Joaca Gratis

Autori