...

Nirvana

Autor: Alina Isac

Actualizat: 25 iunie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xNirvana

Nume Joc
Nirvana
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
yggdrasil
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Nirvana gratis este un joc plin de creaturi mitologice și de premii excelente. Descoperă un joc semnat de Yggdrasil care te transportă într-o lume fascinantă. Încearcă-l și tu gratuit pe SuperCazino și citește recenzia noastră în care îți arătăm tot ce trebuie să știi despre aparat!

Ecran de Joc Nirvana Gratis

Nirvana demo este un joc care te va încânta de la primul contact. Designul său este în ton cu tema care abundă în spiritualitate. Grila de joc de 5 role și 3 rânduri este frumos ornamentată cu motive hinduse, iar în partea de jos vei vedea trei lotuși. Aceste flori au un rol important în jocul de păcănele Nirvana, așa cum vei descoperi și tu în articolul nostru.

nirvana gratis

Animațiile de la Nirvana slot sunt spectaculoase și te vor ține conectat la joc pe toată durata sesiunii. Atunci când joci Nirvana gratis, este foarte posibil să vrei să repeți experiența! Aceeași grafică de top o găsești pe orice ecran, iar funcțiile de joc sunt extrem de simple. Yggdrasil își creează toate jocurile în HTML5, deci nu există probleme de compatibilitate pe mobil. Acest furnizor pune mult accent pe experiența de joc, deci așteaptă-te să te distrezi de minune la Nirvana free.

Dacă îți plac sloturile cu teme ieșite din comun, ar trebui să încerci și Lucky Symbols, The Hand of Midas sau Treasure Wild!

Linii de Plată și RTP Nirvana Demo

Nirvana gratis este un joc care plătește pe 20 de linii fixe. Liniile fixe înseamnă că nu poți ajusta numărul de linii de plată active; toate cele 20 sunt întotdeauna în joc și te asigură că fiecare rotire este jucată la potențialul său maxim. Ca să câștigi la joc, va trebui să potrivești minim 3 simboluri de același fel pe o linie de plată și pe role adiacente. Direcția de plată a acestor linii este numai de la stânga spre dreapta.

nirvana gratis

Coeficientul RTP la Nirvana demo este de 96,2%, deci peste media industriei de 96%. Cu alte cuvinte, pentru fiecare 100 unități pariate, vei primi aproximativ 96,2 unități pe termen lung. Acest coeficient este rata de câștig teoretic și este calculată la milioane de spinuri. Cu cât este mai mare, cu atât șansele tale să câștigi cresc.

Cum Joci Nirvana Demo?

După câteva spinuri la Nirvana gratis, te vei convinge că este foarte ușor să joci. Sloturile sunt făcute să fie simple, iar aici, tot ce trebuie să faci este să-ți setezi pariul dorit și să dai drumul la distracție. Iată cum te joci:

Indiferent de pe ce alegi să joci, Nirvana demo este la fel de simplu și intuitiv. Găsești rapid orice buton și deja din aspectul său, știi exact ce va face. Deschide meniul aparatului din butonul „+” din partea de jos a ecranului. Acolo găsești secțiunile de informații, ajutor și setări. Din setările Nirvana gratis, poți stabili volumul, viteza rotirilor și alte efecte vizuale. De asemenea, poți activa/dezactiva redarea rundelor cu tasta SPACE.

De ce nu încerci și niște sloturi clasice cu șeptari și jokeri?

Simboluri Nirvana Online

Nirvana gratis are mai multe simboluri clasice. Acestea au doar rolul de a-ți oferi câștiguri pe liniile de plată. Sunt în total 8 astfel de simboluri. Iată ce plăți îți aduc la 3, 4 și 5 de-un fel pe o linie de câștig:

Așa cum vezi mai sus, o singură linie îți poate aduce plăți chiar mai mari de 10x miza. Dar trebuie să formezi combinații de una dintre cele 4 creaturi fantastice pentru premii frumoase. Oricum, Nirvana slot are și mai multe speciale care te ajută să câștigi mai bine.

Funcții Speciale Nirvana

Jocul de păcănele Nirvana are simboluri și funcții speciale cu care obții comori dintr-o altă lume. Te bucuri de două simboluri speciale și de o secvență cu rotiri gratuite care are trei moduri inedite de desfășurare. Iată despre ce este vorba:

Nirvana slot are și o volatilitate medie, deci plătește destul de des. De asemenea, câștigul maxim este de 10.000x miza. Această plată colosală de la Nirvana free o poți atinge cu ajutorul specialelor de mai sus.

Părerea SuperCazino

Dacă ești fan sloturi cu temă fantasy, atunci Nirvana gratis este exact ceea ce cauți. Are o secvență specială cu rotiri gratuite și cu mai multe funcții tari. Am descoperit că este destul de simplu să declanșezi speciala, cel puțin în prima etapă, unde ai activ un singur mod. Încearcă și tu Nirvana demo pe SuperCazino ca să testezi jocul și dacă-i pe gustul tău, nu ezita să-l joci și pe bani reali!

Joacă și:

logo slot the story of alexander gratis
3.4/5 - (12 votes)

The Story of Alexander

Joaca Gratis
logo Divine Fortune gratis Slot
5/5 - (2 votes)

Divine Fortune

Joaca Gratis
peaky blinders gratis logo
5/5 - (5 votes)

Peaky Blinders

Joaca Gratis
buffala king megaways gratis logo ss
4/5 - (4 votes)

Buffalo King Megaways

Joaca Gratis

Autori

Autor

Alina Isac

Senior Content Writer

Linkedin Icon