...

Treasure Wild

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 5 iulie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xTreasure Wild

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 1000 RON
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus pe parcursul pasului 3: EURO24
  • Iei 124 rotiri gratis la Sweet Bonanza după creare cont
  • Verifică-ți contul și mai primești 24 RON Free Bet

La Treasure Wild, găsești cele mai râvnite comori și te bucuri de premii colosale. Jocul marca Pragmatic Play oferă o experiență de cinci stele la sloturi, deci ne bucurăm să ți-l prezentăm în articolul de astăzi. Află toate aspectele ce țin de plăți, experiență de joc și speciale. Apoi, joacă și tu Treasure Wild gratis pe SuperCazino ca să vezi exact tot ce presupune jocul.

Treasure Wild demo – grafică și muzică

Treasure Wild are o atmosferă medievală, inspirată și din muzica ambientală, dar și din aspectul său. Te afli într-un castel plin cu bogății de tot felul, de la monede din aur la pietre prețioase. Simbolurile sunt desigur reprezentative și poți găsi coroane, brățări, lănțișoare, cupe și cufere.

Structura Treasure Wild este de 5 role și 3 rânduri, deci din acest punct de vedere, îl putem considera și un joc clasic. Pragmatic Play excelează la capitolul prezentare audio-vizuală a jocurilor, așa cum poți vedea și tu de la prima vedere.

De asemenea, trebuie să mai știi și că Treasure Wild free se vede bine de pe orice dispozitiv. Fie că alegi să joci de pe tabletă, laptop, desktop sau mobil, te bucuri de aceeași experiență de joc de care nu ai cum să te plictisești.

Treasure Wild online – rata de plată

Coeficientul RTP al Treasure Wild este de 96,53%, deci unul foarte bun, peste media industriei și în ton cu sloturile Pragmatic. Are 20 de linii de plată fixe, iar simbolurile plătesc de la stânga spre dreapta. Volatilitatea jocului este ridicată, deci așteaptă-te la plăți colosale din câteva runde.

Treasure Wild gratis – cum te joci?

Treasure Wild este simplu de jucat, așa cum se întâmplă cu aproape fiecare slot. Iată care sunt butoanele jocului:

Treasure Wild slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la Treasure Wild sunt de două tipuri. Cele tematice, cu plată mare și cele clasice (numere de cărți de joc) cu plată mică. Vezi mai jos ce câștiguri îți aduce acestea:

Câștigurile Treasure Wild gratis pe care le-am menționat sunt pentru pariul maxim de 200 de fise și pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată.

Treasure Wild free – caracteristici speciale

Acum vei vedea de ce Treasure Wild chiar se numește așa. Simbolul Wild este crucial pentru cele mai mari câștiguri. Mai multe detalii ai în secțiunea de jos:

Concluzii

Treasure Wild îți oferă plăți colosale cu ajutorul secvenței bonus care adună foarte mulți bani. Cuferele îți aduc premii foarte mari din câteva runde, așa cum vezi și în versiunea noastră gratuită. Joacă și tu Treasure Wild demo pe SuperCazino și vezi exact ce presupun toate aceste funcții atât de palpitante ale slotului!

Joacă mai mult:

queen cleopatra slot gratis
3.3/5 - (3 votes)

Queen Cleopatra

Joaca Gratis
logo house of doom gratis
5/5 - (1 vote)

House of Doom

Joaca Gratis
rainbow wilds megaways logo
3.7/5 - (3 votes)

Rainbow Wilds Megaways

Joaca Gratis
logo Divine Fortune gratis Slot
5/5 - (2 votes)

Divine Fortune

Joaca Gratis

Autori