...

Tower Quest

Autor: Alina Isac

Actualizat: 18 iunie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xTower Quest

Nume Joc
Tower Quest
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Vrei să descoperi un slot plin de magia, așa cum numai Play’n Go poate să facă? Atunci hai să-ți prezentăm Tower Quest gratis! Acest joc are tot ce-i trebuie: temă, grafică, aventură, magie, speciale și bineînțeles, plăți excelente! Hai să descoperi și tu Tower Quest demo pe SuperCazino și citește toate informațiile în recenzia noastră!

Ecran de Joc Tower Quest Gratis

Tower Quest gratis este un joc cu structura clasică, de 5 role și 3 rânduri. Dar grafica este la un cu totul alt nivel față de ce ești obișnuit la păcănele. Aici te vei simți ca într-un joc de tip fantasy. Personajele seamănă puțin cu cele din World of Warcraft. Pe grila Tower Quest online, vei vedea războinici, orci, vrăjitoare, vrăjitori și dragoni.

tower quest gratis

Marginile grilei sunt ornamentate elegant cu doi dragoni. Aceștia stau păzesc rezervoarele cu mană albastră și respectiv roșie. Acestea sunt foarte importante în mecanica Tower Quest slot, dar despre acest aspect îți vom povesti pe larg într-o altă secțiune a articolului. Aparatul semnat de Play’n Go face cinste acestui furnizor. Se concentrează pe jocuri cu teme spectaculoase și grafici senzaționale, iar slotul de față este unul dintre clasicele oferite de acest producător.

Linii de Plată și RTP Tower Quest Slot

Tower Quest gratis are 20 de linii fixe, cu simboluri care plătesc numai de la stânga spre dreapta. Sunt necesare 3 simboluri de același fel pe role adiacente și pe o linie ca jocul să-ți genereze un câștig. Cele mai mari câștiguri de la Tower Quest demo sunt la 5 de-un fel pe o linie. Așa cum vei vedea în alt capitol, diferențele sunt destul de mari.

Rata de returnare la jucător a Tower Quest online este de 96,24%. Este un RTP peste media industriei de 96%. Acest lucru înseamnă că pe termen lung vei recupera 96,24 unități monetare la 100 unități monetare pariate. Plata maximă este de 500x miza. Deși nu este atât de mare, volatilitatea jocului este mică spre medie.

Cum Joci Tower Quest Demo?

În general, jocul la păcănele este extrem de simplu, iar Tower Quest gratis nu reprezintă vreo excepție. În esență, va trebui să setezi pariul și să dai spin. Aparatul mai are și un buton cu care deschizi tabelul de plăți. Iată cum joci mai exact Tower Quest slot pe versiunea desktop, cât și pe mobil:

Pasul 1

Apasă pe butonul Joacă Gratis și deschide Tower Quest slot.

Pasul 2

Stabilește valoarea fiselor din butonul din stânga jos. Setează pariul dorit cu săgețile – și + pe care le vezi în partea de jos a ecranului Tower Quest free. Poți juca cu 1-5 fise per rundă. 

Pasul 3

Poți seta și valoarea fiselor în colțul din stânga jos. Ai posibilitatea de a alege o valoare între 0.01 – 1 unități. Dacă vrei miza maximă la Tower Quest gratis, apasă pe butonul MAX BET

Pasul 4

Apasă pe butonul SPIN ca să începi runda la Tower Quest demo. Poți opta și pentru funcția Auto Play dacă vrei să îți fie mai simplu.

Interfața slotului este extrem de intuitivă. Indiferent de dispozitivul de pe care joci, nu vei avea probleme să te descurci cu funcțiile extrem de intuitive ale jocului.

Simboluri Tower Quest Free

Simbolurile clasice de la Tower Quest gratis îți oferă plăți consistente, de la minim 3 de-un fel pe o linie. Și acestea sunt o sursă bună de câștiguri. Iată care sunt și care sunt câștigurile pe care le oferă:

Chiar și simbolurile cu plată mică de la Tower Quest free îți aduc câștiguri excelente. Dacă faci o linie completă cu 5 J, primești de trei ori miza plasată. Cea mai bună combinație este cea cu 5 Războinici care îți oferă 17,5x pariul plasat.

Funcții Speciale Tower Quest Online

Specialele de la Tower Quest gratis dau multă culoare jocului. Are rotiri gratuite, o secvență bonus inedită și mai multe simboluri speciale. Vezi mai jos totul despre acestea:

La Tower Quest demo, sunt mai multe tipuri de rotiri gratuite și o secvență bonus foarte interesantă. Nu ai cum să te plictisești cu toate aceste funcții ale jocului. Noi îți recomandăm să acumulezi cât mai multe sticluțe, pentru că la nivelurile superioare, jocul este mult mai avantajos.

Părerea SuperCazino

Tower Quest slot este un joc cu structura de 5X3 și cu rata de plată de 96,24%, peste media industriei. Are mai multe speciale cu rotiri gratuite și cu simboluri Wild. Oferă și un joc bonus de cărți inedit care sigur te va încânta prin modul de desfășurare. Joacă acum Tower Quest gratis pe SuperCazino ca să vezi toate calitățile jocului din proprie experiență!

Joacă și:

crystal-mania-gratis-logo
5/5 - (2 votes)

Crystal Mania

Joaca Gratis
gems bonanza gratis logo
5/5 - (1 vote)

Gems Bonanza

Joaca Gratis
sloturi casino Zeus III
5/5 - (2 votes)

Zeus III

Joaca Gratis
logo slot kingdom of legend gratis
5/5 - (1 vote)

Kingdom of Legend

Joaca Gratis

Autori

Autor

Alina Isac

Senior Content Writer

Linkedin Icon