Phoenix Inferno

Autor: Andrei Dogaru

Actualizat: 9 aprilie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Phoenix Inferno

Producator joc
1x2 gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Phoenix Inferno online este un slot foarte fierbinte cu multe simboluri Wild extensibile și rotiri gratuite. Astăzi îți prezentăm toate aspectele unuia dintre cele mai spectaculoase jocuri de la 1×2 Gaming. Află cum te joci, care sunt plățile simbolurilor și totul despre funcțiile sale speciale. De asemenea, joacă Phoenix Inferno gratis pe SuperCazino ca să te familiarizezi cu modul său de joc!

Phoenix Inferno Demo – Grafică și Ecran de Joc

La Phoenix Inferno gratis, absolut totul arde. Pe fundal, vezi un vulcan în plină activitate, cu râuri de lavă. Chiar și cerul este brăzdat de lumina pătrunzătoare a doi sori. Pe această planetă fantastică trăiesc și tot felul de creaturi înflăcărate: lup, dragon și leu.

Pe structura jocului Phoenix Inferno free de 5 role și 3 rânduri, faci cunoștință și cu Crăiasa Focului, un simbol care plătește sume foarte mari. Nu lipsesc vulcanul și nici simbolurile clasice ale cărților de joc. Dar și acestea sunt înconjurate de flăcări. Simbolul central este desigur pasărea Phoenix.

Phoenix Inferno Gratis – Rata de Plată

Rata de plată teoretică de la Phoenix Inferno slot este de 95%. Jocul plătește de la stânga spre dreapta, pe 243 de linii. Doar Crăiasa Focului plătește la 2 simboluri de-un fel, restul generează plăți de la 3 simboluri similare.

Testează cele mai noi păcănele gratis pe SuperCazino!

Phoenix Inferno Free – Cum Se Joacă?

Phoenix Inferno gratis este optimizat pentru mobil și ai la dispoziție aceleași butoane, indiferent de versiune. Totuși, acestea sunt așezate altfel pe ecran. Iată care sunt butoanele și ce rol au:

Phoenix Inferno Slot – Simboluri și Plăți

Mai departe, vedem care sunt plățile simbolurilor Phoenix Inferno gratis pe o linie de 5 de același fel:

Joacă sloturi gratis fără nicio investiție pe SuperCazino!

Phoenix Inferno Online – Caracteristici Speciale

La Phoenix Inferno gratis, ai parte de simboluri speciale și rotiri gratuite. Vezi mai jos ce îți oferă acestea și cum funcționează:

Concluzii

Phoenix Inferno online are tot ce-i trebuie să devină unul dintre jocurile tale preferate. Are specială cu rotiri gratuite și simboluri Wild, iar simbolurile aducă plăți consistente. Tema jocului este și ea spectaculoasă și este optimizat pentru orice dispozitiv. Delectează-te cu Phoenix Inferno gratis pe SuperCazino și vezi concret în ce constau funcțiile sale!

Joacă și:

hansel-gretel-online
5/5 - (1 vote)
Hansel & Gretel
Joaca Gratis
ultra hot deluxe gratis logo
5/5 - (1 vote)
Ultra Hot Deluxe
Joaca Gratis
fruit-cocktail-free
3/5 - (2 votes)
Fruit Cocktail
Joaca Gratis
book of ra bingo online logo
5/5 - (1 vote)
Book of Ra Bingo
Joaca Gratis

Autori