...

Scruffy Duck

Autor: Monica Radu

Actualizat: 27 iunie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xScruffy Duck

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Scruffy Duck slot este un joc inedit, inspirat după faimosul personaj al desenelor animate Daffy Duck. Este un joc vesel și plin de evenimente neprevăzute, în care rățușca cea murdară are rolul principal. Hai să-ți povestim mai multe despre aparat în articolul de astăzi. Încearcă apoi versiunea Scruffy Duck demo, fără bani reali, direct la noi pe site!

Ecranul de Joc Scruffy Duck Slot

Ecranul de joc de la Scruffy Duck slot 2024 înfățișează mai multe personaje din lumea nebună a rațelor. Pe structura de 5 role și 3 rânduri vei face cunoștință cu 5 rațe, fiecare cu personalitatea ei bine definită. Așa cum nu e vreo surpriză, aparatul este în culori vesele, pe un fundal albastru, ce reprezintă lumea acestor păsări pline de viață.

Scruffy Duck free este un joc semnat de NetEnt, un producător cunoscut pentru jocurile sale cu aventură și animale. Un alt exemplu este Planet of the Apes, iar după cum se vede furnizorului îi place să se inspire din filme și desene animate.

scruffy duck slot

Linii de plată și RTP Scruffy Duck Demo

Scruffy Duck slot online nu este doar distractiv, ci și plătește foarte bine. Are o rată de câștig de 96,38%, peste media pieței. Acesta este un coeficient calculat la milioane de runde și arată cât de bine stai la șansele de câștig. Cu cât RTP-ul este mai mare, cu atât este mai bine pentru tine.

Scruffy Duck free online plătește pe 25 de linii fixe, cu simboluri de același fel de la stânga spre dreapta. Ca simbolurile să plătească, trebuie să faci combinații de 3, 4 sau 5 de-un fel. Volatilitatea jocului Scruffy Duck păcănele gratis este medie, deci îți va aduce câștiguri constant.

Cum Joci Scruffy Duck online

Nu credem că dezvăluim vreun secret când îți spunem că e extrem de simplu să te joci la Scruffy Duck slot. Pe deasupra, este optimizat foarte bine și pentru jocul pe mobil, deci nu vei avea probleme. Iată mai jos care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi ca să te distrezi la joc:

Setările Scruffy Duck păcănele gratis sunt în butonul reprezentat printr-o cheie în varianta de computer. Pe mobil, găsești setările de joc în același meniu. Deși interfața de la Scruffy Duck slot diferă destul de mult în funcție de dispozitivul de pe care joci, funcțiile sunt la fel de intuitive. Pe mobil, ai un meniu care conține setări, informații și funcția de setare pariu. Pe computer, butoanele de la Scruffy Duck free se găsesc dispuse sub role.

Simboluri Scruffy Duck online

Simbolurile standard de la Scruffy Duck slot îți aduc câștiguri care te vor înveseli la fel de mult ca tema jocului. Iată care sunt simbolurile clasice de la Scruffy Duck demo și cât plătesc ele în combinații de 3, 4 și 5 de același fel:

Funcții Speciale în Scruffy Duck Gratis

Distracția la Scruffy Duck slot abia a început! Punctul culminant îl reprezintă specialele. Are mai multe simboluri care îți măresc câștigurile și șansele de a obține premii extrem de mari. Mai jos, vei afla toate informațiile esențiale despre acestea:

Părerea Supercazino

Scruffy Duck slot este un joc excelent pentru fanii aventurilor în aer liber. Dacă îți plac rațele și ești nostalgic după desenele animate cu Daffy Duck, atunci jocul marca NetEnt poate deveni preferatul tău. Toate funcțiile rotirilor sunt foarte atractive și îți oferă șanse mari să câștigi bine la joc. Ca să vezi mai multe, încearcă acum Scruffy Duck gratis pe SuperCazino și rămâi la noi pe site pentru mai multe aparate spectaculoase!

Joacă demo:

40 lucky king gratis
3.7/5 - (3 votes)

40 Lucky King

Joaca Gratis
logo gemix gratis play n go
5/5 - (2 votes)

Gemix

Joaca Gratis
hunter spirit gratis logo
3.9/5 - (13 votes)

Hunter’s Spirit

Joaca Gratis
cave of fortune logo
3.7/5 - (3 votes)

Cave of Fortune

Joaca Gratis

Autori

Autor

Monica Radu

Junior Content Writer

Linkedin Icon