...

Jack Hammer

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xJack Hammer

Nume Joc
Jack Hammer
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Jack Hammer NetEnt îți atrage atenția încă din momentul în care îl accesezi. Arată ca o carte de benzi desenate, este dinamic și oferă șanse de câștiguri suplimentare la fiecare combinație de 3 sau mai multe simboluri de același fel. În continuare vei descoperi cum îl joci, cât poți câștiga și ce caracteristici speciale te așteaptă. Joacă Jack Hammer pe SuperCazino!

Ce îți oferă Jack Hammer slot ca grafică și ecran de joc

Dacă îți dorești puțin mai multă varietate și noutate de la sloturile pe care le joci, Jack Hammer slot este o opțiune excelentă. Dincolo de orice, ecranul de joc este unul dintre cele mai originale și distractive pe care le vei găsi: îți lasă impresia că citești o revistă vintage cu benzi desenate. Simbolurile sunt perfect alese, iar efectele sonore sunt pe măsură. Până și liniile de plată sunt stilizate ca în desene, deci se poate spune că dezvoltatorii de la NetEnt au acordat atenție fiecărui detaliu.

Jack Hammer slot este structurat pe 5 role și 3 rânduri. La prima vedere structura e una similară cu a multor alte sloturi, dar în cadrul rotirilor câștigătoare vei descoperi o caracteristică foarte interesantă.

Linii de plată și RTP în Jack Hammer gratis

Având în vedere faptul că Jack Hammer gratis este pur și simplu varianta demo a jocului cu mize reale, nu există nicio diferență din punct de vedere plăți sau valoare a câștigurilor. Singurul aspect care le diferențiază constă în faptul că Jack Hammer free are mize și câștiguri virtuale: nu joci din banii tăi, deci nu colectezi suma la final.

Jack Hammer slot are 25 de linii de plată fixe, iar RTP-ul său este de 97%, ceea ce îți oferă șanse excelente de câștig. Vei observa și când joci Jack Hammer gratis că slotul are o valabilitate scăzută: câștiguri foarte dese, dar nu neapărat și foarte mari.

Cum joci Jack Hammer Gratis

Jack Hammer demo este foarte simplu de jucat, indiferent de gradul tău de experiență. Toate butoanele de care ai nevoie se găsesc la baza ecranului de joc și le poți folosi după cum urmează:

Sunt o mulțime de dezvoltatori de jocuri tip slot, motiv pentru care te invităm să vezi și ce jocuri EGT sau jocuri Pragmatic Play poți încerca!

Simboluri în slotul Jack Hammer

Jack Hammer slot este plin de simboluri care te transportă într-o poveste vintage cu gangsteri și eroi. Iată cât plătește fiecare simbol:

Caracteristici și simboluri speciale ale slotului

Dacă îți plac sloturile cu funcții speciale și runde de dublaje gen „Gamble”, vei descoperi și în Jack Hammer o serie de caracteristici interesante:

Dacă ești un fan al acestui tip de funcții, vezi ce alte sloturi speciale mai poți juca la noi pe site!

Concluzii

Jack Hammer este cu siguranță un joc distractiv și deloc complicat. Îl poți alege atunci când simți nevoia unui slot puțin altfel, care să alunge monotonia. Rundele Sticky Win, deși amețitoare, îți vor capta atenția, inclusiv în varianta de joc demo. Încearcă și tu Jack Hammer gratis!

Joacă și:

jolly fruits gratis image
3.7/5 - (4 votes)

Jolly Fruits

Joaca Gratis
robbin robin logo
5/5 - (1 vote)

Robbin Robin

Joaca Gratis
Jocuri sloturi Guns and Roses
5/5 - (2 votes)

Guns and Roses

Joaca Gratis
blackjack online netent
4.2/5 - (8 votes)

Blackjack

Joaca Gratis

Autori