Fruit Shop

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Fruit Shop

Nume Joc

Fruit Shop

Categorii joc
fructe
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Fruit Shop este un slot simplu, de tip clasic, pe care îl poți juca atunci când cauți un joc relaxant și deloc complicat. Datorită aspectului și modului de joc, e perfect pentru pasionații de sloturi, dar și pentru începători. În continuare vei afla cum se joacă Fruit Shop free, ce funcții speciale oferă și cât poți câștiga. Încearcă-ți norocul cu Fruit Shop gratis!

Ce oferă Fruit Shop demo ca grafică și ecran de joc

În primul rând, e bine de știut că Fruit Shop free și varianta cu mize reale au exact același aspect, aceleași funcții și același mod de joc. De aceea, dacă vrei să te antrenezi sau pur și simplu să joci pe bani fictivi, te poți bucura oricând de Fruit Shop demo. Jocul e vesel, colorat și bine realizat din punct de vedere grafic.

Deși nu există o poveste în spate, ca în cazul sloturilor bazate pe filme, legende sau eroi de basm, ai ocazia să te distrezi cu un slot clasic. Imaginează-ți că te afli într-un magazin plin cu fructe exotice, unde te întâmpină o atmosferă de vară – dacă îți surâde ideea, te va încânta să joci Fruit Shop. Coloana sonoră e discretă, dinamică și în ton cu atmosfera, după cum te-ai obișnuit deja în cazul jocuri NetEnt.

Din punct de vedere al structurii, Fruit Shop NetEnt este un slot cu 5 role și 3 rânduri. Butoanele de joc se află sub ecran, ușor de accesat. Datorită structurii și simbolurilor foarte mari, Fruit Shop slot e perfect și dacă joci de pe telefon, vizibilitatea fiind excelentă.

Plăți și RTP în Fruit Shop slot

La fel ca în cele mai multe sloturi, combinațiile câștigătoare în Fruit Shop se plătesc în sistem de la stânga la dreapta. Există 15 linii de plată fixe, pe care le poți observa afișate în fiecare parte a ecranului.

Ca RTP, Fruit Shop slot are o rată de plată excelentă, de 96.71%. Ce înseamnă asta pentru tine? Posibilități bune de câștig, indiferent că joci Fruit Shop gratis sau cu bani reali. Volatilitatea jocului e medie, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la câștiguri frecvente și variate ca valoare.

Încearcă și alte jocuri de la EGT sau Nyx Gaming!

Cum joci Fruit Shop gratis

Fruit Shop este foarte simplu de jucat, așa cum vei vedea în continuare. Nu e nevoie să ții minte reguli complicate, pentru că totul e accesibil și intuitiv. Iată cum se joacă Fruit Shop gratis:

Cât valorează simbolurile din Fruit Shop NetEnt

Câștigurile tale depind de fiecare dată de miza cu care joci. Iată în continuare câștigurile maxime din Fruit Shop gratis pentru fiecare simbol, la nivelul de miză 1:

Joacă și alte sloturi clasice la noi pe site!

Simboluri și funcții speciale în Fruit Shop

Un slot care îți oferă și simboluri sau caracteristici speciale, care îți aduc câștiguri suplimentare sau dublaje, merită cu siguranță încercat. Iată ce astfel de funcții te așteaptă în Fruit Shop gratis:

Concluzie

Fruit Shop gratis e genul de slot distractiv și simplu, pe care îl poți juca oricând cu plăcere. Pe lângă faptul că nu are reguli complicate, rezervă norocoșilor și câștiguri atractive. plus numeroase runde gratis. Distrează-te și tu cu Fruit Shop pe SuperCazino!

Joacă și:

logo slot dracula gratis
4/5 - (2 votes)
Dracula
Joaca Gratis
rain balls gratis banner
5/5 - (1 vote)
Rain Balls
Joaca Gratis
flaming hot gratis casino
3.3/5 - (37 votes)
Flaming Hot
Joaca Gratis
john hunter and the book of tut gratis banner
5/5 - (1 vote)
John Hunter and the Book of Tut
Joaca Gratis

Autori