...

Frog Story

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xFrog Story

Nume Joc
Frog Story
Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Uneori simți nevoia să evadezi din lumea reală și să intri într-o poveste plină de magie. Pentru acele momente, Frog Story slot este jocul perfect, în care găsești tot ce ai nevoie: poveste, acțiune, dar și câștiguri și extra funcții interesante. În continuare vei afla mai multe despre cum îl joci și ce câștiguri îți poate aduce. Încearcă Frog Story gratis pe SuperCazino!

Cum arată ecranul de joc Frog Story gratis

Frog Story EGT e un slot cu structură clasică, de tipul 5 role și 3 rânduri, cu butoanele de joc în partea de jos a ecranului și liniile de plată afișate în stânga și în dreapta. Din punct de vedere grafic, este foarte bine realizat, asemenea altor sloturi EGT, fiecare element purtându-te într-o lume de poveste, de unde nu lipsesc cuferele cu comori, prințesele, castelele sau poțiunile fermecate.

Povestea din spatele jocului Frog Story îți este poate cunoscută din cărțile de basme: cea a prințului vrăjit să se transforme într-o broască. Sunetul completează bine povestea, însă dacă te concentrezi mai bine fără sonor, îl poți opri din partea dreaptă-jos.

Linii de plată și RTP în Frog Story slot

Frog Story demo, la fel ca varianta cu mize reale, are 20 de linii de plată fixe, pe care câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta. Rata de plată a slotului este una foarte bună, de 95.87%, iar cu cât RTP-ul este mai aproape de 100%, cu atât șansele tale de câștig sunt mai mari.

Volatilitatea Frog Story slot este una medie. Ce înseamnă asta pentru tine? Câștigurile apar destul de des, iar ca valoare alternează: vei observa că unele sunt mai mici ca miza sau relativ egale cu aceasta, în timp ce altele au valori chiar și de 20 de ori mai mari. Poți juca Frog Story gratis pentru a te antrena și a observa cum funcționează plățile.

Cum joci Frog Story free

Regulile de joc ale slotului Frog Story sunt foarte simple, așa că nu vei avea probleme să le înveți chiar de la primele accesări. Iată cum folosești butoanele din partea de jos a ecranului:

Încearcă și alte sloturi clasice la noi pe site!

Simboluri și valoarea acestora în Frog Story

Așa cum spuneam, simbolurile din Frog Story gratis sunt desprinse din lumea poveștilor. Fiecare dintre ele îți oferă anumite câștiguri maxime, după cum urmează:

Funcții și simboluri speciale în Frog Story demo

Pe lângă simbolurile obișnuite, Frog Story gratis îți aduce și câteva funcții speciale, care îți pot crește în mod considerabil câștigurile:

Dacă funcțiile speciale sunt un criteriu pentru a încerca un anumit joc, nu uita să vezi secțiunea de sloturi speciale!

Concluzii

Fie că vrei să te relaxezi cu un joc magic sau pur și simplu să îți încerci norocul, Frog Story gratis este o variantă de care merită să ții cont. Încearcă slotul demo sau pe cel cu mize reale și fii gata de distracție și câștiguri. Joacă și tu Frog Story gratis!

Joacă și:

avalon gratis banner
4/5 - (2 votes)

Avalon

Joaca Gratis
jacks-or-better gratis
3.7/5 - (4 votes)

Jacks or better

Joaca Gratis
sugar rush gratis logo
5/5 - (1 vote)

Sugar Rush

Joaca Gratis
logo book of ra deluxe gratis
4.3/5 - (7 votes)

Book of Ra Deluxe

Joaca Gratis

Autori