...

Break Away

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 18 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBreak Away

Nume Joc
Break Away
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Break Away este un slot produs de Microgaming. iar în acest articol vom vorbi strict despre ce funcții are, cum face grafica acestui slot să te atragă, care sunt premiile din Break Away gratis și cum poți reuși să joci cel mai corect fără să riști mulți bani. După ce vei termina de citit articolul te invit să joci Break Away gratis pe supercazino.ro!

Efectele grafice și experiența unică din Break Away gratis

Imediat ce vei deschide ecranul de joc vei păși într-un portal al unei lumi noi direct pe terenul de joc de gheață al unui meci de hochei. Toate animațiile și graficele sunt create de una dintre cele mai bune echipe de dezvoltare pentru acest tip de produse. Toate simbolurile din Break Away slot participa la crearea unei atmosfere de joc de hochei, iar patinoarul, măștile de hochei, patinele, toate simbolurile clasice de hochei sunt prezente pentru a-ți putea oferi ocazia de a realiza combinații câștigătoare.

Încă de la prima secundă când te lovești de ecranul de încărcare, vei realiza că ești pe cale să intri într-o acțiune demnă de un joc de gheață. Ecranul de joc este organizat pe 5 tamburi și 3 rânduri. Fundalul ecranului de joc este foarte sugestiv și se potrivește perfect cu povestea din Break Away slot combinând perfect elementele de pe ecran. Fundalul este reprezentat de o imagine de gheață crăpată de patinele jucătorilor.

Încearcă și jocul 50 Horses gratis!

Care este RTP-ul din Break Away slot

RTP este o prescurtare foarte folosită în industria de gambling pentru un termen foarte important pe care jucătorii îl folosesc pentru a decide dacă un slot sau altul sunt bune sau productive. Deci, RTP provine de la Return To Player, iar ceea ce trebuie returnat sunt evident, banii. RTP-ul decide cât % din banii investiți într-un slot se vor întoarce în buzunarul jucătorilor. Această valoare procentuală este calculată pe termen lung și nu este garantată pentru toți jucătorii, deși există o șansă ca tu să primești o mare parte din acest procent înapoi.

Rata de returnare către jucător din Break Away gratis este de 96.42%. Dacă ținem cont de tot ceea ce am spus mai sus, practic acest procent din întreaga sumă investită în slot va fi returnată jucătorilor. Deci dacă până acum s-au băgat 1 milion de euro în slot, este posibil ca tu să poți primi chiar și 50%, deci îți doresc mult succes.

Liniile de plată pe de altă parte sunt cu atât mai numeroase cu cât RTP-ul este mai mare. În loc să vorbim despre un slot care are 20, 30 sau chiar 50 de linii de plată, în Break Away slot te poți bucura de până la 243 de metode prin care poți realiza combinații câștigătoare.

Cum poți juca corect Break Away gratis

Pentru că este foarte probabil ca tu să vezi pentru prima dată acest slot, totuși Microgaming scoate destul de des produse, te voi ajuta și îți voi spune cum să îl joci cât mai eficient. Întreg ecranul de joc conține tot ceea ce ai nevoie pentru a putea realiza câștiguri. În partea de jos a ecranului de joc ai toate butoanele de comandă. În stânga sunt așezate ecranul de informații care îți spune câte credite ai în balanță, dar și butonul care te ajută să îți setezi pariul pe următoarea rotire. În partea dreapta poți vedea butonul roșu de spin și ecranul de informații care îți spune ce câștiguri ai realizat în runda precedentă.

Și în partea stânga a ecranului se regăsesc două butoane care te vor ajuta să accesezi meniul de setări din care poți porni sau opri sunetele din slot, valoarea monedei cu care realizezi pariurile, dar și numărul de credite per rotire. Tot de acolo poți porni și funcția de quick spin.

Lângă butonul de setări se regăsește și un buton care te duce direct la secțiunea de informații care îți arată tabelul de plăți și toate informațiile despre funcțiile speciale.

Care sunt simbolurile din Break Away slot și cât te vor plăti la combinațiile câștigătoare

Toate simbolurile din acest slot sunt strict legate de tematica de hochei. În funcție de importanța simbolului, vei primi plăți din ce în ce mai mari. În pariul maxim, simbolurile îți vor oferi plăti în următoare ordine:

Funcții speciale din Break Away gratis

Break Away slot te poate face să te bucuri și de funcții speciale precum cea care îți oferă rotiri gratuite. Celebrele simboluri Scatter sunt prezent și aici, dar ai grijă să nu îți provoace confuzii. Există două simboluri. Unul dintre ele are un text Scatter care oferă plăți de până la 62.500 de credite, iar cel pe care este scris textul “Free Spins’ este cel care oferă până la 25 de rotiri gratuite.

Și simbolul WILD este prezent în acest slot, dar probabil ești deja familiarizat cu funcțiile pe care acesta le îndeplinește. Acesta poate apărea destul de des datorită ratei mari de apariție.

Nu rata nici jocul Immortal Romance gratis de la Microgaming!

Concluzie

Break Away slot chiar are puterea de a sparge gheața și îți poate oferi câștiguri destul de însemnate. Joacă-l și tu gratuit acum pe supercazino.ro!

Joacă-te și alte sloturi tari:

Citește și despre:

phoenix inferno gratis demo
3.5/5 - (4 votes)

Phoenix Inferno

Joaca Gratis
suntide slot logo ss
5/5 - (1 vote)

Suntide

Joaca Gratis
pinata fiesta gratis
5/5 - (1 vote)

Pinata Fiesta

Joaca Gratis
the catfather gratis slot
3.7/5 - (3 votes)

The Catfather

Joaca Gratis

Autori