noroc bani
BANI REALI  /   Blog  /   august 2, 2019   /   Paul Anghelescu

Cum să ai noroc la bani – 18 superstiții despre noroc

5/5 - (1 vote)

Banii se fac prin muncă şi cu ajutorul abilitaţilor noastre intelectuale, însă nu puţini sunt cei care cred că ei mai ţin şi de … noroc. Cu alte cuvinte, mai contează şi cum te organizezi şi în ce superstiţii noroc să crezi. Şi, chiar dacă ai fi tentat să crezi că aceste tradiţii şi obiceiuri sunt luate în seamă mai mult declarativ, lucrurile nu stau deloc aşa. Află acum ce aduce noroc la bani și cum îți spoți spori aceste șanse.

Universul, energiile, propria ta gândire, vreun mecanism neştiut care pune lucrurile în mişcare într-un anume mod dacă acţionăm diferit – toate fac ca acest noroc la bani să fie un lucru cât se poate de real. Ba mai mult, sunt destui cei care apelează la diverse trucuri pentru a-şi atrage bunăstarea şi sunt atenţi la semnele care le indică câştiguri imediate.

Aşadar, dacă te încadrezi şi tu în această categorie sau pur şi simplu vrei să afli detalii mai mult pentru amuzament, iată mai jos ce să faci să ai noroc la bani.

18 superstiţii noroc pentru a avea mai mulţi bani

superstitii noroc ghid

1). Ridică orice bănuţ ai găsi în drumul tău

Nu contează că pare uitată, pierdută sau nu e ta. Superstiţia spune că “universul” vede că tu treci peste un câştig, cât de mic. Cu alte cuvinte, nu ai nevoie de bani. Tocmai de aceea, nu face greşeala asta: ridică orice monedă ai găsi în drumul tău şi mulţumeşte pentru ea dacă vrei să ai noroc bani.

2). Păstrează monede sub covorul din living

Un alt obicei legat de monedele care, se pare, sunt aducatore de noroc financiar, este şi acesta, al păstrării de monede sub covor. “Moda” este acum de a plasa acolo euro în monede, aşa că aliniază-te şi tu “noului trend”. Totuşi, superstiţia “de bază” spune că nu contează felul sau valoarea, oricum ar fi acea monedă, ea îţi va garanta noroc la bani. Poți plasa câteva monede sub preș și poate că, cine știe, norocul tău se va spori.

Ai fi surprins de ceea ce se poate întâmpla după ce vei plasa câteva monede sub covor, până la urma urmei, nu te va costa nimic, le vei găsi în același loc unde le-ai și pus.

3). Fă cadou o geantă sau un portofel, dar niciodată goale

Cele două obiecte sunt, fără doar şi poate, unele dintre cele mai inspirate cadouri, aducătoare de noroc. Cum ele sunt destinate păstrării bunurilor, în special a banilor, este de rău augur să le dai goale. Aşadar, pune acolo o sumă de bani pentru ca cel căruia le dăruieşti să aibă parte de bani şi noroc.

Dacă geanta , cardul bancar şi portofelul sunt ale tale, asigură-te că nu rămân niciodată “neaprovizionate” cel puţin cu câteva bancnote.

La acelaşi capitol ar mai trebui să adăugăm că auspicii mai bune într-ale banilor le are un portofel roşu, despre care se spune că aduce noroc, atrăgând banii şi bunăstarea financiară.

4). Aruncă un bănuţ într-o fântână

Credeai că superstiţia asta se aplică numai la Fontana di Trevi? Ei bine, obiceiul este de fapt acelaşi pentru orice fântână, având originea în Grecia Antică, însă astăzi s-a păstrat numai la Roma. Aşadar, dacă vrei să ştii cum să ai noroc, ori de câte ori întâlneşti o fântână, aruncă un bănuţ în ea, punându-ţi o dorinţă, de preferinţă una legată de acest noroc să faci bani.

5). Pune o monedă în pantof, dacă eşti mireasă

Una dintre cele mai cunoscute superstiţii noroc englezeşti, acest obicei cere ca, orice mireasă, în ziua nunţii să aibă în pantof o monedă de argint. Astfel, este mult mai probabil ca viaţa cuplului nou format să aibă parte de confort financiar. Acest obicei s-a păstrat şi la noi, cu menţiunea că se poate adăuga în pantof orice fel de monedă, nu doar de argint sau o monedă de 6 penny, cum este tradiţia originală.

Vezi și articolul despre horoscop jocuri de noroc!

6). Nu trece în noul an fiind împrumutat sau dând cu împrumut o sumă de bani

Dacă vrei ca în noul an să îţi meargă bine şi să ai noroc la bani, ai grijă ca Revelionul să nu te prindă împrumutat de o sumă de bani sau, dimpotrivă, tu împrumutând pe cineva. Se spune că asta aduce ghinion, aşa că evită cât poţi această situaţie.

7). De Sărbători importante, fă o plăcintă şi pune în ea un bănuţ norocos

O superstiţie împrumutată de la englezi, dar care se regăseşte şi la greci, la sărbători importante prepară o plăcintă şi pune în ea un bănuţ. Se crede că cel care va găsi apoi moneda va avea noroc bani toată perioada următoare.

8). Nu lăsa o pâine întoarsă pe masă sau o geantă pe jos

Toţi vrem să atragem banii şi bunăstarea financiară, aşa că ai grijă la detalii. Unele dintre acestea: nu lăsa pâinea întoarsă pe masă sau o geantă pe jos. Nu de alta, dar aceste două gesturi se spune că ar aduce după sine sărăcia.

9). Păstrează în bucătărie un bol umplut cu mărunţiş

Un fel de “puşculiţă autohtonă”, obiceul bolului umplut cu mărunţiş îşi are originea în China şi se spune că ar atrage norocul la bani în casa respectivă. Încercarea moarte nu are şi, cum mai toată lumea are o puşculiţă cu astfel de monede, de ce să nu încerci şi varianta asta?

10). Nu duce gunoiul seara

Dacă te întrebai cum să ai noroc, dar şi cum să îndepărtezi ghinionul, iată răspunsul! Casa în care se duce gunoiul seara este una care atrage sărăcia, spune o superstiţie din străbuni. Aşadar, sigur vei găsi tu un alt moment al zilei în care să faci asta. Nu risca, ci respectă un obicei care te asigură cumva că nu vei rămâne fără bani în buzunare.

11). Optează pentru piese décor în formă de elefant

Dacă tot e la modă “Feng-shui” sau tehnicile orientale de Home Décor, optează pentru obiecte în formă de elefant. Indienii cred că acestea (chiar şi sub formă de bijuterii purtate), atrag norocul la bani şi bogăţia.

12).Fă-ţi ordine în portofel dacă vrei ca în el să stea cât mai mulţi bani

Cum să ai noroc prin tehnici simple, inspirate din Feng-shui? Organizează-ţi corect portofelul! Cu alte cuvinte, aruncă chitanţele care nu îţi mai folosesc, compartimentează-l, scoate cardurile expirate, cu alte cuvinte asigură-te că energia este una pozitivă în portofelul tău, gata să facă loc cât mai multor bani.

În plus, japonezii cred că portofelele mai mari, dreptunghiulare, bine compartimentate aduc şi mai mare noroc la bani, iar pentru bunăstarea financiară ar fi bine să ne cumpărăm un portofel nou în fiecare primăvară.

13). Creează în casa ta un “sanctuar” al banilor

În Feng Shui, orice casă are un loc aparte destinat banilor. Află care este acesta din articolele de specialitate şi asigură-te că ai acolo tot ce îţi trebuie pentru a a avea noroc bani. În această zonă (de obicei biroul sau camera de zi), ar fi bine să incluzi obiecte din lemn, cele care atrag banii şi bunurile practice.

De asemenea, de bun augur sunt şi picturile care înfăţişează obiecte şi imagini de culoare albastră, cum sunt lacurile, oceanele, râurile etc. Prosperitatea mai este atrasă în această zonă şi de oglinzi şi plante.

14). Foloseşte cât mai mult simbolul peştelui

Dacă ai văzut în filmele americane acvarii cu peşti deseori plasate în birouri, să ştii că un “sâmbure de superstiţie” există şi acolo. Nu de alta, dar simbolul peştelui (în acvariu, imagini, obiecte de décor etc.) creşte şansele de câştig financiar.

15). Joacă la cazino

Cine nu riscă/joacă, nu câştigă, aşa că, pentru a avea noroc la bani, trebuie să vii şi tu în întâmpinarea câştigului. Ai încredere în şansa ta şi joacă la jocurile de noroc. Astăzi, ai o mulţime de variante disponibile, fiecare cu particularităţile ei, gata să te ajute să faci trecerea de la superstiţii “din străvechi” la posibilităţi mult mai moderne de a avea noroc la bani.

16). Nu da bani din casa în zilele de luni

Având speranța unui viitor fericit, oamenii au creat, de-a lungul timpul, superstiții privind norocul sau ghinionul. Una dintre acestea este să nu dai bani sau să împrumuți pe cineva în zilele de luni căci vei avea paguba toată săptămână, în timp ce pesimiștii spun că norocul îți va lipsi tot anul. Mulți dintre noi ne lăsăm ghidați în momente importante din viața noastră de anumite zicale sau vorbe din bătrâni, dar nu este un lucru tocmai rău. Românii au considerat dintotdeauna ziua de luni drept o zi fastă, în care trebuie să eviți anumite activități precum cearta sau împrumutul pentru a rămâne așa. Iar pentru a răspunde întrebării ,,Cum să ai noroc?’’, îți recomandăm să îți desfășori activitățile cu o atitudine pozitivă, evitând energiile negative, iar pentru a respecta superstiția, nu da bani din casă în zilele de luni.

17). Ai noroc dacă la casă ai cuiburi de rândunele

Un alt simbol al norocului îl reprezintă cuibul rândunelelor la casa oamenilor. Superstiția își are rădăcinile în textele Bibliei, când un stol de rândunele a zburat deasupra lui Iisus în momentul răstingnirii. Din acest motiv, ele semnifică renașterea și sfințenia locului. Când oamenii văd rândunele făcundu-și cuib în preajma locuinței înseamnă că vor fi protejați împotriva lucurilor necurate, că vor avea noroc bani și multă fericire, conform spuselor din bătrâni. Totodată, rândunelele care zboară în stoluri reprezintă simbolul speranței omenești către libertate și fericire.

18). Trifoi cu patru foi, potcoava, gărăgărițele

Închidem categoria de superstiții noroc cu cele mai cunoscute simboluri ale norocului: trifoiul cu patru foi, potcoava și gărgărițele. Este de bun augur să găsești sau să primești un trifoi cu patru foi, acesta fiind foarte greu de găsit.

  • Trifoiul semnifică credință, speranță, dragoste și nu în ultimul rând norocul, și chiar noroc bani. Se spune că cel ce va găsi trifoiul cu patru foi va avea un an îmbelsugat și că lucruri minunate ți se vor întâmpla.
  • Potcoava este și ea un semn al norocului, iar cel ce o poartă sau deține obiecte sub această formă nu își va face griji privind norocul. De unde își are rădăcina acest simbol? Din vremuri străvechi fierarii erau oameni de vaza ai societății, fiind printre cei mai bogați.
  • Ultimul simbol care răspunde întrebării ,, Cum să ai noroc’’? este buburuza sau gărgărița. Aceasta este aducătoare de noroc, bani și dragoste, iar dacă o găsești în apropierea ta o nuntă te așteaptă!

Acestea sunt cele mai importante simboluri de noroc în mitologie.

Concluzii

Acestea sunt cele mai populare superstiții despre noroc, culese din întreaga lume. Tu crezi în astfel de sfaturi pentru a avea noroc la bani? Testează-ți norocul la bani gratis la casino!

Bonus Fără Depunere

100 RON Gratis Fără Depozit

Cod bonus: BONUSCASINO

  • 100 RON gratis fără depunere de bun venit
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Cod BONUSCASINO

Alte Articole

banner pareri las vegas

Păreri Las Vegas Casino – Ce spun jucătorii?

5/5 – (4 votes) În acest articol, vom discuta despre păreri Las Vegas Casino. Acesta este unul dintre cele mai noi cazinouri online din România. Vine cu un suflu nou, iar dezvoltatorii au reușit să învețe destul de multe din greșelile celorlalți operatori. Diversitatea jocurilor și experiența generală excelentă, conform multor Las Vegas Casino păreri, […]

Citeste mai mult
concursuri bani

Concursuri cu premii în bani – ghid de joc

3.9/5 – (7 votes) Premii în bani sunt un miraj frumos şi tentant, dar care poate rămâne doar atât, un simplu miraj, dacă nu studiem înainte oportunitățile. Aşadar, iată mai jos care ar putea fi variantele de concursuri bani şi cum să beneficiezi de premii în bani, reducând la mininum eventualele riscuri! Abordări ce merită […]

Citeste mai mult
casino online bani reali

Câștigă bani reali la cazinourile online

Rating Slot Poate ți s-a întâmplat de multe ori să visezi să joci la un cazino, de unde să pleci acasă cu buzunarul plin de bani, însă nu ai îndrăznit să transformi visul în realitate. Motivele pot fi multe: unele persoane se simt intimidate de cazinouri, imaginându-și că trebuie să joace sume fabuloase pentru a […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă