numere norocoase
ALTE ARTICOLE  /   Blog  /   aprilie 1, 2021   /   Paul Anghelescu

Zile norocoase și numere norocoase – cum profiți de ele

4/5 - (4 votes)

Norocul nu este o invenție a zilelor noastre; încă din cele mai vechi timpuri, pe când misterele lumii abia erau descoperite, numeroase popoare credeau în șansă și superstiții. Egiptenii, arabii, grecii sau romanii puneau mare accent pe numerologie și puterea stelelor, transmițând prin artă cunoștințele lor, pentru a le fi de folos și celor din viitor. Numere norocoase după nume, zodii favorabile, zile norocoase – toate acestea ne ajută și în ziua de astăzi să ne mărim șansele de câștig, mai mult decât am bănui.

20 Rotiri Gratis fără depunere

Bonus fără depunere

Joacă 20 de runde gratis fără depunere la înregistrare!

Ai observat că anumite cifre îți poartă noroc? Poate fi vorba de data la care te-ai născut, ziua în care ți-ai cunoscut jumătatea sau pur și simplu un număr care îți revine de fiecare dată în minte. Află în continuare cum descoperi numerele cu noroc și zilele considerate ca fiind cele mai norocoase, atât din punct de vedere științific, cât și al superstițiilor. Testează-le și tu, pentru a te convinge de puterea lor.

Vezi și articolul despre Tarot Semnificație!

Numere norocoase conform câștigurilor la loterii

Jocurile de noroc se bazează foarte mult pe șansă, iar specialiștii au descoperit că anumite cifre tind să fie mai des întâlnite în biletele câștigătoare la loterie și pariuri. Având în vedere că studiul s-a realizat în mai multe țări din întreaga lume, se poate spune că acestea sunt considerate numere norocoase din punct de vedere științific.

Iată numerele pe care mizează cercetătorii: 33, 6, 38, 40, 49, 7, 42, 11, 2, 9, 4, 3, 16, 28, 37. Poți ține cont de ele sau te poți orienta după propria intuiție – nu uita că până la urmă, indiferent de ce ar spune statisticile, norocul ține și de factorul surpriză. Poți testa aceste nr norocoase cu maxim 1 – 2 RON la loto online pentru a verifica validitate studiilor și pentru a te distra totodată!

5 Bilete Gratis – Loto

Bonus Exclusiv Loto

 • Pariază pe zeci de loterii internaționale
 • Miză minimă redusă
 • Înregistrează-te și începe jocul

Cum să alegi numerele care îți poartă noroc

În afară de probabilitățile științifice, persoanele care au noroc mizează de obicei și pe alte secrete atunci când vine vorba de ales numere norocoase după nume. Poți apela la oricare dintre metodele de mai jos, pentru a descoperi nr norocoase și acele zile norocoase care au un impact pozitiv în viața ta:

 • Ia în calcul aniversările persoanelor dragi – se spune că oamenii pe care îi iubești îți poartă noroc, iar faptul că au apărut în viața ta este în sine o șansă. Zilele de naștere ale familiei și prietenilor pot constitui cifre aducătoare de noroc.
 • Testează numerele care se termină în cifra 7 – unul dintre nr norocoase care se crede ca fiind o cifră magică, dar și care aduce noroc în viața celor care se folosesc de ea. 7,17, 27, 37 și restul numerelor similare te pot surprinde cu magia lor.
 • Lasă norocul să vină singur spre tine – în loc să stai și să te gândești îndelung, scrie pe bucățele de hârtie numerele de la 1 la 100. Extrage apoi zece dintre ele, concentrându-te pe faptul că vrei să afli care cifre îți poartă noroc.
 • Ghidează-te după intuiție – psihologii ne asigură că toți o avem la nivel subconștient, dar puțini dintre noi chiar îndrăznesc să o folosească. Totuși, dacă lași intuiția să te conducă și nu te temi să mergi pe mâna sorții, în minte îți pot veni exact acele numere cu noroc ce îți vor aduce câștiguri. Mulți jucători câștigă la cazino online alegând pe moment numerele de la ruletă sau de la bingo.

Horoscop numere norocoase – zile norocoase

zile norocoase horoscop 2020

Pe lângă metodele anterioare, poți merge pe mâna astrologilor pentru a descoperi nu doar numerele pe care să mizezi, ci și zilele în care ar trebui să te încrezi în destinul tău. În funcție de zodia în care te-ai născut, iată ce zile norocoase te favorizează:

 • Berbec – condus de planeta Marte, ai toate șansele să obții rezultate excelente în zilele de Marți. Profită de aceste zile pentru a te aventura în noi proiecte sau a accepta riscuri, pentru că este foarte posibil ca treaba să meargă ca unsă.
 • Taur – taurii sunt guvernați de Venus, iar ziua asociată cu această planetă  este Vineri, când inspirația și gândurile pozitive își vor face efectele din plin. Ce-ar fi ca de acum, înainte de a începe weekendul, să îți încerci norocul și să vezi ce va urma?
 • Gemeni – dacă te-ai născut în această zodie, trebuie să știi că te influențează planeta Mercur și că ziua cu cele mai multe șanse de succes pentru tine este Miercuri. E o zi în care vei reuși să comunici foarte bine cu toată lumea și să fii foarte popular.
 • Rac – influența în cazul tău vine de la Lună, iar ziua cea mai favorabilă este nici mai mult nici mai puțin decât Luni. Începe săptămâna în forță, bucurându-te de inspirația primită în timpul acestei zile norocoase, când poți face cele mai bune investiții.
 • Leu – ești regele horoscopului, dar chiar și tu poți fi influențat. Vestea bună este că influența vine de la Soare, iar ziua ta cu noroc este Duminica. În această zi vei străluci, vei avea energie și îți vei putea asuma riscuri pentru a avea rezultate bune.
 • Fecioară – la fel ca pe Gemeni, te influențează Mercur. Profită de zilele de Miercuri pentru a începe noi proiecte și a te concentra pe ce ai de terminat, pentru că energia este de partea ta și lucrurile vor evalua așa cum îți dorești.
 • Balanță – influențat de Venus, trebuie să profiți din plin de zilele de Vineri, pentru că atunci vei avea foarte multă claritate, vei lua cele mai bune decizii și vei reuși să rezolvi cu bine orice ai de făcut.
 • Scorpion – Marte te ajută ca în fiecare Marți să ai ambiție din plin și multe idei bune, astfel încât să te poți implica în orice proiect cu încredere că vei obține rezultatele dorite.
 • Săgetător – Jupiter te ajută prin generozitatea sa să primești ceea ce îți dorești, mai ales în zilele de Joi, când vei avea succes în colaborările de la muncă, în dezvoltarea personală, dar și în tot ce are legătură cu banii.
 • Capricorn – ești guvernat de Saturn, o planetă stabilă, care te face să fii cu picioarele pe pământ întotdeauna. Profită de ziua de Sâmbătă pentru a te apuca de orice activitate în care îți dorești să ai succes.
 • Vărsător – te afli sub influența lui Saturn, la fel precum Capricornul. Ambele zodii au ca zile norocoase, când totul le iese din plin, zilele de Sâmbătă. Chiar dacă la final de săptămână visezi doar relaxare, profită și de inspirația primită atunci de la Saturn.
 • Pești – Jupiter te ajută ca în fiecare Joi să ai puterea de a-ți face visele să devină realitate. Vei observa că Joia ești mai inspirat, mai creativ și mai conectat la propria lume interioară.

Pentru mai multe detalii despre fiecare zodie în parte, îți recomandăm să consulți întregul nostru horoscop 2022. Vei putea afla cum stai în materie de bani, dragoste, carieră sau sănătate.

Nume și Numere norocoase dupa nume

Poate nu ești adeptul horoscop numere norocoase simple, dar suntem siguri că au existat momente în care te-ai întrebat dacă ești o persoană norocoasă sau dacă numele pe care îl porți îți va aduce vreodată noroc. Unele prenume sunt considerate a fi mai norocoase decât altele întrucât traducerea în limbi străvechi trimite către conceptul de noroc sau chiar compotența numelui se traduce prin noroc. În special, viitorii părinți caută să aleagă cele mai norocoase nume pentru copii lor și urmăresc în același timp găsirea unui nume deosebit:

De asemenea, există și numere norocoase după nume, adică în funcție de numele pe care îl porți ai și câteva numere care de-a lungul timpului s-au dovedit a fi norocoase pentru purtători. O să trecem rapid prin lista celor mai norocoase nume și cea pentru numere norocoase după nume:

Nume și numere norocoase după nume pentru fete

 • Iris – numele este denumirea unui flori delicate, iar în mitologia greacă Iris era Zeița Curcubeului care făcea legătura între rai și pământ. Numele are semnificații aparte și inspiră credință, perfecțiune, și fericire. Numerele norocoase ale acestui nume sunt 2, 7, 9, iar culoarea ce îi aduce noroc este violet.
 • Beatrice – în latină numele înseamnă ,,cea care aduce fericirea, bucuria”, astfel nu e de mirare că este considerat un nume norocos. Numerele atribuite a fi potrivite acestui nume sunt 5 și 9.
 • Victoria – tot un nume cu origini latine, Victoria era zeița norocului și avuției din mitologia romană, iar traducerea numelui înseamnă victorie. Sunt considerate numere norocoase după nume 6 și 24.
 • Felicia – numele este unul destul de vechi și are trimiteri simbolice către ceea ce înseamnă a fi norocos (fortune = noroc, avere), iar numerele norocoase sunt 3, 21, și 12.
 • Teo – în mitologia grecească era tradus ca însemnând ,,cadou din parte lui Dumnezeu” pentru persoana care îl purta. Astfel, numele Teo este considerat aducător de noroc, fiind întâlnit destul de des și la noi în țară, iar numerele cu noroc sunt 5 și 8.
 • Kiara – în italiană numele înseamnă lumină sau semn norocos și inspiră forță, ambiție și prosperitate celui care îl poartă. Numerele norocoase sunt 2 și 7.

Nume și numere norocoase după nume pentru băieți

 • Mateo – un nume modern și destul de simplu, care în spaniolă se traduce prin ,,cadou din partea lui Dumnezeu”, având și semnificații biblice, fiind numele unuia dintre cei 12 apostoli. Numere norocoase după nume: 7, 12 și 21.
 • Felix – în latină acest nume înseamnă fericit sau norocos, are origini latine și a fost purtat de numeroși sfinți creștini. Numere norocoase: 3 și 7.
 • Octav – un alt nume cu orgini latine care este tradus prin cifra 8 despre care se știe că e unul dintre cele mai norocoase numere în numerologie. Numele trimite și către fericire infinită, având în vedere că cifra poziționată pe orizontală se transformă în simbolul infinitului. Numere norocoase: 1 și 25.
 • Lucas – și acest nume are semnificații din Noul Testament, fiind unul dintre cele mai întâlnite din lume. Numere norocoase după nume: 11, 7 și 2.
 • Victor – tradus înseamnă învingător și este un nume creștin, fiind întâlnit atât printre adepții lui Christos, dar și de-a lungul anilor de către sfinți și papi catolici. Numere cu noroc: 6 și 15.
 • Leo – în latină înseamnă leu, fiind purtat de sfinți și împărați habsburgi care au adus glorie popoarelor conduse de aceștia. Numere cu noroc: 5 și 9.

Citește și despre ghicitul în cărți pentru a afla mai multe despre destinul tău!

Așadar

Profită de numere norocoase după nume și de zilele care îți aduc noroc și fă în viața ta schimbările dorite. Nu uita că doar când te deschizi către experiențe noi poți câștiga lucruri minunate și neașteptate!

Citește și articolele despre:

Alte Articole

filme de crăciun netflix 2020

Filme de Crăciun 2021 pe care să le vezi pe Netflix

5/5 – (1 vote) Recomandări filme de Crăciun Netflix 2021 Am făcut o selecție cu filme de Crăciun Netflix 2021 și sperăm să îți coloreze serile din această iarnă. Aduceți mai aproape o ciocolată caldă și ceva ronțăieli pentru că sigur se va lăsa cu apăsarea butonului play. Vizionare plăcută! Iată lista oficială cu filme […]

Citeste mai mult
tombole online

Tombole România – Bani cash și premii

5/5 – (1 vote) Tombolele sunt cea mai ușoară modalitate de a câștiga premii fără să îți bați prea tare capul. Concursurile de tip tombolă online au fost create pentru a maximiza vizibilitatea unui brand în rândul consumatorilor, tu te alegi cu o grămadă de premii, ei se aleg cu mai mult trafic. În primul […]

Citeste mai mult
numere norocoase

Zile norocoase și numere norocoase – cum profiți de ele

4/5 – (4 votes) Norocul nu este o invenție a zilelor noastre; încă din cele mai vechi timpuri, pe când misterele lumii abia erau descoperite, numeroase popoare credeau în șansă și superstiții. Egiptenii, arabii, grecii sau romanii puneau mare accent pe numerologie și puterea stelelor, transmițând prin artă cunoștințele lor, pentru a le fi de […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă