favbet jocuri Blog   /   10 mai 2022   /   Matei R. Vladoiu

Favbet Jocuri – Cele Mai Tari Sloturi Favbet 2024

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 8 decembrie 2023

5/5 - (1 vote)

În articolul de astăzi, îți prezentăm portofoliul de Favbet jocuri. Vom discuta despre furnizorii disponibili, numărul de jocuri, tipurile acestora și câteva exemple concrete. Vezi și care sunt pașii pentru a juca Favbet sloturi. Bonusul de bun venit este un alt aspect important care te va face să încerci colecția de păcănele Favbet. Acestea fiind spuse, să începem textul despre jocurile Favbet Casino România!

favbet logo

Bonus 100% Până la 5.000 RON + 725 Rotiri Gratuite

  • Primești 100% bonus Favbet până la 5.000 RON + 725 rotiri gratis
  • Înregistrează-te, fă o depunere și profită de bonus Favbet
  • Depunerea minimă este de 50 RON

Favbet jocuri – care sunt furnizorii de jocuri?

Chiar la prima vedere, vei observa că portofoliul de Favbet sloturi este unul extrem de bogat și de divers. Practic, ai de toate în materie de astfel de jocuri, deci șansele ca tu să te plictisești vreodată sunt inexistente. Dar să vedem care sunt furnizorii de păcănele Favbet. În primul rând, putem spune că aceștia se pot vedea foarte ușor, întrucât deasupra icoanelor jocurilor, vei vedea butonul „Furnizori”. Dacă apeși, vei vedea toți furnizorii prezenți pe pagina Favbet aparate.

Așadar, furnizorii cu cele mai bune jocuri Favbet sunt: EGT, NetEnt, Gamomat, Greentube Novomatic, Play’n Go, Synot, Relax Gaming, CT Gaming, Pragmatic Play, Oryx Gaming, Kalamba Games, Evoplay și Endorphina.

Mulți jucători preferă să folosească acest filtru. La Favbet jocuri, poți selecta un anumit tip de jocuri, cu anumite funcții speciale. De obicei, furnizorii preferă să păstreze și la funcții speciale cam aceleași principii. Desigur, există și variații, iar multe dintre acestea sunt adaptate în funcție de tematica jocului.

Categoriile de jocuri Favbet

Găsești aproximativ 500 de Favbet jocuri de păcănele, iar acestea pot fi catalogate în mai multe categorii. De asemenea, vei observa că fiecare furnizor are stilul său specific, iar butoanele/modul de funcționare al jocurilor sunt similare dacă acestea provin de la același producător.

Favbet sloturi clasice

Cele mai cunoscute Favbet jocuri clasice sunt cele ale furnizorului EGT. Găsești foarte multe nume interesante, precum Burning Hot, Super Hot și Dazzling Hot. Acestea sunt jocuri cu fructe, cu puține funcții speciale, deci sunt perfecte pentru cei care nu vor să se complice. La cele menționate, poți întâlni funcția de dublaje în care alegi culoarea cărții. Dacă ghicești culoarea, câștigul unei runde va fi dublat.

Favbet jocuri cu jackpot

Jackpotul este o funcție pe care numeroși jucători o caută, întrucât acestea sunt jocuri Favbet care plătesc excelent. Te poți bucura de un premiu mare fără efort. Colecția de Favbet sloturi are numeroase astfel de produse. Unele dintre acestea sunt tot de la EGT, cum ar fi 20 Super Hot, Extra Stars și Flaming Hot. Dar mai găsești și jocuri de la Play’n Go, cum ar fi Legacy of Dead sau Reactoonz.

Jocuri Favbet tematice

Portofoliul de Favbet sloturi cuprinde unele dintre cele mai tari nume. Pragmatic Play aduce tot ce este mai de calitate, precum Greek Gods, Mighty Kong și Hot Safari. De asemenea, te vei putea delecta cu o sumedenie de sloturi cu temă egipteană. Vei găsi inclusiv seria de jocuri Book of Ra de la Greentube Novomatic. Alte teme des întâlnite sunt inspirate din mitologii, din numeroase civilizații, din natură, filme, muzică și istorie. Există și o categorie separată de jocuri inspirate din Crăciun.

Favbet jocuri cu Megaways

Megaways este un mod de joc în care numărul de simboluri de pe role este variabil de la o rundă la alta. Fiind variabil, și numărul de direcții de plată este schimbător. Oricum, vei putea avea peste 100.000 de direcții de plată într-o rotire! Portofoliul de Favbet păcănele propune o sumedenie de astfel de jocuri, cum ar fi Curse of the Werewolf Megaways, Great Rhino Megaways și Madame Destiny Megaways.

Ce trebuie să mai știi despre Favbet sloturi?

Acestea sunt doar câteva categorii sau doar un mod prin care le poți pune în categorie. Vei putea găsi și o sumedenie de Favbet jocuri cu speciale extrem de interesante, mai ales la furnizori precum Pragmatic Play, NetEnt și Play’n Go. Și Novomatic stă bine la acest capitol și poți găsi seria de jocuri Book of Ra.

Platforma de Favbet jocuri îți dă posibilitatea să joci și versiunea demo a jocurilor. Astfel, dacă nu știi exact ce joc dorești, poți da spinuri gratis pentru a vedea cum funcționează un joc și pentru a te familiariza cu el.

Vezi cele mai noi promoții Favbet cu premii!

Despre jocul pe mobil

Toți furnizorii își optimizează jocurile, deci se văd și funcționează excelent și de pe mobil sau tabletă. De fapt, experiența ideală este de pe dispozitivele mobile, întrucât te poți delecta oriunde și oricând cu Favbet jocuri.

Platforma are și o aplicație Favbet de mobil pe care ți-o recomandăm pentru instalare. Jocurile funcționează fără probleme și de pe smartphone, datorită optimizării jocurilor pentru orice tip de ecran și sistem de operare. Consultă și tu portofoliul de jocuri Favbet care plătesc foarte bine și bucură-te de câștiguri frumoase!

Pentru orice nelămuriri cu privire la gama de jocuri, modul de joc sau orice altceva, te poți adresa serviciului Favbet contact.

Gama de sloturi Favbet

În cele ce urmează, vom descrie pe scurt câteva dintre aceste jocuri. Astfel, vom face un fel de top jocuri Favbet sau jocuri pe care ți le recomandăm. Încercăm, pe cât posibil, să includem cât mai multe feluri de jocuri, de la cele simple la cele cu teme și moduri spectaculoase de funcționare. Citește mai departe care sunt cele mai bune jocuri Favbet!

Shining Crown

Este unul dintre cele mai bune jocuri Favbet semnate de EGT și este deseori folosit la promoții. Așadar, poți primi la el și rotiri gratuite. Motivul pentru care Shining Crown este atât de popular este funcționarea ireproșabilă. Jocul cu coroane este creat de EGT. În modul specific al acestui furnizor de Favbet jocuri, funcțiile de joc sunt simple, dar plățile sunt excelente. Coeficientul RTP este de 96,37%. Este unul dintre acele jocuri Favbet care plătesc foarte bine.

Are structura de 5 role, fiecare a câte 3 rânduri, iar cel mai important simbol este Coroana. Acesta este un Wild care apare pe rolele 2, 3 și 4 și care substituie simbolurile pe cele 10 linii de plată. Mai mult decât atât, Coroanele devin extensibile, deci pot plăti mai multe linii. În rest, are șeptari fructe și stele, acesta din urmă fiind simbolul Scatter. Stelele plătesc oriunde, fără să țină cont de liniile de câștig ale jocului. Este unul dintre cele mai populare Favbet jocuri cu care te poți distra.

The Dog House Megaways

Sărim de la un joc clasic și distractiv la unul cu o temă spectaculoasă și cel puțin la fel de captivant. Și acesta este unul dintre acele Favbet sloturi care ies imediat în evidență. Acesta este creat de Pragmatic Play și folosește metoda de joc Megaways despre care am vorbit și anterior. Are 6 role, iar numărul de simboluri variază de la 2 la 7 pentru fiecare rolă. Astfel, numărul maxim de direcții de plată este 117.649!

Aceste posibilități de câștig vin alături de funcția specială de rotiri gratuite de care se bucură unul dintre cele mai tari Favbet jocuri. În această secvență, vor exista simboluri Wild lipicioase sau ploioase. De aceea, coeficientul RTP este peste medie, adică 96,55%. La acesta contribuie și multiplicatorii de câștig asociați simbolurilor Wild.

Book of Dead

În lumea largă a jocurilor egiptene, portofoliul de Favbet sloturi aduce tot ce este mai bun. Un astfel de joc este clar Book of Dead de la Play’n Go. Grafica acestui joc te încântă cu fundalul în care te vei simți ca într-un templu antic. Modul de funcționare este intuitiv, iar structura jocului este de 5X3, cea des întâlnită la sloturi.

Și acesta este unul dintre cele mai bune jocuri Favbet datorită secvenței de rotiri gratuite. Aceasta are simboluri speciale în care simbolul ales devine extensibil și plătește oriunde s-ar afla pe liniile de plată. Are maxim 10 linii de câștig, dar jocul îți permite să selectezi numărul dorit de la 1 la 10. Coeficientul RTP este și în acest caz unul foarte bun, de 96,21%.

Respin Joker

Colecția de Favbet sloturi este plină de nume interesante, precum Respin Joker de la Synot. Jocul cu jokeri este altul în care experiența clasică este ireproșabilă. Cu o grafică de secolul 21, dar cu un aer retro, jocul aduce plăți foarte bune pe cele 3 role ale sale. Jokerul este simbolul central și joacă rolul de Wild. La fiecare câștig al acestuia, va avea loc o reînvârtire.

Rata de plată este de 95,14%. Chiar dacă este mai mică decât la alte Favbet păcănele descrise deja, acest lucru nu trebuie să te păcălească. Plătește foarte bine cu simbolurile sale și cu cele 5 linii de câștig. Mai are și o funcție de dublaje care îți poate crește câștigul în mod exponențial. Simbolurile cu plată sunt fructele. Dacă ai norocul să prinzi tot ecranul cu același fruct, te vei bucura de un multiplicator de câștig x2, alături de plata oricum colosală a combinației.

Jingle Spin

Acest joc cu tematica Crăciunului provine de la NetEnt. Dacă vrei Favbet jocuri spectaculoase, atunci nu trebuie să cauți mai departe. Cu grafica sa unică și cu specialele care plătesc foarte bine, Jingle Spin este cadoul perfect de sărbători. În afară de cele 5 role care se învârt, se învârte și o roată a norocului plină cu premii. Așadar, fiecare rundă îți poate aduce câștiguri din două părți. De aceea, nu trebuie să ne mire că rata de plată este colosală, de 96,48%.

Toate simbolurile sale te vor duce cu gândul la Crăciun, pentru că sunt de fapt, ornamente pentru brad. Desigur, există și cadouri. Acestea se găsesc în roata norocului și vin sub formă de fise, simboluri Wild și simboluri surpriză.

Erik the Red

La Favbet jocuri, întâlnești foarte multe sloturi cu temă vikingă. Un joc de acest gen care sigur te va încânta este Erik the Red de la Relax Gaming. Acesta este unul dintre cei mai tari furnizori, deci te poți aștepta la o experiență excelentă. Structura jocului este de 5 role, iar fiecare rolă are câte 4 simboluri. Aceste simboluri pot deveni stivuite, deci oferă astfel șanse mari de plată.

Șansele mari de câștig sunt și datorită rundelor gratuite. Această secvență va avea și simboluri Wild blocate pe linii. Jocul are 20 de linii de plată, ceea ce înseamnă foarte multe șanse de câștig. Coeficientul RTP al jocului este de 96,95%, cea mai mare a sloturilor descrise până acum!

Fancy Fruits

Dacă vrei totuși ceva clasic, fără prea mari pretenții pentru funcții speciale, îți recomandăm Fancy Fruits de la Gamomat. Este chiar mai simplu decât Shining Crown menționat anterior la Favbet jocuri. Plătește numai pe 5 linii, deși are o structură de 5 role a câte 3 rânduri. Simbolurile sale sunt, așa cum era de așteptat, fructe și șeptari.

Totuși, este un joc elegant, așa cum sugerează și numele, iar plățile sunt foarte bune. Are un coeficient RTP de 96,09%, mai mare decât al multor Favbet jocuri cu funcții speciale. Nu găsești vreun simbol special, precum Scatter sau Wild. În schimb, are dublaje – o veste bună pentru cei cărora le place și un pic de adrenalină.

Gates of Babylon

Kalamba Games vine cu câteva produse interesante în portofoliul Favbet jocuri. Unul este Gates of Babylon, un slot sclipitor la propriu și la figurat. Grafica este excelentă, iar funcțiile sale speciale îți vor menține interesul. Câștigurile sunt excelente și se desfășoară într-un mod progresiv.coeficientul de plată variază de la 96,18% la 97,29%, deci știm sigur că este un joc care plătește bine.

Deși este puțin mai complicat datorită funcțiilor sale speciale, vei descoperi că merită efortul. Dar chiar și cele 40 de linii de plată ale sale aduc câștiguri foarte bune. Este un joc cu o structură mai mare, având 5 role a câte 4 rânduri fiecare.

Book of Ra

Terminăm această listă cu Favbet jocuri cu unul dintre cele mai cunoscute jocuri. Book of Ra Deluxe 6 este un joc pe care nu trebuie să-l ratezi. Face parte din seria de jocuri Book of Ra de la Greentube Novomatic pe care am mai menționat-o și anterior. L-am ales datorită funcțiilor sale îmbunătățite și a faptului că are 6 role, spre deosebire de 5, așa cum au celelalte jocuri din serie.

Chiar dacă rata de plată pare mică comparativ cu alte Favbet sloturi, de doar 95,03%, vei descoperi că plătește bine datorită secvenței de rotiri gratuite. La acestea, va fi selectat aleatoriu un simbol special expandabil care îți va aduce plăți consistente.

Vezi și ce păreri Favbet Casino au alți jucători!

Cum joci jocuri Favbet care plătesc?

În secțiunea anterioară, am văzut care sunt cele mai bune jocuri Favbet. Acest top jocuri Favbet este subiectiv și după cum probabil ai observat, am menționat câte un joc de la câte un furnizor. Mai departe, ai libertatea de a cerceta singur pentru mai multe Favbet sloturi distractive care plătesc bine. Dar cum faci asta? Hai să vedem în cele ce urmează cum joci la Favbet jocuri:

  1. Mergi în secțiunea „Casino” a site-ului.
  2. În prima pagină, vei putea vedea afișate jocurile din mai multe categorii. Apasă categoria dorită pentru a ajunge la acele jocuri.
  3. Selectează un joc prin ducerea cursorului deasupra lui.
  4. Apasă „Joacă pe bani” pentru a juca cu miză reală sau „Demo” pentru a juca gratis.
  5. Selectează miza jocului. Dacă joci „Demo”, acest pas contează mult prea puțin.
  6. Apasă Spin pentru a începe runda.

Alte informații despre cum joci

Butoanele acestor sloturi Favbet diferă de la un furnizor la altul, dar sunt la vedere pe ecranul de joc. Îți recomandăm să joci întâi versiunea demo înainte de a te aventura la pariuri cu miză reală. Astfel, te vei familiariza cu funcțiile unui joc și vei ști sigur dacă într-adevăr merită să pui bani pe el.

De asemenea, pentru a juca Favbet sloturi pe bani reali, trebuie să ai un cont deschis și să depui fonduri. Altfel, poți juca doar versiunile demo de la Favbet jocuri.

Poți folosi bara de sus pentru a selecta categoria de Favbet jocuri. La Favbet aparate, poți selecta: cele mai populare (un fel de top jocuri Favbet), megaways&speciale, jocuri noi, jocuri cu jackpot, jocuri cu fructe, jocuri de Crăciun și drop&wins. Mai mult decât atât, poți adăuga Favbet sloturi la favorite. Apasă pe steaua din colțul din dreapta sus al icoanei unui joc pentru a face asta.

Care este bonusul de bun venit?

Se poate să nu fii prea convins de avantajele deschiderii unui cont. Multe dintre aceste Favbet jocuri se găsesc până la urmă și la alte cazinouri online. Dar bonusul de bun venit este unul extrem de avantajos, pe care îl primești la prima depunere.

Noul Favbet bonus înregistrare constă în 100% până la 1.000 RON. Așadar, la o depunere de minim 20 ROn, cazinoul îți va dubla valoarea. Să spunem că depui 500 RON. Atunci, vei mai primi încă 500 RON, deci vei avea 1.000 RON în total. Acești bani pot fi jucați la Favbet sloturi, iar rulajul poate fi îndeplinit cu ajutorul aparatelor menționate în top jocuri Favbet.

Suma depusă necesită un factor de rulaj Favbet de x30, iar condiția poate fi îndeplinită cu Favbet jocuri care plătesc de la bine în sus, precum Erik the Red și Gates of Babylon.

Concluzie

Portofoliul de Favbet jocuri se remarcă prin diversitatea ofertei. Ai la dispoziție jocuri de toate felurile, pentru toate exigențele și pentru orice tip de jucător. Fie că preferi ceva simplu și clasic sau jocuri mai complexe, precum numeroase Favbet jocuri cu speciale, în portofoliul Favbet sloturi găsești tot ce îți dorești!

favbet logo

Bonus 100% Până la 5.000 RON + 725 Rotiri Gratuite

  • Primești 100% bonus Favbet până la 5.000 RON + 725 rotiri gratis
  • Înregistrează-te, fă o depunere și profită de bonus Favbet
  • Depunerea minimă este de 50 RON

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Verificare Cont Toto Gaming – Cum Validezi Contul Toto Gaming

15 aprilie 2024

Verificarea contului este un pas crucial în experiența de joc online la Toto Gaming. Ea vine cu acces la avantajele și funcționalitățile complete ale cazinoului. Noi am avut o experiență pozitivă în procesul de verificare cont Toto Gaming și suntem încântați să împărtășim detalii și cu tine. Află de la noi ce și cum despre […]

Citeste mai mult
bonus unibet

Bonus Bun Venit Unibet 2024 – 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

12 iunie 2023

Bonus cu depunere 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH Jocuri disponibile Casino, Live, Sloturi Cerințe de rulaj 35x Valabilitate 30 zile Unibet bonus de bun venit ți-a pregătit 100% până la 1000 RON și 200 rotiri gratuite CASH, pe care le primești în decursul a 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri! Astăzi […]

Citeste mai mult
revendica bonus netbet

NetBet Bonus de Bun Venit 2024 – Până la 7.000 RON + 700 Rotiri Gratis

1 februarie 2024

Bonus cu Depunere 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite Cod bonus NB1, NB2, NB3, NB4, NB5 Jocuri disponibile Casino, Live, Sloturi Cerințe de rulaj 40x Valabilitate 7 zile Netbet oferă la momentul actual o serie de bonusuri și promoții extrem de incitante pentru orice pasionat de casino. Astăzi, îți vom prezenta oferta NetBet bonus de […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!