favbet pariuri Blog   /   2 august 2023   /   Matei R. Vladoiu

Favbet Pariuri Sportive 2024 – Ghid de Joc la Favbet

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 8 decembrie 2023

5/5 - (1 vote)

Pe platforma Favbet pariuri sportive, ai la discreție o sumedenie moduri de a te distra. Te așteaptă cote excelente, oferte și o platformă intuitivă cu care chiar și începătorii se vor descurca fără probleme. În această recenzie, îți oferim toate detaliile de care ai nevoie. Vei ști ce te așteaptă când vei începe să explorezi portofoliul de la Favbet casino România. Să începem!

favbet logo

Bonus 100% Până la 5.000 RON + 725 Rotiri Gratuite

  • Primești 100% bonus Favbet până la 5.000 RON + 725 rotiri gratis
  • Înregistrează-te, fă o depunere și profită de bonus Favbet
  • Depunerea minimă este de 50 RON

Favbet pariuri sportive ofertă – bonusul la înregistrare

La prima depunere efectuată la Favbet, vei primi un pariu fără risc de până la 250 RON. Altfel spus, dacă pierzi pariul, primești banii înapoi! Știm că sună mai mult decât excelent și de aceea, suntem siguri că vei dori să începi aventura ta la Favbet pariuri online cu dreptul. Mai jos, vei vedea câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare la oferta de pariuri sportive:

În afară de această ofertă de bun venit, vei mai găsi și alte promoții extrem de avantajoase. Dar mai întâi, va trebui să profiți de cea de înregistrare și să rulezi bonusul pentru a-l putea retrage.

Sporturi și ligi pe care poți paria

Un mare avantaj și un argument solid pentru deschiderea unui cont Favbet îl reprezintă portofoliul bogat de sporturi și ligi. În fiecare zi, vei avea sute de evenimente pe care poți plasa Favbet pariuri sportive, pe sporturi de toate felurile.

În partea din stânga a platformei de pariuri, poți vedea toate aceste sporturi, alături de numărul de evenimente pentru fiecare. Aceeași structură există atât la evenimentele premeci, cât și la cele live. Pentru a muta dintr-o parte în alta, apasă pe „Sport” și „Live” din bara de sus a site-ului.

Pe ce sporturi poți plasa pariuri Favbet?

Lista completă cu sporturi de la Favbet este următoarea:

Aceste sporturi au și ele categorii. Categoriile reprezintă diferite competiții naționale și internaționale. Cu cât sportul este mai popular pentru pariorii români, cu atât vei găsi mai multe competiții. De exemplu, la Favbet este o diferență foarte mare între sutele de evenimente din fotbal și cele câteva evenimente de darts.

În cele ce urmează, vom discuta despre câteva sporturi, dintre cele mai cunoscute. Îți vom arăta, în mare, pe ce ligi și competiții poți plasa bilete la Favbet pariuri online.

Fotbal la Casa de pariuri Favbet

Este destul de clar că sportul rege are un loc special în portofoliul de evenimente de la pariuri Favbet. De aceea, vei găsi cam tot ce mișcă în fotbalul mare (internațional și național). Dar să începem cu cele mai evidente.

Poți paria pe toate meciurile din cupele europene. Acestea sunt foarte populare în rândul pariorilor români. Fie că sunt fazele grupelor de la Liga Campionilor, Europa League sau Conference League, aici găsești cote foarte bune la toate meciurile de acest gen. Fazele eliminatorii sunt chiar și mai căutate, iar la Favbet pariuri sportive, vei avea disponibile imediat aceste meciuri.

Turneele finale precum EURO și Campionatul Mondial sunt de asemenea alegeri excelente în această platformă de top cu pariuri.

Competițiile interne sunt și ele evidente. Astfel, te vei delecta cu evenimentele din Liga 1 și Liga 2 din România. De la noi, vei putea paria și pe meciurile de cupă, simplu și rapid. De asemenea, găsești competiții interne importante, precum Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1. Dacă ai și alte gusturi și preferi competițiile mai obscure, vei vedea că ai la dispoziție o listă lungă cu țări unde sunt disponibile pentru pariere primele ligi ale lor. Practic, la secțiunea Sport de la Favbet, poți paria pe orice de la campionatul Nigeriei, Malaeziei sau chiar campionatul din Kuweit. Dacă țara respectivă are un campionat de fotbal, cu siguranță îl vei găsi în Favbet pariuri oferta de evenimente.

Favbet pariuri sportive oferta de tenis

Tenisul este și el un sport popular în rândul românilor, deci are un loc special la Favbet. Astfel, găsești circuitele ATP, WTA, ATP Challenger, ITF Feminin, ITF Masculin și WTA 125K Series. Ai o gamă variată de pariuri tenis pe care le poți plasa aici.

Așadar, la Favbet pariuri oferta de evenimente, vei găsi competițiile tale preferate, cum ar fi Australian Open, Indian Wells, US Open, Roland Garros și multe altele. De asemenea, competițiile la dublu sunt și ele la mare căutare în portofoliul de evenimente al acestui operator de pariuri. Secțiunea Favbet pariuri live este și ea foarte interesantă datorită faptului că meciurile de tenis pot dura foarte mult, timp în care poți profita de răsturnări de situație.

Baschet la Favbet

Competițiile de baschet sunt excelente pentru pariuri. În baschet nu prea există egal, deci este totul sau nimic. Așa se poate spune și despre pariuri, ceea ce le face mult mai interesante.

Platforma Favbet pariuri pune la dispoziție o gamă largă de ligi și competiții. NBA este la mare căutare și ai la discreție toate fazele competiției. Dacă nu vrei să treci Atlanticul, atunci avem o veste excelentă. Găsești numeroase competiții europene, cum ar fi Euroliga, Eurocupa, Champions League și BNXT League. Mai mult decât atât, sunt prezente competițiile interne ale multor țări. Dacă vrei să rămâi în Europa, îți recomandăm Lituania, Spania, Serbia sau Grecia. Sunt prezente și competiții „exotice”, cum ar fi campionatele din Japonia, Coreea de Sud și Brazilia.

Află cât durează un meci de baschet din articolul atașat!

Cybersport la Favbet pariuri

Ultima categorie pe care o vom descrie se referă la esports, un gen de competiții cu Favbet jocuri video care capătă popularitate. De aceea, Favbet are o sumedenie de evenimente de acest fel. Dacă ești pasionat de așa ceva, atunci oferta Favbet pariuri sportive este exact ceea ce cauți.

Poți paria pe Dota 2, League of Legends, Call of Duty, Overwatch, Counter Strike și alte jocuri/evenimente foarte interesante. Îți recomandăm să stai cu ochii pe această secțiune pentru că întotdeauna este o competiție nouă cu evenimente foarte tari.

Cum se completează un bilet la Favbet pariuri sportive?

Completarea unui bilet la Favbet este floare-la-ureche. Platforma are o interfață intuitivă și prietenoasă cu orice jucător. Doar dacă deschizi site-ul și vei arunca o privire, suntem destul de siguri că cel puțin, vei ajunge la evenimentul dorit.

În partea din stânga, vei vedea sus „Top Evenimente”. Acestea sunt cele mai populare competiții. Lista este mereu în schimbare, deci în funcție de perioadă, poți găsi diverse, precum un turneu final de fotbal sau cupele europene. Sub această listă cu evenimente populare (la un moment dat), găsești categoriile de sporturi. Fiecare sport are mai multe subcategorii, iar câteva dintre acestea au fost deja menționate în capitolul anterior. Nu mai are rost să insistăm aici.

Când apeși pe un sport anume, în pagina din centru îți vor apărea cele mai importante evenimente care urmează să aibă loc.

Pentru a plasa un pariu, alege echipa/sportivul care crezi că va câștiga apăsând pe cotă. De asemenea, pentru a vedea mai multe moduri de pariere, apasă pe eveniment pentru a deschide toate opțiunile de pariere de la Favbet pariuri sportive.

După ce ai pus toate cotele dorite, vei vedea în partea din dreapta biletul tău. Va trebui să introduci miza dorită și apoi să apeși butonul de plasare pariu. Astfel, pe scurt:

  1. Dă click pe cotă/cote. Biletul va fi generat în partea din dreapta.
  2. Introdu miza dorită.
  3. Apasă butonul de plasare al pariului la pariuri Favbet.

Simplu, nu? În doar acești câțiva pași, vei putea plasa un bilet pe platforma acesei case de pariuri. Desigur, pentru a îndeplini aceste 3 etape, va trebui să te înregistrezi și să efectuezi o depunere. Fără să te fi înscris, nu ai cum să joci la pariuri.

Tipurile de pariuri în oferta Favbet pariuri sportive

În afară de rezultatul propriu-zis al evenimentului, la Favbet mai poți paria într-o sumedenie de moduri. Cele două tipuri principale de pariere, indiferent de sport, sunt prelive și Favbet pariuri live. Mai departe, vom vedea, în mare, cum poți paria pe sporturile pe care le-am descris deja mai sus.

Află și despre oferta Favbet loto din articolul atașat și despre cele mai noi promoții Favbet cu premii!

Favbet pariuri pe fotbal

Pariurile de bază la fotbal sunt cele pe rezultat și se pot plasa fără să deschizi evenimentul: 1 – victorie gazde, X – egal și 2 – victorie oaspeți. Acesta este cel mai simplu mod de a paria, dar și la Favbet pariuri de bază mai găsești alte modalități. Poți pune pe șansă dublă, adică două rezultate: 1X – victorie gazde și egal, X2 – egal și victorie oaspeți, 12 – victorie gazde și victorie oaspeți.

Poți pune și pe număr de goluri și de asemenea pe handicap, adică diferența de goluri dintre echipe. Aceste opțiuni se găsesc în bara de deasupra evenimentului, așa cum se vede în versiunea de site pe calculator. Aceste tipuri de pariere se găsesc atât la pariurile premeci cât și la cele live de pe platforma operatorului.

Pentru mai multe tipuri de pariere, apasă pe un eveniment. Aici găsești mai multe variante pentru premeci, deci le vom aminti prima dată.

În această secțiune a casei de pariuri online, poți pune pe o repriză sau pe tot meciul.

Alte opțiuni interesante la goluri sunt dacă se marchează în ambele reprize, dacă ambele echipe înscriu în ambele reprize, dacă o echipă marchează un număr de goluri (ex: 2,5) sau alte variații de acest fel. Poți pune și că o echipă nu pierde și marchează peste/sub un număr de goluri. Poți paria chiar și pe goluri în prelungiri sau autogoluri. Acestea sunt doar câteva exemple. Deschide o pagină de eveniment de la secțiunea Sport pentru a vedea mai multe.

Vei vedea și că poți paria și pe alte lucruri, de exemplu, pe cartonașe galbene/roșii și pe cornere. Există și aici mai multe tipuri de pariere, precum la goluri: ce echipă primește, cât și în ce repriză.

Astfel, în bara de sus, tipurile pentru pariere sunt: opțiuni de bază, goluri, repreize, speciale, intervaluri, cornere, cartonașe și jucători. Așadar, poți pune și pe posibilii marcatori. Mai mult decât atât, dacă te simți inspirat, poți pune direct scorul corect.

Pentru pariurile live, Favbet pariuri sportive oferta de moduri nu este atât de bogată precum la cea de premeci. Poți paria cu opțiunile de bază sau pe goluri. În schimb, pentru ambele variante, există și statistici ale meciurilor directe, iar pentru live, vei putea vedea statisticile acelui meci. De asemenea, vezi și un comentariu live însoțit de grafică și echipele de start.

Favbet pariuri sportive la tenis

Și la tenis există moduri prelive și Favbet pariuri live, însoțite de opțiunile de bază prezente fără să selectezi evenimentul. Aceste opțiuni sunt rezultat final, handicap (la game-uri) și total game-uri.

Dacă selectezi un eveniment prelive la secțiunea Sport de la casa de pariuri Favbet, vei putea paria și pe seturi (handicap și câștigător) și mai multe opțiuni pentru rezultat final și game-uri. Lucrurile stau la fel și pentru pariurile live, doar că unele opțiuni sunt eliminate pe măsură ce jocul avansează. De exemplu, nu mai poți pune un pariu că un anumit jucător câștigă un game, având în vedere că l-a câștigat deja.

Dacă-ți place tenisul, află mai multe despre oferta de turnee de grand slam pe care poți pune pariuri!

Pariuri online pe baschet

Baschetul este un sport foarte popular, iar Favbet îți pune la dispoziție o sumedenie de moduri de pariere, atât prelive, cât și live. Opțiunile de bază pentru acestea sunt rezultatul final, peste/sub și handicap.

La fel ca la precedentele, și aici ai mai multe opțiuni de pariere atunci când dai click pe un eveniment. Poți paria pe sferturi, totaluri și ai la dispoziție și câteva opțiuni speciale de pariere.

Pariuri Favbet antepost

Casa de pariuri Favbet pune la dispoziție și câteva pariuri antepost. Acestea sunt pentru competițiile importante și se referă la acel tip de pariuri care se pune pe un termen foarte lung. De exemplu, acestea sunt pentru câștigătoarea unei competiții precum Campionatul Mondial de Fotbal. Așadar, se pun cu mult înainte de terminarea competiției. Un mare avantaj al lor îl reprezintă câștigurile excelente, astfel că va merita așteptarea.

Pariuri Favbet pe esports

Așa cum am arătat și mai sus, Favbet pariuri are o secțiune bogată de evenimente esports, precum Dota 2 și Call of Duty. Modurile de pariere variază destul de mult de la un joc la altul, având în vedere desfășurările diferite.

Desigur, pentru a juca la așa ceva, mai ales la opțiunile de pariere avansate, trebuie să înțelegi foarte bine jocul. Principiile sunt însă asemănătoare între ele și poți regăsi aceeași terminologie ca la pariurile sportive tradiționale. Găsești pariuri cum ar fi handicap, scor corect și desigur, câștigătorul.

Află și cum poți face o verificare bilet Favbet din articolul atașat!

Metode de plată la Favbet pariuri sportive

Metodele de plată disponibile la Casa de pariuri Favbet sunt prin Skrill, Neteller și card de credit/debit. Indiferent de metoda aleasă, o Favbet depunere minimă este de 20 RON.

Pentru a putea efectua primul tău depozit, trebuie să faci următorii pași:

  1. Loghează-te în contul tău și apasă butonul „Depunere” din dreapta sus.
  2. Apasă pe „Creează un portofel”.
  3. Alege metoda de plată dorită.
  4. La cardul bancar, apasă direct butonul verde pentru creare, iar la Neteller și Skrill, va trebui să mai introduci adresa de email.
  5. Selectează suma pe care vrei să o depui și apasă „Depunere”.
  6. Vei fi redirecționat către metoda de plată aleasă, unde va trebui să mai completezi, după caz, detaliile cardului sau ale informațiilor de cont Skrill/Neteller.

Banii intră automat în contul de jucător. Pentru retrageri, procesul este oarecum similar:

  1. Poți apăsa tot pe butonul „Depunere”. Acesta te trimite în secțiunea de balanță a contului.
  2. Apasă pe „Retragere” din portofelul creat de tine conform pașilor de mai sus.
  3. Selectează suma dorită și confirmă solicitarea.

Va trebui să aștepți câteva zile pentru procesarea cererii de retragere. Asigură-te că ai îndeplinit condițiile de rulaj pentru Favbet pariuri ofertă înainte de solicitare. În caz contrar, poți avea bonusul anulat. Totodată, este necesară completarea procesului de verificare a contului. Această operațiune implică trimiterea unor copii după documente în format digital care să dovedească autenticitatea datelor de înregistrare.

Joc responsabil la Favbet pariuri online

Favbet oferă mai multe instrumente pentru prevenirea și combaterea dependenței de jocuri de noroc. Cu acestea, îți vei controla bugetul și timpul alocat jocurilor de pe Favbet pariuri sportive. Mai mult decât atât, sunt câteva opțiuni care îți permit să stai departe pentru o perioadă de jocuri de noroc.

Pentru a folosi aceste instrumente, trebuie să intri în profilul tău de jucător și să selectezi „Pariere responsabilă”. Hai să vedem mai multe aspecte despre fiecare opțiune în parte:

În afară de aceste opțiuni de pariere responsabilă din contul tău de parior la Favbet, mai poți intra și în secțiunea cu același nume pe care o găsești în subsolul site-ului. Aceasta conține multe informații despre joc responsabil. Aici explică modurile în care Casa de pariuri Favbet previne dependența de jocuri de noroc. Mai poți găsi și un mic chestionar cu întrebări cu ajutorul cărora îți poți testa gradul (dacă există) de dependență de jocuri.

Concluzii

Casa de pariuri Favbet este o platformă excelentă cu care pariorii se pot distra de minune. Are o sumedenie de evenimente din numeroase sporturi și promoții pentru toate gusturile. Deja am menționat Favbet pariuri sportive oferta de bun venit, dar vei mai găsi și altele la fel de spectaculoase. Delectează-te și tu cu pariuri Favbet pentru câștiguri mari cu cote foarte bune! Pentru adrenalină și mai mare, vezi și Favbet pariuri live!

Întrebări frecvente

Cât de rapid se efectuează o retragere la casa de pariuri Favbet?

Plata se efectuează în câteva zile lucrătoare, în funcție de metoda aleasă, fiind un timp mai mare prin card. După cererea de retragere care durează 1-2 zile, vor urma maxim 5 zile lucrătoare.

De ce trebuie să-mi verific contul de jucător?

Verificarea contului de jucător trebuie făcută pentru a putea efectua retrageri. Fără confirmarea vârstei și identității, Favbet pariuri online nu-ți poate trimite bani.

Îmi pot deschide mai multe conturi la Favbet?

La Favbet, îți poți deschide un singur cont de jucător.

Trebuie să furnizez datele reale la înregistrare?

Da, este necesar să furnizezi toate datele care se cer. Acestea vor fi oricum verificate pentru a putea retrage fonduri.

Pot juca dacă nu am împlinit 18 ani?

Nu, doar persoanele majore pot paria la Favbet.

favbet logo

Bonus 100% Până la 5.000 RON + 725 Rotiri Gratuite

  • Primești 100% bonus Favbet până la 5.000 RON + 725 rotiri gratis
  • Înregistrează-te, fă o depunere și profită de bonus Favbet
  • Depunerea minimă este de 50 RON

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
elite slots pariuri

Elite Slots Pariuri Sportive – Cum Plasezi Pariuri la Elite Slots?

17 mai 2023

Dacă vrei să pariezi la Elite Slots, atunci ai venit unde trebuie! Îți prezentăm toate detaliile despre Elite slots pariuri sportive. Îți arătăm care sunt sporturile și ligile pe care poți să pariezi și ce bonusuri ai la dispoziție pentru această secțiune. De asemenea, aici afli cum plasezi un bilet și care sunt metodele de […]

Citeste mai mult
gets bet păreri

Păreri Gets Bet 2024 – Ce spun jucătorii?

15 septembrie 2021

Gets bet casino a atras atenția jucătorilor încă de la bun început prin varietatea mare de jocuri de la producători de renume internațional, dar și prin bonusurile oferite. Dacă nu ai încercat până acum acest casino, cu siguranță vrei să afli mai multe despre experiența pe care alți jucători au avut-o, așa că am strâns […]

Citeste mai mult
despre astrologie

Totul Despre Astrologie – Principii și Aplicări

4 decembrie 2020

Ce este astrologia și cu ce se ocupă Un alt aspect interesant de știut despre astrologie constă în faptul că aceasta a pornit de la simple observații asupra modului în care astrele influențau viața umană, ajungând la calculele elaborate pe care este bazat horoscopul în ziua de astăzi. Persoanele care studiau în vechime principiile astrologiei […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!