Burning Wins

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 1 februarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Burning Wins

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
playson
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Experiența retro a sloturilor poate fi trăită la Burning Wins online. Jocul de față are toate elementele necesare pentru a deveni unul dintre preferatele tale, atât datorită temei, cât și a câștigurilor excelente pe care le oferă. În recenzia de față, vei putea vedea toate aspectele jocului semnat de Playson și de asemenea, poți încerca și tu câteva (sau mai multe) spinuri. Joacă și tu Burning Wins gratis pe SuperCazino și delectează-te cu șeptarii și fructele aducătoare de premii!

Burning Wins demo – grafică și sunete

Chiar dacă este un joc retro, Burning Wins gratis punctează maxim la grafică. Toate simbolurile sunt realizate în cel mai mare detaliu și se văd în relief, așa cum este obiceiul la jocurile noi. Sunetele sunt simple, fără muzică de fundal, dar este tot ceea ce trebuie pentru un slot inspirat din tradiția acestor jocuri. Animațiile la câștiguri sunt atractive și reprezintă încă un motiv pentru a da spin după spin.

Structura jocului este clasica 3X3, iar optimizarea pentru orice dispozitiv este cunoscută la Playson. Furnizorul creează jocuri care se adaptează oricăror dimensiuni de ecran, deci Burning Wins free este ideal pentru jocul de pe smartphone. Animațiile sunt spectaculoase, indiferent de ecranul de pe care le vezi, deci simbolurile vor fi înconjurate de flăcări ori de câte ori formează combinații câștigătoare. De aici provine și numele jocului de „câștiguri arzătoare”. Iar după cum vei vedea în cele ce urmează, plățile sunt cu adevărat consistente.

Burning Wins free – rata de plată

Burning Wins gratis este un joc clasic și în ceea ce privește plățile. Are 5 linii de câștig, cele 3 orizontale și cele 2 diagonale. Rata de plată este excelentă, fiind un candidat serios și pentru jocul „pe bune”, cu pariuri reale. Coeficientul RTP este de 96%.

Testează și jocuri de la Relax Gaming și Skywind din linkurile atașate!

Burning Wins gratis – cum se joacă?

Așa cum este și normal pentru un joc retro, Burning Wins demo are un mod extrem de simplu și de intuitiv de funcționare. Butoanele sunt în partea de jos și în dreapta rolelor.

Burning Wins online – simboluri și plăți

Simbolurile Burning wins gratis îți aduc plăți excelente dacă reușești combinații de câte 3 de un fel. Plățile maxime sunt următoarele:

Burning Wins slot – caracteristici speciale

Pentru că Playson a dorit să păstreze experiența retro a sloturilor, Burning Wins gratis nu are absolut nicio funcție specială. Nu există nici măcar un simbol Scatter sau un simbol Wild și nici funcția de dublaje care este deseori întâlnită la sloturile cu fructe și șeptari. Dar nivelul de plăți nu este oricum afectat. Acest lucru îl arată și coeficientul RTP, dar și plățile foarte bune pe linii, după cum vei observa și tu din câteva spinuri.

Vezi și alte sloturi clasice disponibile pe site!

Concluzii

Burning Wins slot este un joc simplu, dar extrem de distractiv, cu un nivel al graficii demn de jocurile actuale, dar care păstrează atmosfera veche a sloturilor. Nici nu are nevoie de funcții speciale pentru a îmbunătăți rata de plată: simbolurile sale clasice, șeptarii, clopoțeii și fructele aduc suficiente plăți pentru a deveni un candidat serios la jocul cu miză reală. Joacă și tu Burning Wins gratis pe SuperCazino și vezi de ce acesta este unul dintre cele mai tari jocuri clasice cu fructe de la cazinouri!

Joacă și:

300 shields gratis online
5/5 - (1 vote)
300 Shields
Joaca Gratis
logo super stea gratis
5/5 - (1 vote)
Super Stea
Joaca Gratis
Route-of-Mexico gratis slot
5/5 - (1 vote)
Route of Mexico
Joaca Gratis
logo dolphin pearl deluxe gratis
3/5 - (4 votes)
Dolphin Pearl
Joaca Gratis

Autori