...

Juicy Fruits

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 5 iulie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xJuicy Fruits

Categorii joc
fructe
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis
  • Ofertă valabilă în perioada 1 iunie – 31 august 2024
  • Bonus pentru jucătorii care își validează contul
  • Toate rotirile sunt valabile la Shining Crown (EGT)

La Juicy Fruits, câștigurile colosale sunt garantate de simboluri gigant și de fructele apetisante. În acest articol, îți prezentăm toate aspectele pe care trebuie să le știi despre jocul semnat de Pragmatic Play. Află cum te joci, care sunt specialele și cum plătește acest slot. Apoi, joacă Juicy Fruits gratis pe SuperCazino și intră în universul fructelor suculente!

Juicy Fruits demo – grafică și muzică

Juicy Fruits are o temă cu fructe, așa cum poți remarca încă din numele jocului. Grafica este de top, așa cum ne obișnuiește Pragmatic, cu simboluri care se văd în relief. Majoritatea acestor simboluri sunt fructe delicioase precum pepenele, zmeura, cireașa, căpșuna, kiwi sau pruna. Mai găsești și niște șeptari, diamante și coroane.

Structura Juicy Fruits free este de 5 role a câte 5 simboluri fiecare. Grila de 5X5 înseamnă mai multe simboluri, deci mai multe câștiguri, dar despre acest aspect vom discuta într-un alt capitol. 

Trebuie să mai știi și că Juicy Fruits slot are o muzică antrenantă, deci oferă un ambient ideal pentru distracție la jocuri de noroc. Te vei simți ca într-un bar pe o insulă exotică, doar că aici mai ai și multe șanse să te bucuri de plăți mari.

Pragmatic Play este unul dintre cei mai tari furnizori de păcănele și pentru că jocurile sale se văd foarte bine pe mobil. Butoanele se adaptează acestor ecrane, deci experiența de joc rămâne tot de 5 stele. Așadar, te poți juca Juicy Fruits demo oriunde, cghiar și într-un bar dintr-o țară exotică!

Juicy Fruits online – rata de plată

Juicy Fruits are 50 de linii de plată și un coeficient RTP de 96,52%. Chiar dacă are multe linii, volatilitatea este ridicată, deci aduce plăți cu frecvență mai redusă, dar câștigurile pot fi colosale. Plata maximă a jocului este de 5.000 x miza.

Juicy Fruits gratis – cum te joci?

Așa cum e cazul pentru orice slot Pragmatic, și Juicy Fruits free are un mod intuitiv de joc. În versiunea de desktop, toate butoanele de joc sunt în partea de jos a ecranului.

Juicy Fruits online – simboluri și plăți

Simbolurile Juicy Fruits aduc câștiguri de la stânga spre dreapta la minim 3 de un fel. Iată care sunt plățile maxime la 5 simboluri de același fel și la pariul maxim de 250 de fise per rundă:

Juicy Fruits – caracteristici speciale

Cea mai interesantă parte de la Juicy Fruits constă în specialele slotului. Iată care sunt acestea:

Concluzii

Juicy Fruits este un joc distractiv, cu o grafică impecabilă și cu animații spectaculoase. Câștigurile sunt și ele bune, deci jocul nu are cum să te plictisească. Joacă și tu Juicy Fruits demo pe SuperCazino și testează- toate funcțiile speciale de mai sus. Apoi, nu ezita și joacă-l pe bani reali pentru câștiguri suculente!

Joacă mai mult:

lucky stripes gratis banner
3.5/5 - (4 votes)

Lucky Stripes

Joaca Gratis
Blirix Workshop logo
5/5 - (1 vote)

Blirix’s Workshop

Joaca Gratis
troll-hunters-logo
4.3/5 - (3 votes)

Troll Hunters

Joaca Gratis
book of ra magic gratis casino
3.9/5 - (7 votes)

Book of Ra Magic

Joaca Gratis

Autori