...

Crazy Cows

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xCrazy Cows

Nume Joc
Crazy Cows
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

O “nebunie” este un mod prea blând prin care ar putea fi descrisă acțiunea din Crazy Cows. Play`n`Go au reușit din nou să aducă pe piața de jocuri de noroc un produs de amuzament, ușor și plăcut de la prima vedere.Dacă sună pe placul tău și ești un jucător care este mereu în căutare de divertisment variat care ar putea să implice și o cireadă de vaci, ai ajuns unde trebuie.

Joacă Crazy Cows gratis, de la Play`n`Go, la supercazino.ro!

Grafica și efectele amuzante din Crazy Cows gratis

Fii pregătit pentru ce va urma pentru că imediat ce vei porni Crazy Cows, monitorul tău, dar și camera în care te afli se vor umple de lumină cât ai zice “vaci nebune”. Spre deosebire de alte jocuri create de cei mai de top dezvoltatori, Crazy Cows gratis îți va umple ecranul de joc cu cei 5 tamburi foarte frumos colorați și animați. Culorile predominante sunt cele ale lemnului proaspăt șlefuit. Un galben foarte rustic este prezent în toate părțile importante ale jocului.

Imaginea de fundal este mai mult decât o imagine, ba chiar este o reprezentare a locului unde vacile și în special animalele se simt cel mai bine. Vei vedea mereu în fundalul ecranului de joc un peisaj de fermă cu flori, clădiri din lemn, un hambar. În general, atmosfera din acest joc nu poate fi egalată de foarte multe jocuri de tematici asemănătoare. Un detaliu grafic foarte important are loc atunci când apeși click pe fiecare simbol direct pe tamburi. După ce vei apăsa pe simbolul C de exemplu, pe ecranul de joc va apărea o pancartă de lemn unde ți se vor spune plățile pe care le oferă acel simbol. În cazul C-ului, plata este de 150 de monede în cel mai mic bet.

RTP și ce îți pot oferi liniile de plată din Crazy Cows

Crazy Cows gratis este un joc de păcănele organizat pe 5 tamburi și care afișează 15 simboluri la fiecare rotire a jucătorului. Fiind un mod de a te relaxa care oferă o experiență foarte plăcută în mediul online, Crazy Cows este un joc 3D realizat de către cei de la Play`n`Go ce oferă 15 linii de plată. Numărul liniilor de plata nu este cel mai mare din istorie, dar există foarte multe jocuri de succes și care oferă câștiguri mari chiar și cu 5 sau chiar 10 linii de plată. Așadar, 15 linii de plată sunt mai mult decât suficiente pentru că tu să poți extrage câteva câștiguri substanțiale dintr-o sesiune de gambling.

RTP-ul sau rata de returnare este procentul din investiția în joc care se întoarce la jucători pe termen lung. Cu cât această valoare este mai mare, cu atât te vei putea bucura de câștiguri mai des și vei putea să prinzi câștiguri mari având șanse mai mari. Media unui RTP bun al unui joc de păcănele  este 95%. Orice joc care depășește această valoare merită abordat de tine într-o sesiune de gambling. Crazy Cows gratis este dezvoltat din fabrică cu un RTP de 96.17% ceea ce ar trebui să fie încă un aspect pe care să îl iei în considerare pentru a te decide dacă merită să te joci cu vacile nebune din Crazy Cows.

Valoarea maximă pe care o poți seta pentru moneda ta în acest joc este de 18.75, iar valoarea minimă este 0.01. Considerând aceste valori, vei putea să alegi orice strategie îți este pe plac atunci când vei începe să rotești tamburii acestui joc. Nu trebuie decât să vrei să te distrezi pe cinste!

Cum ar trebui să joci corect Crazy Cows gratis?

O strategie unică pentru un astfel de joc nu poate fi descifrată niciodată. Având în vedere avantajele pe care le are Crazy Cows, RTP-ul crescut și numărul de linii decent, nu trebuie să decât să iei în considerare acei factori care îți cresc șansele la un câștig cât de cât mulțumitor.

Pentru a putea să menții o rată de câștig ridicată, dar să și fii relaxat la sfârșitul partidei tale de pariere te sfătuiesc să îți alegi bine înainte o sumă de bani pe care ești dispus să o pierzi. Imediat ce ai rezolvat acest aspect, nu trebuie decât să te obișnuiești cu butoanele ecranului de joc. Pe ecranul de joc din Crazy Cows gratis se află butoane pentru toate comenzile de care vei avea nevoie. Butonul de “Spin” este cel care iese cel mai mult în evidență datorită culorii albe. Butoanele de autoplay și bet maxim se află în stânga și dreapta acestuia. Butoanele pentru alegerea numărului de linii, dar și a valorii monedei și a setării numărului de monede per rotire se află în partea stângă.

Plățile simbolurilor din Crazy Cows

Simbolurile oferă la fel de multe premii pe cât sunt de năstrușnice. Iată care sunt valorile plăților pe care acestea le pot face în pariu minim.

Simboluri speciale și funcții bonus

Simbolurile WILD sunt prezente în acest joc și sunt reprezentate de Taurul roșu. Ele pot substitui orice simbol înafară de cel care oferă rotiri gratuite și Scatter.

Pentru rotiri gratuite există un simbol separat în acest joc, iar Scatter-ul oferă premii în funcție de numărul de simboluri pe care le prinzi pe tamburi. Dacă prinzi 5 simboluri Scatter, vei primi de 50 de ori betul tău.

Simbolul “Bonus” este reprezentat de un hambar pe care este inscripționat cuvântul bonus. Acesta pornește funcția bonus, iar tu va trebui să alegi o vacă și să vezi ce premii vei primi.

În concluzie

Crazy Cows este unul dintre jocurile pe care le abordez de fiecare dată când este nevoie de o partidă relaxantă de gambling. Funcții bonus, grafică impunătoare și distractivă și multe alte surprize. 

Joacă și tu Crazy Cows gratis, la Supercazino!

Încearcă și jocurile:

Vezi și:

white rabbit gratis slot
5/5 - (1 vote)

White Rabbit

Joaca Gratis
online medusa megaways gratis
4.3/5 - (3 votes)

Medusa Megaways

Joaca Gratis
foxin wins gratis image
5/5 - (2 votes)

Foxin Wins

Joaca Gratis
extra chilli gratis logo nyx
5/5 - (1 vote)

Extra Chilli

Joaca Gratis

Autori