...

Asgard Warriors

Autor: Andrei Dogaru

Actualizat: 10 mai 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xAsgard Warriors

Producator joc
1x2 gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

La Asgard Warriors demo, zeii Nordului sunt de partea ta! Luptă alături de cei mai neînfricați războinici și ia-ți prada de război! În articolul de astăzi, îți arătăm cum te joci la Asgard Warriors slot, un joc excelent de la 1×2 Gaming, care te transportă în lumea plină de aventură a vikingilor. Joacă și tu Asgard Warriors gratis pe SuperCazino pentru o experiență palpitantă!

Asgard Warriors Free – Grafică

Asgard Warriors gratis are o structură de 5 role a câte 3 rânduri. Pe acestea, găsești mai multe simboluri tematice, cum ar fi câțiva războinici, ciocanul lui Thor, un scut și un craniu. Suita de simboluri este completată de cele mai valoroase cărți de joc: A, K, Q și J. Fontul folosit este unul care duce mai mult spre rune.

De asemenea, pe fundal poți vedea un fiord, o formă geografică des întâlnită în Scandinavia. Așadar, totul în Asgard Warriors online inspiră tema vikingă, chiar și specialele, așa cum vei vedea în capitolele următoare.

Testează cele mai noi sloturi gratis pe SuperCazino!

Asgard Warriors Demo – Rata de Plată

Asgard Warriors gratis are o rată de plată de 94,56% și plătește pe toate direcțiile (243), de la stânga spre dreapta. Este necesar să nimerești minimum 3 simboluri de un fel pentru o plată la Asgard Warriors free.

Asgard Warriors Gratis – Cum Se Joacă?

Ca să joci la Asgard Warriors demo, nu trebuie decât să setezi un pariu și să dai spin. Sunt aceleași butoane pe telefon și calculator, doar poziția acestora diferă. Pentru versiunea de calculator, găsești butoane în stânga și în colțurile de jos. Dacă joci pe mobil în modul landscape, butoanele sunt în părțile laterale ale rolelor. Iată mai departe care sunt funcțiile butoanelor:

Nu rata cele mai noi păcănele gratis, printre care se află și Sparkling 777s gratis!

Asgard Warriors Slot – Simboluri și Plăți

Asgard Warriors gratis aduce plăți consistente pe cele 243 de direcții ale sale. Iată cât plătește o direcție completă, cu 5 simboluri de un fel:

Joacă și One Million Megaways BC online!

Asgard Warriors Online – Caracteristici Speciale

Asgard Warriors slot are câteva simboluri speciale și secvențe de runde gratis și reînvârtiri. Iată detaliile lor:

Vezi toată oferta de sloturi noi!

Concluzii

Asgard Warriors free este un joc distractiv, cu o grafică excelentă și optimizat pentru jocul pe mobil. Oferă și speciale cu runde gratuite și reînvârtiri. Cu acestea, dar și cu cele 243 de direcții de plată, ai șanse foarte bune de câștig. Distracția este garantată, așa că nu ezita și joacă Asgard Warriors gratis pe SuperCazino!

Joacă și:

slot danger high voltage gratis
5/5 - (1 vote)

Danger High Voltage

Joaca Gratis
slot just jewels deluxe logo
3.2/5 - (5 votes)

Just Jewels Deluxe

Joaca Gratis
avalon gratis banner
4/5 - (2 votes)

Avalon

Joaca Gratis
whisker jones slot logo
3/5 - (2 votes)

Whisker Jones

Joaca Gratis

Autori