ponturi fotbal
Blog  /   iunie 30, 2022   /   Alex Simionescu

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 1, 2022)

5/5 - (5 votes)

În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele tale propriile idei pentru pronosticuri fotbal mâine, azi sau în orice altă zi.

100% Bonus Până La 550 RON

 • Depune și pariază minim 50 RON cu cardul și primești până la 550 RON
 • Pariuri standard și de tip exchange
 • Cote atractive

Ce ponturi fotbal îți oferim azi (iulie 1, 2022)

Începem o nouă săptămână fotbalistică străduindu-ne să îţi aducem în atenţie meciuri din campionatele europene în curs de desfăşurare, dar şi din alte competiţii. Îţi vom oferi pentru acestea analize sumare, precum şi sugestii de pariere, cu intenţia de a-ţi da cele mai bune ponturi fotbal.

Nu uita să consulţi ofertele caselor de pariuri şi să alegi la rândul tău de acolo partidele pe care le consideri interesante. Poţi miza pe favoriţii tăi, jucând bilete simple sau combinate, înainte de începerea meciurilor, dar poţi paria şi live, pe evenimente în curs de desfăşurare. Hai să vedem ce ne rezervă zilele următoare în materie de ponturi pariuri pe fotbal!

Ţine minte să verifici zilnic în acest articol ce se anunţă în materie de pronosticuri fotbal mâine, pentru a-ţi gândi din timp biletul. Noi te vom ţine la curent cu ce se întâmplă pe plan fotbalistic şi îţi vom da ponturi bune fotbal, de tine depinzând pe ce meciuri mizezi şi ce variantă de pariere alegi.

Hai să vedem deci ce ne aşteaptă în materie de ponturi pariuri fotbal azi (iulie 1, 2022)!

Pe lângă pronosticuri fotbal, la noi pe site poți citi despre numeroase alte sporturi, precum pariuri speedway sau pariuri polo!

Ponturi azi fotbal 30.06

Pentru primul meci de la ponturi fotbal azi mergem în prima divizie letonă, acolo unde în cadrul etapei cu numărul 20 se vor întâlni echipele RFS şi Daugavpils. Gazdele, cu 42 de puncte, ocupă locul 2 în clasament. Pe de altă parte, oaspeţii se situează pe poziţia a 6-a, cu 24 de puncte.

Ultimele 5 întâlniri directe dintre ele s-au încheiat cu tot atâtea victorii pentru RFS. Tindem să credem că gazdele vor reuşi să se impună şi de această dată şi pentru această partidă de la ponturi fotbal de azi îţi recomandăm următorul pronostic:

 • RFS – BFC Daugavpils: 1 ( câştigă gazdele )

A doua partidă de la ponturi fotbal azi am ales-o din liga secundă islandeză. Este vorba despre întâlnirea dintre Fjolnir şi Kopavogur. Gazdele, cu 11 puncte din 8 meciuri, ocupă locul 7 în clasament. Oaspeţii, datorită celor 4 victorii consecutive obţinute în ultimele etape, au urcat până pe locul 2, direct promovabil în liga superioară.

Având în vedere că întrecerea este abia la început, deşi oaspeţii sunt favoriţi la victorie, îţi sugerăm un pronostic pe numărul total de goluri:

 • Fjolnir – Kopavogur: TG +2,5 ( total goluri peste 2,5 )

Ultima partidă de la ponturi fotbal azi este din prima ligă chineză şi va opune formaţiile Beijing Guoan şi Chengdu Rongcheng. Campionatul este la început, s-au jucat doar 6 etape până acum, în care gazdele au obţinut 3 victorii, în timp ce oaspeţii nu au câştigat încă niciun meci.

Greu de anticipat cum se va termina meciul, mai ales că oaspeţii vin după 4 egaluri consecutive.
Pronosticul nostru pentru acest meci de la ponturi pariuri azi fotbal este pe numărul total de goluri:

 • Beijing Guoan – Chengdu Rongcheng: TG -2,5 ( total goluri sub 2,5 )

Acestea sunt cele trei partide de la ponturi fotbal azi, urmăreşte în continuare ce ponturi fotbal mâine îţi sugerăm pentru biletele tale.

Vezi ofertele de pariuri Maxbet sau pariuri Unibet!

Ponturi fotbal azi 01.07

Primul meci de la ponturi fotbal azi vine din liga secundă finlandeză şi se va disputa între echipele JaPS şi TPS Turku. După 11 meciuri jucate, gazdele se află pe locul 6 în clasament, cu 16 puncte. De cealaltă parte, oaspeţii sunt lideri, cu 24 de puncte.

Echipa din Turku îşi doreşte cu siguranţă să revină pe prima scenă fotbalistică şi va încerca să obţină toate cele 3 puncte puse în meci. Faptul că nu au pierdut încă în deplasare şi plusul de experienţă îi face pe oaspeţi favoriţi la câştigarea acestei partide. Pentru acest meci de la ponturi fotbal azi sugestia noastră de pariere este:

 • JaPS – TPS Turku: 2 ( câştigă oaspeţii )

Cea de-a doua partidă pentru ponturi fotbal azi am ales-o din prima ligă irlandeză, este vorba despre întâlnirea dintre Dundalk şi UC Dublin, contând pentru etapa cu numărul 21. Gazdele se pare că şi-au regăsit forma din anii trecuţi, când câştigau lejer campionatul, şi sunt cu gândul la un nou titlu, deşi deocamdată se află pe locul 2 în clasament.

Oaspeţii se situează pe penultimul loc în clasament şi nu credem că vor pune probleme prea mari pe terenul foştilor campioni. Pronosticul nostru pentru acest meci de la ponturi pariuri fotbal este:

 • Dundalk – UC Dublin: 1 ( câştigă gazdele )

Ultimul meci de la ponturi pariuri fotbal vine din prima ligă islandeză şi va opune echipele KR Reykjavik şi Vikingur Reykjavik. După 11 etape, ambele formaţii se află pe poziţii de playoff, dar oaspeţii traversează o perioadă mai bună, obţinând 3 victorii consecutive în campionat.

Derby-ul din capitala Islandei se anunţă unul extrem de interesant şi disputat. Pentru această partidă de la ponturi fotbal azi îţi sugerăm varianta de pariere de tip şansă dublă:

 • KR Reykjavik – Vikingur Reykjavik: X2 ( egal sau câştigă oaspeţii )

După cele trei ponturi bune fotbal de azi să trecem la ponturi fotbal mâine, mai ales că urmează weekend-ul.

Nu uita că ar fi bine să verifici și ofertele de pariuri Baumbet sau Sportingbet pariuri!

Ponturi azi fotbal 02.07

Prima partidă de la ponturi fotbal azi am ales-o din prima ligă suedeză. Este vorba despre întâlnirea dintre echipele AIK Stockholm şi Mjallby. După 11 etape jucate, gazdele se află pe poziţia a doua a clasamentului, cu 24 de puncte, în timp ce oaspeţii ocupă locul 7, cu 16 puncte.

AIK evoluează bine pe teren propriu, unde au obţinut până acum 5 victorii şi un egal. Cele 5 deplasări de până acum ale lui Mjallby s-au soldat cu o victorie, un egal şi 3 înfrângeri. Pronosticul pe care ţi-l sugerăm pentru acest meci de la ponturi fotbal azi este:

 • AIK Stockholm – Mjallby: 1 ( câştigă gazdele )

Pentru al doilea meci de la ponturi azi fotbal mergem în prima ligă irlandeză, la întâlnirea dintre formaţiile Sligo Rovers şi Shelbourne. Cele două echipe se situează la mijlocul clasamentului, nu par să aibă posibilităţi să atace podiumul, dar nici nu sunt ameninţate de retrogradare.

Anticipăm că va fi un meci echilibrat, în care fiecare dintre combatante se va strădui să nu piardă. Sugestia noastră de pariere pentru această partidă de la ponturi fotbal este pe numărul total de goluri:

 • Sligo Rovers – Shelbourne: TG -2,5 ( total goluri sub 2,5 )

Ultima partidă de la ponturi fotbal azi vine din prima ligă finlandeză şi va opune echipele HJK şi KuPS. Cele două formaţii se află pe primele 2 locuri în clasament, fiind despărţite de 3 puncte.

Echipa din Kuopio nu a mai pierdut pe terenul celor din Helsinki un meci oficial din anul 2018 şi nu credem că o va face nici acum, mai ales că gazdele nu traversează o perioadă prea bună. Pentru acest meci de la ponturi fotbal azi îţi recomandăm un pariu de tip şansă dublă:

 • HJK – KuPS: X2 ( egal sau câştigă oaspeţii )

Acestea sunt cele 3 ponturi fotbal de azi, să vedem ce pronosticuri fotbal mâine avem pentru ultima zi a săptămânii.

Dacă vrei să iei o pauză de la pariurile sportive clasice, te invităm să încerci Superbet pariuri virtuale sau Netbet pariuri virtuale!

Ponturi fotbal azi 03.07

Pentru prima partidă de la ponturi fotbal de azi mergem în prima ligă norvegiană, la întâlnirea dintre Ham-Kam şi Molde. După 11 etape, gazdele se află pe poziţia a 9-a în clasament, cu 15 puncte, în timp ce oaspeţii ocupă locul 2, cu 25 de puncte.

Deşi Ham-Kam a pierdut o singură dată acasă până acum, Molde vine după 6 victorii consecutive în campionat şi credem că va reuşi să se impună pe terenul celor din Hamar.
Sugestia noastră de pariere pentru acest meci de la ponturi fotbal azi este:

 • Ham-Kam – Molde: 2 ( câştigă oaspeţii )

Al doilea meci de la ponturi fotbal azi vine din prima ligă suedeză şi va opune formaţiile Hacken şi Elfsborg. Echipa gazdă este surpriza acestui start de campionat şi este lideră în clasament, cu 24 de puncte după 11 etape.

În 10 partide jucate, oaspeţii au obţinut 15 puncte şi se află pe locul 8. Înclinăm să credem că Hacken va continua parcursul bun şi că nu va pierde acest meci. Varianta noastră de pariere pentru această partidă de la ponturi fotbal azi este de tip şansă dublă:

 • Hacken – Elfsborg: 1X ( câştigă gazdele sau meciul se termină la egalitate )

Pentru ultima partidă de la ponturi fotbal azi, mergem în liga secundă norvegiană, la întâlnirea dintre KFUM Oslo şi Sogndal. După 10 etape, echipele sunt vecine de clasament aflându-se pe locurile 6, respectiv 7.

La capitolul goluri marcate şi primite, ambele formaţii stau bine, având o medie de peste 3 goluri pe meci. Ceea ce ne determină să îţi propunem pentru această partidă un pronostic pe numărul total de goluri:

 • KFUM Oslo – Sogndal: TG +2,5 ( total goluri peste 2,5 )

Acestea au fost cele 3 idei de ponturi pariuri azi fotbal, însă te încurajăm să ne rămâi alături, pentru a descoperi şi sugestiile de pronosticuri fotbal mâine.

Concluzii la ponturi fotbal (iulie 1, 2022)

Ţi-am oferit ca de obicei pronosticurile noastre pentru câteva dintre partidele care urmează să se desfăşoare în această săptămână. Le poţi folosi la crearea, biletelor alături de predicţiile tale, şi le poţi juca pe bilete simple sau combinate. Caută în oferta caselor de pariuri cele mai bune cote pentru a-ţi maximiza câştigul. Să fie verde!

100% Bonus Până La 550 RON

 • Depune și pariază minim 50 RON cu cardul și primești până la 550 RON
 • Pariuri standard și de tip exchange
 • Cote atractive

Citește mai mult:

Alte Articole

betano 50 rotiri logo

Promoții Betano Fără Depunere – Betano 100 Rotiri Gratuite

5/5 – (7 votes) Începutul lunii iulie se sărbătorește cum se cuvine cu o promoție distractivă la Betano. Jucătorii noi vor fi întâmpinați cu rotiri gratuite fără depunere dacă își creează cont în perioada campaniei. Află când poți revendica oferta și alte detalii despre astfel de promoții Betano fără depunere în acest articol! Betano 100 […]

Citeste mai mult
superbet fără depunere

Superbet Bonus Fără Depunere – 100 Rotiri + 55 RON

4.2/5 – (28 votes) Luna iulie începe cu o surpriză, aducându-ți o nouă ofertă Superbet bonus fără depunere: vezi cum obții 100 rotiri GRATUITE Superbet și 55 RON bonus, împărțiți astfel: 25 RON live casino, 15 RON freebet și 15 RON bonus loto. Citește în textul de mai jos tot ceea ce trebuie să știi […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă