game world bonus
Blog  /   INFO CAZINOURI ONLINE  /   septembrie 1, 2021   /   Paul Anghelescu

Game World bonus de bun venit 200% până la 2000 lei

5/5 - (1 vote)

În acest articol, îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a revendica, ușor și fără probleme, Game World bonus de bun venit. Este mai simplu decât pare, iar aici îți vom arăta toate aspectele de care trebuie să ții cont, precum în ce constă, termeni și condiții, cerințe de rulaj și desigur, pașii pentru revendicare.

3333 RON și 333 Rotiri Gratis

Bonus la depunere

Cod bonus: MAX1, MAX2, MAX3

Revendică 3333 lei la primele 3 depuneri și 333 rotiri gratis!

În ce constă Game World bonus la înregistrare ?

gameworld bonus ghid

Game World bonus constă în 200% din valoarea primei depuneri până în 2.000 RON. Altfel spus, vei primi un bonus de două ori mai mare decât depunerea ta. Dacă, să zicem, depui 200 RON, banii pe care îi primești vor fi 400 RON. Vei avea astfel în total 600 RON pe care îi poți rula în jocurile din colecția cazinoului Game World.

Este unul dintre cele mai avantajoase bonusuri de bun venit. De cele mai multe ori, cazinourile oferă 100% bonus, maxim 150% bonus la prima depunere, dar Game World a mers chiar mai departe și a oferit un bonus dublu față de valoarea depozitului jucătorului.

Bonusul este limitat la 2.000 RON, adică nu vei putea primi mai mulți bani peste această sumă. Așadar, suma maximă pe care poți să o depui pentru a profita din plin este de 1.000 RON. Desigur, poți depune și mai mult, dar banii bonus vor fi tot 2.000 RON.

Pașii pentru revendicarea Game World bonus de bun venit

Dacă dorești să te bucuri de oferta Game World bonus la înregistrare descrisă mai sus, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Astfel, trebuie să faci următoarele lucruri pentru a primi bonusul:

  1. Înregistrează-te pe Game World: nu poți revendica această ofertă dacă nu ai un cont activ deschis pe Game World. Procesul de înregistrare durează numai câteva minute. Pentru revendicarea acestui Game World bonus, trebuie să-ți validezi și adresa de e-mail, alături de numărul de telefon.
  2. Efectuează prima depunere: pentru alimentarea contului de jucător ai la dispoziție mai multe metode de plată: cash, Revolut, card bancar (VISA sau Mastercard), Paysafecard și TopPay. Depunerea Game World trebuie să fie de minim 100 RON.
  3. Selectează oferta de bun venit în timpul efectuării depozitului.
  4. Distrează-te cu bonusul primit, încercând cele mai captivante jocuri de noroc.

După cum vezi, revendicarea Game World bonus este floare-la-ureche. De asemenea, pe Super Cazino avem ghiduri despre procesele de înregistrare și depunere, deci nu vei întâmpina probleme nici la acest capitole.

Totuși, este nevoie să ții cont de unele condiții pentru a nu avea surprize neplăcute. Despre acestea vom discuta în cele ce urmează, alături de cerințele de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești pentru a retrage bani câștigați.

Cerințele de rulaj pentru Game World bonus

Cerințele de rulaj a Game World bonus de bun venit sunt de 30x. Așadar, suma pe care ți-o acordă operatorul trebuie rulată de 30 de ori. Dacă vei primi 400 RON ca urmare a depunerii tale, atunci suma pe care o vei juca este 30 x 400 = 12.000 RON. Poate părea destul de greu de îndeplinit, dar mulți jucători au reușit să retragă sume frumoase după Game World bonus la înregistrare. Un avantaj considerabil față de multe alte promoții de acest tip este că se rulează numai bonusul, nu și banii depuși.

Află cum faci și o validare cont Game World pentru a primi 50 rotiri gratis fără depunere!

Game World bonus de bun venit – condiții importante

În afară de cerințele de rulaj Game World, există câteva condiții de care trebuie să ții seamă pentru a putea revendica și retrage câștigurile rezultate în urma folosirii bonusului la înregistrare.

• Oferta este valabilă o singură dată per cont de jucător. De asemenea, oferta este limitată la o singură adresă IP, adresă de domiciliu și calculator. În cazul în care există suspiciuni reale de încercare de fraudare a promoției, operatorul poate anula bonusul și chiar contul de jucător.
• Promoția este valabilă doar pentru jucătorii noi, doar la prima depunere, începând cu data de 15.12.2020.
• Depunerea trebuie să fie de cel puțin 100 RON pentru a putea revendica bonusul. La fiecare depunere în contul tău de jucător, se percepe o taxă de 2%. Astfel, va trebui să ții cont de aceasta dacă dorești să mergi la minim. În acest caz, va trebui să depui cel puțin 102 RON.
• Dacă bonusul nu s-a creditat în contul tău de jucător deși ai urmat toți pașii, trebuie să contactezi operatorul prin adresa de e-mail suport@gameworld.ro sau pe chat. Dacă începi să joci înainte suma depusă, promoția nu va mai putea fi revendicată.
• Contribuția la cerințele de rulaj diferă în funcție de jocuri. Sloturile, jocurile progresive și jocurile simple au contribuție de 100%. Jocurile de masă au contribuție de 20%, iar video poker o contribuție de doar 5%. De aceea, este recomandabil să rulezi bonusul în prima categorie.
• Nu poți rula Game World bonus în jocurile marca Evolution Gaming.
• Nu poți efectua retrageri din cont până la îndeplinirea cerințelor de rulaj.
• Game World bonus de bun venit are un termen de valabilitate de 7 zile. În această perioadă, trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj. Dacă nu reușești să le îndeplinești, bonusul și câștigurile aferente vor fi anulate.
• Balanța din cont trebuie să rămână mai mare de 4 RON pentru a păstra bonusul activ.
• Banii reali vor putea fi folosiți doar atunci când cerințele de rulaj vor fi îndeplinite sau bonusul va expira.
• Nu sunt eligibili pentru bonus jucătorii care depun prin Skrill și Neteller.
• Termenii și condițiile generale se aplică și pentru acest bonus de bun venit.
• Game World poate anula oricând oferta pentru toți jucătorii, fără să anunțe în prealabil.

Mai sunt și alte condiții, dar acestea sunt cele principale. Este recomandabil să le citești pe toate pentru a te asigura că nu vei avea parte de vreo surpriză neplăcută și să te trezești cu bonusul anulat, dintr-un motiv pe care nu-l cunoști.

3333 RON și 333 Rotiri Gratis

Bonus la depunere

Cod bonus: MAX1, MAX2, MAX3

Revendică 3333 lei la primele 3 depuneri și 333 rotiri gratis!

Concluzii

Cu Game World bonus la înregistrare, banii pentru distracție nu vor mai reprezenta o problemă. Această promoție consistentă este una dintre cele mai îndrăgite oferte de către jucători, datorită avantajelor sale. Mecanismul ofertei este simplu, promoția este ușor de revendicat și oferă multe șanse de câștig. Așadar, nu ezita și profită și tu de acest Game World bonus pentru a-ți asigura câștiguri chiar de la început!

Citește și despre:

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă