800 rotiri gratuite unibet Blog   /   5 februarie 2021   /   Paul Anghelescu

Câștigă 800 rotiri gratuite Unibet fără cerințe de rulaj

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 18 ianuarie 2023

Rate this post

Începând de astăzi poți profita de noua ofertă cu 800 rotiri gratuite Unibet. Bonusul poate fi primit la prima depunere efectuată de un jucător nou înregistrat. Acum este șansa pe care ai așteptat-o ca să devii un membru cu acte în regulă în grupul Unibet. Cele 800 de rotiri ce pot fi obținute la prima ta depunere îți aduc 800 de șanse de câștig! Haide să vedem împreună despre ce este vorba și care sunt condițiile de participare!

Bonus de bun venit Unibet

800 rotiri gratuite fără cerințe rulaj

Profită de noul bonus și câștigă sute de rotiri fără rulaj!

800 rotiri gratuite Unibet – Ofertă de bun venit

Când vorbim de o asemenea anvergură, vorbim despre mulți bani care pot ajunge în contul tău personal de jucător. Din 800 de rotiri gratuite poți chiar să prinzi și un jackpot dacă ești suficient de norocos. 800 rotiri gratuite Unibet este un bonus de bun venit cum nu apucăm să vedem prea des, iar tocmai de aceea, astăzi ne bucurăm la maxim de el și îți oferim și ție toate detaliile de care ai nevoie pentru a roti slotul tău preferat pentru ore în șir, gratuit!

Unibet 800 rotiri gratuite – Pașii pentru revendicare

unibet 800 rotiri gratuite pasi

Cât de simplu este să obții un bonus la un operator din România? De cele mai multe ori trebuie să îndeplinești anumite condiții, să fii membru de o perioadă de timp, să ai deja bani rulați pe cont sau alte cerințe destul de dificil de realizat. De data aceasta vorbim despre 800 rotiri gratuite Unibet oferite sub forma unui bonus de bun venit. Iată ce trebuie să faci! Află cum să îți deschizi un cont Unibet accesând link-ul atașat!

Pasul 1

Un bonus de bun venit nu poate fi acordat decât celor care pășesc sub pelerina Unibet ca și membrii noi. Orice membru nou la Unibet este obligat să se înregistreze prin intermediul nostru. Deci va trebui să te folosești de oferta de mai sus pentru a putea beneficia de bonus. Pentru a crea un cont, va trebui să completezi datele de înregistrare din formular. Prima pagină de pe website are un buton mare galben cu textul “Înregistrare”. Apăsându-l, vei porni procesul de creare al noului tău cont.

Pasul 2

Ești aici pentru că vrei să îți încerci norocul la câștigurile mari sau pentru că pur și simplu iubești sunetul de rotire al tamburilor. În ambele cazuri, nu vei putea să te joci fără să depui o sumă de bani. Al doilea pas este depunerea banilor. Vei vedea că în funcție de câți bani depui la prima ta depunere, bonusul de 800 rotiri gratuite Unibet poate să difere.

Pasul 3

După ce primești uriașul bonus de 800 Unibet free spin, folosește-le la slotul ce stă pe tronul de vedetă al acestei oferte. Nu uita că rotirile pot fi folosite atât pe laptop sau PC, dar și pe telefonul mobil cu Android sau iOS. Nu trebuie să lași această ofertă să îți scape. Sunt mult prea multe șanse de a câștiga în joc.

800 rotiri gratuite Unibet

Un bonus de bun venit la prima depunere este acordat numai dacă jucătorul depune o sumă minimă de bani la prima lui depunere. Pentru a primi 800 de rotiri gratuite Unibet, jucătorul trebuie să depună minim 200 RON. Dar dacă nu ai un buget care să atingă suma de 200 ron, Unibet Egt a pregătit alte două praguri mai mici pentru tine. Campania se desfășoară între datele de 5 Februarie și 30 Aprilie 2021.

600 Unibet rotiri gratuite

Bonusul 800 rotiri gratuite Unibet este maxim, dar dacă de exemplu, dispui numai de 150 RON pentru prima depunere la Unibet, tot vei primi 600 Unibet rotiri gratuite de care să te bucuri. Pragul pentru 600 de rotiri este între 150-199 RON la prima depunere.

400 rotiri gratuite Unibet

Cel mai mic prag de primă depunere la Unibet coboară și mai jos de 150 RON. Dacă suma depusă se încadrează între 100 -149 RON, jucătorul primește 400 rotiri gratuite Unibet.

Unibet Super Hot – 800 Unibet free spins

unibet super hot slot

Unibet 800 rotiri gratuite sau 600 de rotiri sau 400 de rotiri gratuite Unibet pot fi folosite numai la celebrul slot Unibet Super Hot. Cunoaștem povestea acestui slot EGT care a devenit popular datorită unicității reușind să inspire mii de sloturi chiar de când a fost lansat prima dată.

20 Super Hot are 20 de linii de plată, un ecran de joc organizat pe 5 tamburi, un RTP de 95.79%, dar și posibilitatea de a câștiga un Jackpot de 10.000 de credite. Unibet Super Hot se califică perfect pentru această ofertă incredibilă.

Cerințele de rulaj ale bonusului

Nu există absolut nicio cerință de rulaj pentru rotirile gratuite. Condiția importantă este ca acestea să fie revendicate și folosite în termen de 7 zile începând cu ziua când au fost adăugate în contul de jucător. Cea mai importantă condiție pentru a primi cele 600 Unibet rotiri gratuite sau unul dintre celelalte două praguri de premiu este să efectuezi prima depunere în aceeași zi în care înregistrezi și contul.

Exemplu: Dacă ți-ai creat contul la ora 17:00, ai la dispoziție 7 ore până la 23:59 să efectuezi depunerea, altfel nu vei mai fi eligibil pentru acest bonus. Vârsta majoratului este și ea un criteriu obligatoriu. Nici măcar înregistrarea contului nu este permisă dacă deținătorul contului nu are 18 ani.

Încearcă să eviți să depui primii tăi bani folosind portofelele electronice. Acestea nu sunt eligibile pentru 800 Unibet free spins. Dacă prima depunere va fi efectuată prin Neteller, Paysafecard, TopPay sau Skrill, bonusul de bun venit nu va fi acordat.

Concluzii Unibet 800 rotiri gratuite

Dacă ne uităm atent la această ofertă, nu credem că există o șansă mai mare de a scoate un câștig imens din Unibet 20 Super Hot. 800 rotiri gratuite Unibet, la doar 200 RON depunere, fără cerințe de rulaj nici pentru rotiri, dar nici pentru câștiguri. Chiar și premiul minim de 400 rotiri gratuite Unibet este mai mult decât satisfăcător. Nu uita să te înregistrezi folosind unul dintre link-urile din acest articol. Succes!

Bonus de bun venit Unibet

800 rotiri gratis fără condiții rulaj

Revendică bonusul și profită de sute de rotiri gratuite fără rulaj!

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
admiral blackjack

Admiral Blackjack – Învinge Dealerul și Câștigă

4 martie 2021

Când trebuie să te oprești pentru a vedea cărțile dealer-ului sau când trebuie să mai ceri o carte în speranța că vei primi un Blackjack la Admiral? Acestea sunt întrebările fundamentale din jocul de Blackjack despre care vom vorbi astăzi și nu doar că vom dezbate tipuri de jocuri de Blackjack, dar vom avea în […]

Citeste mai mult
promotie winner

Promoții Winner cu Depunere – Oferta Winner Cashback 10%

21 decembrie 2021

Vești bune pentru iubitorii jocurilor de noroc la cazinoul Winner! Până pe 31 decembrie 2021, membrii site-ului pot beneficia de noul bonus Winner Cashback 10%. Citește mai departe articolul pentru a afla toate detaliile acestei promoții Winner cu depunere! Bonus Cashback Winner – În Ce Constă? Noua promoție Cashback Winner are loc în perioada 1 […]

Citeste mai mult
anul nou chinezesc 2022

Ce ne rezervă anul nou chinezesc 2022?

25 ianuarie 2022

Dacă îți dorești să știi cum arată viitorul tău, horoscopul chinezesc este un instrument de care ar trebui să ții cont. Împărțit în 12 zodii, fiecare reprezentată prin câte un animal, acest tip de horoscop are originea înaintea erei noastre și delimitează semnele în funcție de anul nașterii. Află în continuare ce zodie ești și […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!