Motorhead

Joacă acum Motorhead cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

logo Motorhead gratis slot
Motorhead gratis

Apasă START pentru a începe
Motorhead

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Motorhead este un joc de sloturi care face parte din seria dedicată trupelor Rock de la NetEnt. După cum îi spune și numele, slotul este inspirat de trupa Motorhead și are fel de fel de elemente specifice. Filmulețul din Intro este de-a dreptul captivant. Te vei simți la fel ca la un concert. Încearcă și tu Motorhead gratis pe site-ul nostru!

Structură nouă

Spre deosebire de Guns n Roses și Jimi Hendrix, jocul de față are o structură nouă. Acesta are 5 role, distribuite pe 3, 4 sau 5 rânduri. Panoul de control este cel cu care ne-am obișnuit la jocurile NetEnt.

Simbolurile îl includ pe Lemmy însuși, alături de stele, clopoței, șeptari și elemente norocoase. Câștigurile sunt marcate prin lumini și efecte sonore spectaculoase.

Motorhead gratis – obișnuiește-te cu specialele

Acest slot are două simboluri speciale. Este vorba de un simbol wild și unul scatter. Simbolul wild are rol de joker, iar cel scatter aduce o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri ai parte de fel de fel de funcții care să te ajute să prinzi mai multe câștiguri. Ai parte de simboluri extensibile și surprize instant. Te vei trezi adesea cu niște bombe care explodează și transformă mai multe simboluri în același tip.

Motorhead este unul din jocurile care te distrează și îți oferă în același timp câștiguri generoase. Muzica și animațiile sunt extrem de interactive, iar premiile sunt foarte bune.

Jocul gratis este mereu la dispoziția ta. Dacă vrei să joci pe bani reali, găsești Motorhead la Unibet. Poți profita de unul din bonusurile noastre la depozit pentru a juca la Unibet cu mai mulți bani, primiți cadou la înregistrare. Alege bonusul de 100% până la 1000 RON sau bonusul de 200% până la 300 RON și beneficiezi de dublarea sau triplarea primului depozit, alături de 20 de rotiri gratuite la Super Flip pe mobil. Depui de exemplu 50 RON și joci de 100 sau 150 RON. Intră aici și revendică bonusul!

Distracție plăcută și mult noroc!