Wild Bots

Joacă acum Wild Bots cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

Joc sloturi online gratis
Wild-Bots

Apasă START pentru a începe
Wild Bots

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Wild Bots Orchestra Slot este un slot video compus din 5 role, 4 rânduri și 50 de linii de plată. Printre funcțiile jocului de cazino se numără Bonus, Wild, Multiplicator și Rotiri Gratuite.

Joc sloturi cu super promoții

La sfârșitul fiecărei Rotiri Gratuite, jucătorului i se oferă șansa de a alege unul dintre cei 4 roboți Wild Bots și de a câștiga mai multe bonusuri: rotiri gratuite, bani, un multiplicator sau ocazia de câștiga la Jackpot. Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, singura excepție fiind simbolurile Bonus. Simbolurile Bonus declanșează runda Bonus, oferind și mai multe Rotiri Gratuite. Dacă în timpul acestor rotiri apar mai multe simboluri câștigătoare, atunci mai multe rotiri gratuite se vor adăuga celor  existente.

Pariul minim este de 2 iar cel maxim de 100 așadar limitele de pariere sunt destul de largi la acest joc sloturi, oferindu-ți posibilitatea de a te juca în funcție de stilul tău personal! Poți alege să plasezi pariuri mai mari și să dai lovitura din prima, sau alege să joci pe mize mici și altfel să joci mai mult timp.

Ca foarte multe sloturi online, acest joc sloturi este prevăzut și cu o funcție de autoplay ceea ce îți permite să te joci fără să apeși de fiecare dată butonul de pariu. Doar urmărești rolele învârtindu-se, putând opri șirul rotirilor automate atunci când vrei tu. Poți alege un număr de 10, 50 sau un număr infinit de rotiri automate, având posibilitatea de a opri șirul când vrei. Acum, spre deosebire de alte jocuri, acest joc sloturi nu are neapărat niște criterii foarte bine stabilite de monitorizare a rotirilor automate. Unele joc sloturi îți oferă posibilitatea de a seta mai bine aceste șiruri automate, setând bugetul pe care ești dispus să îl cheltui sau suma pe care vrei să o câștigi și oprindu-se automat atunci când aceste criterii sunt îndeplinite.

Mai multe combinații câștigătoare consecutive activează Jackpot-ul. În funcție de numărul acestor combinații, jucătorul poate încerca Gold Jackpot, Silver Jackpot, Bronze Jackpot și Copper Jackpot. Liniile de plată se iau în considerare și se plătesc dacă sunt de la stânga la dreapta.

Pe Super Cazino ai posibilitatea de a juca acest joc online de sloturi gratis sau să profiți de bonusuri exclusive și rotiri gratuite și să joci pe bani reali!