Cool Jewels

Joacă acum Cool Jewels cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

joc Sloturi online Cool Jewels
Cool-Jewels

Apasă START pentru a începe
Cool Jewels

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Cool Jewels este un joc sloturi video format din 6 role și 6 rânduri. Scopul jocului de cazino este de a construi grupuri identice alcătuite din 4 sau mai multe simboluri identice conectate pe orizonatală și/sau verticală pe slot. Simbolurile Persisting Wild, Unstable Wild, Shattering Wild și Shocking Wild acționează pe post de înlocuitori pentru toate simbolurile dintr-un set de simboluri. Formarea perechilor de înlocuitori are loc de la stânga la dreapta.

Simboluri la joc Sloturi

Fiecare simbol distrus acordă valoarea în bani din secțiunea evidențiată. Când mai multe simboluri sunt distruse simultan, acestea sunt evalute de sus în jos, de la stânga spre dreapta. Pentru fiecare combinație câștigătoare se plătește cel mai mare câștigător, iar pariul total este constituit din cel de bază înmulțit cu multiplicatorul pariului.

4 sau mai multe Bonus distruse într-un joc vor declanșa Free Games Bonus. Pentru fiecare Bonus de la slot suplimentar distrus se acordă 5 jocuri gratuite suplimentare. Combinațiile câștigătoare sunt asemănătoare celor din jocul de bază.

Tematica în acest joc sloturi este una de iarna, culoare predominanta fiind albastru. Desii pare a fi inca un slot cu tot felul de diamante suntem destul de siguri ca o sa iasa in evidenta prin multiple elemente. In primul rand diamantele au scris pe ele castigurile si de asemenea vizual este foarte evident momentul in care castigul se intampla; Recomandam jucarea slotului intr-un mediu cat mai cald astfel incat berea inghetata si castigurile sa fie cele care racoresc atmosfera. Micul tutorial de la inceput este cu adevarat folositor dar cred de asemenea ca majoritatea fanilor nu mai au nevoie de el. Interesant este si faptul ca asemenea multor jocuri cu diamante nu se considera aici numai liniile clasice pe diagonale, se considera si diamantele alaturate. Destul de placut sa vezi un slot care parea destul de clasic transformadu-se in ceva inovator.

Book of Ra, Sizzling si Fruit Cocktail sunt joc sloturi deja arhicunoscute care pot fi o alternativa placuta la diamantele din acest slot. Depinde pana la urma de preferintele fiecaruia in alegerea celui mai bun joc sloturi. Joacă și tu gratis pe Super Cazino sau profită de bonus de bun venit fara depunere și oferte exclusive în cazinourile partenere, ca să dai lovitura pe bune!