Game of thrones

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 22 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Game of thrones

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

După ce te-ai delectate pariind pe ce se va întâmpla în serialul tău preferat, Game of Thrones, acum a venit momentul să-ți încerci norocul și cu Game of Thrones gratis. E vorba de un slot spectaculos, lansat în 2014 de Microgaming. Vorbim de o structură consacrată deja în cazinourile de top din țară și de peste hotare.

Cinci role, trei rânduri și nu mai puțin de 243 de linii de plată completează tabloul acestui slot spectaculos. Jocul Game of Thrones poate fi încercat atât pe telefonul mobil, cât și pe tabletă. Pentru cei mai tradiționaliști în materie de sloturi există întotdeauna versiunea pentru desktop și laptop. Slotul Game of Thrones gratis poate fi jucat pe bani, cu miză reală, în catalogul celor de la Maxbet. Tot de la ei poți afla despre cele mai noi variante de pariere Game of Thrones. Asta ca să fii pregătit să afli primul despre schimbările neașteptate din serialul produs de HBO.

Game of Thrones gratis – speciale, simboluri și tot ce e bine să știi

Ce ar fi dacă am încpe discuția despre specialele cu cele patru categorii de free spins. Acestea au fost gândite în oglindă cu serialul și sunt fiecare de parte a uneia dintre casele  ce se duelează în serialul Urzeala Tronurilor. Microgaming le-a ales pe cele care contează cel mai mult. Iată cum se distribuie rotirile gratuite în Game of Thrones gratis. E momentul să îți alegi favoriții și să te poziționezi în favoarea unora sau altora. Opțiunea se activează când pe role apar trei simboluri scatter Game of Thrones. Fiecare familie din serial înseamnă avantaje miraculoase.

Ține cont și de faptul că jocul Game of Thrones înseamnă și un Return to Player Rate de 95%, fapt ce contribuie și mai mult la sporirea spectacolului de pe role. Microgaming a făcut o treabă excelentă!

robbin robin logo
5/5 - (1 vote)
Robbin Robin
Joaca Gratis
roulette-advanced-online
3.3/5 - (3 votes)
Roulette Advanced
Joaca Gratis
warlords cyrstal of power slot gratis
4.3/5 - (3 votes)
Warlords: Crystals of Power
Joaca Gratis
king carrot logo
3.5/5 - (4 votes)
King Carrot
Joaca Gratis

Autori