Fruitilicious

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Fruitilicious

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Fruitilicious Novomatic este unul dintre acele sloturi care merită jucate nu doar pentru câștiguri, ci și pentru starea de bine pe care ți-o pot aduce. Fără a fi un joc plin de acțiune sau cu vreo poveste complicată, slotul Fruitilicious este vesel, colorat și foarte simplu de învățat din punct de vedere al regulilor, ceea ce-l face perfect chiar și pentru începătorii în gambling. Joacă și tu Fruitilicious  slot pe  Supercazino!

Fruitilicious slot gratis – grafica și ecranul de joc

Cei de la Novomatic au dorit ca Fruitilicious să fie definiția bunei dispoziții, așa că au realizat un joc plin de culoare, cu un aer ușor retro, pe care nostalgicii aparatelor de jocuri vintage îl vor aprecia cu siguranță. Sunetul este ales cu grijă – muzica nu e stridentă, ci completează atmosfera creată de simboluri. Dacă te aștepți la o grafică sofisticată, personaje fantastice sau animații, este bine să știi că Fruitilicious Novomatic nu e acel tip de joc, fiind însă perfect pentru momentele în care vrei pur și simplu să te relaxezi cu un slot clasic.

Fruitilicious slot gratis are exact aceleași simboluri și același ecran de joc ca varianta cu mize reale, așa că este ideal dacă vrei să înveți regulile și să îți încerci norocul fără niciun risc.

Ecranul de joc al Fruitilicious Novomatic este structurat pe 5 role și 3 rânduri, cu 5 linii de plată. Simbolurile, așa cum îți dai seama și după numele jocului, sunt clasicele fructe, în combinații vesele.

Fruitilicious Novomatic – rata de plată

Rata de plată a sloturilor este acel procent care semnifică șansele de câștig – cu cât este mai aproape de 100%, cu atât jucătorul și casa au șanse aproximativ egale. De aceea, e bine să te orientezi și în funcție de acest procent, mai ales dacă joci pe mize reale. Fruitilicious Novomatic are un RTP de 95.38%, ceea ce îl face un joc care merită încercat.

Simbolurile din Fruitilicious Novomatic plătesc atât de la dreapta la stânga, cât și de la stânga la dreapta. Liniile de plată sunt fixe, inclusiv în jocul demo, așa că nu este necesar să te complici cu selectarea lor.

Cum se joacă Fruitilicious slot

Fiind vorba despre un slot cu aspect clasic, te vei bucura să afli că Fruitilicious slot gratis sau pe mize reale se joacă foarte simplu și intuitiv. Cele câteva butoane de care ai nevoie în timpul jocului se află la baza ecranului, sub simboluri, și le poți folosi după cum urmează:

Așa cum observi, Fruitilicious slot este demo foarte simplu de jucat, neavând foarte multe butoane suplimentare sau setări speciale, care să dezorienteze jucătorii.

Simboluri și caracteristici speciale în Fruitilicious slot demo

Fruitilicious slot demo, la fel ca varianta cu mize reale, are doar câteva simboluri, care trebuie să formeze combinații de același tip pentru a fi câștigătoare. Simbolurile cu care te vei întâlni cel mai des sunt chiar fructele care dau numele jocului, cărora li se alătură cifra 7, cel mai valoros simbol din Fruitilicious. De altfel, cea mai valoroasă combinație este cea care conține 5 de 7.

Pe lângă câștigurile obișnuite, slotul îți aduce și o altă surpriză, care cu siguranță îți va plăcea: funcția specială Gamble este o caracteristică pe care mulți jucători o caută în cadrul sloturilor preferate, așa că te vei bucura să afli că Fruitilicious îți oferă această rundă de dublaje. O poți accesa de fiecare dată când obții o combinație câștigătoare, iar principiul este simplu: după ce ai avut rotirea norocoasă, vei observa că îți apare butonul Gamble. Apasă pe el și ți se va deschide un ecran de joc în care o carte întoarsă cu fața în jos, care se mișcă rapid, oscilând între roșu și negru. Dacă ghicești culoarea cărții, câștigul ți se va dubla, dacă nu ghicești, vei pierde câștigul pariat. În momentul în care vrei să retragi suma câștigată prin Gamble, fără a mai paria pe cartea următoare, trebuie doar să apeși pe butonul Încasare.

Funcția de dublaje Gamble îți este pusă la dispoziție inclusiv în Fruitilicious slot demo, așa că nu ezita să o încerci, pentru a vedea cum funcționează și pentru a-ți face o idee, înainte de a trece la varianta de joc cu miză reală. Rotirile automate nu îți acordă acces la Gamble, deci dacă vrei să te bucuri de această caracteristică, optează pentru rotirea manuală.

Fruitilicious este un slot pe care merită să îl descoperi, mai ales dacă ești în căutarea unui joc simplu, distractiv și relaxant. Îl poți juca pe gratis, atunci când vrei pur și simplu o seară distractivă, sau poți prefera să mizezi buget real, pentru a trăi și mai mult adrenalina și a avea șanse la premii atractive. Joacă și tu Fruitilicious slot demo!

Încearcă și alte sloturi novomatic:

logo extra stars
3.7/5 - (4 votes)
Extra Stars
Joaca Gratis
shooting stars online slot gratis
5/5 - (1 vote)
Shooting Stars
Joaca Gratis
wolf gold gratis slot
5/5 - (1 vote)
Wolf Gold
Joaca Gratis
logo aviator gratis
5/5 - (2 votes)
Aviator Superbet
Joaca Gratis

Autori