Blirix’s Workshop

Autor: Cătălina Radu

Actualizat: 9 aprilie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Blirix’s Workshop

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
1x2 gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Blirix's Workshop gratis este mult mai mult decât un simplu joc de păcănele. Este o călătorie plină de mister și descoperiri fascinante, în care știința și magia se împletesc într-un mod captivant. Creat de 1x2Gaming, acest joc te îndeamnă să pășești în laboratorul excentric al alchimistului Blirix, unde fiecare rotire a rolelor ascunde secrete și posibilități uimitoare.

În acest univers fermecat, vei fi ghidat de către un om de știință pasionat, care depune eforturi pentru a dezvălui formula perfectă pentru câștiguri fabuloase. Rotirile gratuite, multiplicatorii și funcțiile speciale sunt doar câteva dintre elementele care îți vor aduce senzații intense și momente pline de suspans. Joacă și tu Blirix Workshop online pe Supercazino pentru a deveni un alchimist al câștigurilor!

Specificații Slot

Producător1x2Gaming
Tip slotnoi, speciale
Grilă5 role, 3 rânduri
Linii de plată20
RTP 96.14%
Funcții specialeWild, Multiplicatori

Blirix's Workshop slot- Elemente grafice

Blirix's Workshop gratis îți oferă o călătorie într-un laborator alchimic învăluit în mister, unde nuanțele de albastru și maro creează o atmosferă intrigantă. În plus, flacăra focului adaugă un strop de mister și farmec, teleportându-te în lumea fascinantă a slotului.

Atelierul propriu-zis al lui Blirix este cu siguranță un loc confortabil pentru a petrece timpul și a-ți încerca norocul. Un cazan albastru clocotitor proiectează o zonă de acțiune cu 5 role și 15 linii de plată pe ecran, făcându-l să pară că plutește în aer.

Sub el, se prepara poțiuni, în timp ce cranii, cărți și pergamente împânzesc restul încăperii. O coloană sonoră pune un pic de fantezie pe scenă, care ajunge să fie una destul de caldă.

Evident, datorită graficii, îți vei da seama imediat care este cel mai important simbol Blirix's Workshop slot. Va trebui să citești în continuare dacă vrei să aflii detalii despre plățile simbolurilor din acest joc de păcănele Blirix's Workshop gratis!

Încearcă sloturi gratis și de la EGT sau Pragmatic Play!

RTP-ul și liniile de plată din Blirix's Workshop gratis

Blirix’s Workshop online păstrează o structură de joc clasică, având 5 role și 20 de linii de plată, fiecare rolă conține 3 simboluri. Cu un RTP (rată de plată) de 96.14%, acest slot îți oferă o șansă reală de a obține câștiguri în timpul sesiunilor tale de joc. Totuși, merită să ții cont că Blirix’s Workshop slot are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că experiența poate fi destul de provocatoare.

Deși câștigurile pot fi substanțiale, ele pot să apară mai puțin frecvent în comparație cu alte sloturi. Deci, acest slot este cu siguranță mai potrivit pentru cei care caută o provocare și sunt pregătiți să riște pentru câștigurile mari.

În plus, Blirix’s Workshop online se remarcă și prin designul său captivant și atmosfera învăluită în mister. Grafica detaliată și animațiile spectaculoase îmbină elementele de știință și magie într-o manieră atrăgătoare. Astfel, jucătorii sunt invitați să se bucure nu doar de provocările jocului, ci și de o experiență vizuală deosebită, care completează perfect atmosfera magică a acestui slot.

Jocul de păcănele Blirix’s Workshop demo este un joc pe care îl poți juca pe toate platformele, atât pe calculator, pe browser fără să fie nevoie de descărcare, cât și pe telefon.

Vezi și lista de sloturi noi în link!

Cum se joacă Blirix’s Workshop gratis?

Desigur, este întotdeauna important să te simți încrezător înainte de a juca la un slot cu bani reali. De aceea, pe SuperCazino, îți oferim șansa de a testa Blirix’s Workshop gratis. Astfel, poți experimenta și învăța cum să joci fără să fie nevoie să depui bani reali. În plus, îți stăm la dispoziție pentru a-ți oferi clarificări cu privire la funcțiile și butoanele jocului, astfel încât să te simți complet pregătit să te distrezi și să joci cu încredere.

Iată cum te joci:

  1. Pasul 1– Înainte de a începe să joci, trebuie să setezi miza pentru fiecare rundă. Acest lucru se face folosind butoanele de pariere disponibile în interfața jocului;
  2. Pasul 2– După ce ai setat miza, poți apăsa butonul de rotire pentru a începe jocul. Rolele vor începe să se rotească și se vor opri într-o poziție aleatorie după câteva secunde;
  3. Pasul 3Obiectivul este să obții combinații câștigătoare pe liniile de plată. Aceste combinații pot fi formate din simboluri identice aliniate pe role de la stânga la dreapta. Cu cât combinația este mai valoroasă, cu atât câștigul va fi mai mare;
  4. Pasul 4– Blirix's Workshop gratis poate avea și funcții speciale, cum ar fi rotirile gratuite, multiplicatorii sau simbolurile wild, care îți pot spori șansele de câștig. Profită de funcțiile speciale!

Repetă acești pași pentru a continua să joci și să te bucuri de experiența oferită de Blirix's Workshop demo. Asigură-te să consulți tabelul plăților și regulile jocului pentru a înțelege mai bine simbolurile și funcțiile speciale disponibile!

Simbolurile care îți aduc premii în Blirix’s Workshop gratis online

În Blirix’s Workshop slot, cele mai mari plăți se obțin atunci când formezi linii de plată complete, alcătuite din 5 simboluri identice. Aceste câștiguri pot fi considerabile, mai ales că funcțiile speciale ale jocului pot crește și mai mult nivelul așteptărilor tale. Valoarea maximă a multiplicatorilor pentru simbolurile obișnuite este următoarea:

De asemenea, alte patru simboluri obișnuite din Blirix’s Workshop free (Sticle cu poțiuni de Inimă Neagră, Inimă Roșie, Romb, Treflă) îți pot aduce până la de x40 ori suma pariată. Este important să fii atent la aceste multiplicatori, deoarece aceștia pot contribui semnificativ la câștigurile tale în timpul jocului.

Dacă preferi sloturi clasice, ai o gamă variată din care poți alege!

Simboluri speciale și runde bonus

În Blirix’s Workshop gratis, pe lângă simbolurile obișnuite, există și simboluri speciale și runde bonus care pot adăuga o doză suplimentară de distracție și potențial de câștig. Iată câteva exemple:

  1. Simbolul Wild – Planta Magică: Acesta poate înlocui alte simboluri pentru a forma sau completa linii câștigătoare. În plus, uneori, simbolul Wild poate avea și propriile sale valori de multiplicare. Mai mult de atât, oricând ajunge pe ultima rolă din Blirix’s Workshop online, simbolul Wild se extinde pe toate pozițiile din rola în care se află.
  2. Book of Potions: atunci când este activată, această funcție aduce o carte de poțiuni pe ecran, care conține vrăji cu între 1 și 4 stele, fiecare oferind efecte diferite;
  3. Micul Alchimist: are rolul de a activa runda de rotiri gratuite în funcție de numărul de simboluri alchimist obținute pe role:

Prin urmare, Micul Alchimist este un element cheie în Blirix’s Workshop free, oferind jucătorilor șansa de a obține rotiri gratuite și de a crește potențialul de câștiguri în timpul jocului.

Vrăjile conținute în „Book of Potions” pot include:

Magia de nivel 4 este disponibilă doar în timpul rotirilor gratuite Blirix’s Workshop free. Efectul este similar cu cel al vrăjilor precedente, doar că mult mai avantajos pentru tine.

Concluzie

Blirix’s Workshop este un slot captivant, creat de Iron Dog Studio, care combină alchimia cu magia într-o experiență de joc remarcabilă. Cu 5 role și 20 de linii de plată, oferă simboluri speciale și funcții bonus, aducând adrenalină și potențial de câștig. Joacă acum demo pentru a descoperi secretele și câștigurile fabuloase din Blirix’s Workshop!

Joacă mai mult:

sweet bonanza gratis logo
4.2/5 - (5 votes)
Sweet Bonanza
Joaca Gratis
breakaway gratis slot logo
5/5 - (1 vote)
Break Away
Joaca Gratis
jocuri sloturi Jurassic Park
4.3/5 - (3 votes)
Jurassic Park
Joaca Gratis
big juan gratis logo
3.8/5 - (6 votes)
Big Juan
Joaca Gratis

Autori