ponturi pariuri mad lions vs excel esports
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iunie 17, 2021   /   Mihai Babciuc

Ponturi MAD Lions vs Excel eSports – LEC 2021

Rating Slot

Vineri, 18 iunie 2021 începe a doua săptămână a LEC 2021, una care anunță două meciuri extrem de interesante, MAD Lions vs Fnatic și Rogue vs Misfits Gaming, patru dintre echipele de top ce participă la această ediție a League of Legends European Championship (LEC 2021 Summer). Să aruncăm o privire peste primul dintre aceste meciuri, MAD Lions, câștigătorii ediției de primăvară a LEC 2021 Spring și adversarii acestora, Excel Esports, foști exceL eSports și excel Esports. Vă reamintesc că securizarea victoriei în cadrul acestui turneu reprezintă securizarea unui bilet la turneul Mondial, ce va urma să se joace la finalul acestui sezon.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Pariezi cu 50 ron gratis la validarea contului
 • Cele mai bune cote pentru MAD vs Excel
 • Bonus exclusiv pentru pariuri  League of Legends

MAD Lions vs Excel Esports – Prezentarea Echipelor

mad lions vs excel esports ghid

MAD Lions

Având precedentul victoriei din ediția de primăvară, putem spune cu încredere că cei de la MAD Lions sunt nu numai favoriții acestui meci, dar favoriții întregului turneu, lucru făcut evident și de cote pariuri MAD Lions vs Excel Esports și care va face cu atât mai ușoare și mai precise capitolele de ponturi pariuri MAD Lions vs Excel Esport și predicții pariuri MAD Lions vs Excel Esports.

În aceași formulă ca până acum, un palmares de două victorii din trei meciuri jucate sau 66.7% win rate și o durată medie a meciului de 29:56 minute, cei de la MAD Lions păstrează un stil de joc agresiv posibil prin prisma coeziunii puternice și a sutelor de ore jucate împreună de membrii echipei, ore ce au reuși să consolideze un “HiveMind” lucru esențial oricărei echipe fie că ne referim la Esports sau la sporturile clasice.

 • Armut TOP, cu un K/D mediu de 1.6 și un pick neobișnuit, extrem de agresiv, Nocturne TOP care,  în mod surprinzător, l-a recompensat cu un K/D de 4.0, obținând victoria în acel meci.
 • Elyoya JUNGLE, K/D de 3.7 cu două dintre pick-uri Volibear și un Rumble, pick-uri ce s-au transpus într-o rată de securizare a obiectivelor extrem de bună, 63% din Dragoni, 100% Heralzi și 66.7% Baroni, procente extrem de bune obținute în detrimentul colaborării cu echipa sa, Elyoya reușind să cauzeze doar 14.2% din DMG-ul total al echipei sale.
 • Humanoid MID, consacrat ca un MVP al celor de la MAD Lions, obicei păstrat și în aceste prime trei meciuri ale LEC 2021 Summer, K/D-ul de 4.7 și aproape o treime din DMG-ul total al echipei, 30% DMG% fiind dovezile incontestabile ale acestui fapt.
 • BOT, în rolul ADC-ului este din nou Carzzy care va face o alegere diferită în fiecare din cele trei meciuri, Ezreal, Kai’Sa și Jhin reprezentând aceste pick-uri, trei meta pick-uri, campioni care sunt clasați în topul eficienței. Un K/D ce orbitează în jurul mediei echipei, 2.9 și 25% din DMG-ul total al echipei.
 • Kaiser va alege să joace rolul de SUPP conform meta-ului de tank, Leona (2) și Braum fiind alegerile acestuia, alegeri care, după cum bine v-ați, obișnuit sunt niște campioni cu scopul unic de a absorbi căt mai mult dmg în timp ce limitează cât de mult posibil acțiunile echipei adverse.

Excel eSports

De partea opusă a baricadei îi avem pe cei de la Excel Esports, o echipă permanent prezentă pe scena europeană a Esport-urilor dar fără rezultate excepționale. Performațele în cadrul acestui turneu, o victorie din cele trei meciuri jucate, 33% Win Rate.

 • TOP Kryze, cu un K/D de 2.3 imitând acest pick neobișnuit al lui Armut va juca Nocturne în unul din cele trei meciuri, urmând ca în următoarele două alegerea lui să fie Wukong.
 • JUNGLE dan, un jucător consacrat, originar din UK va reuși din poziția de Jungle să securizeze doar 36% din Dragoni, 66% Heralzi și 33% din Baroni. Xin, Rumble și Sejuani vor fi alegerile acestuia reușind să obțină un K/D de 3.
 • MID avem una din cele două noi adiții ale celor de la Excel Esports, Nukeduck, acest jucător de origine norvegiană pare să fie o alegere înțeleaptă reușind să se facă responsabil de 30% din DMG-ul total al echipei sale cu pick.
 • BOT avem cea de-a doua nouă achiziție a celor de la Excel Esports, Denyk SUPP cu cel mai mare K/D al celor de la Excel Esports în această ediție a LEC 2021 Summer, 4.3 K/D. Un jucător din partea căruia anticipăm un stil de joc versatil, Nautilus, Tahm Kench și Rakan, pick-uri diferite în fiecare din cele trei meciuri. În rolul de ADC îl vom vedea din nou pe Patrick, cu al doilea cel mai mare K/D din echipa celor de la Excel Esports, un K/D de 4 și un KP% de 85%.

Predicții pariuri MAD Lions vs Excel Esports

Cu siguranță putem anticipa o victorie sigură și ușoară din partea celor de la MAD Lions, dar să ne uităm și la alte cote pariuri MAD Lions vs Excel Esports. În ceea ce privește jungla, cei de la MAD Lions au rezultate net superioare, o diferență de 30% în ceea ce privește Dragonii, 33% pentru Heralzi și 33% în cazul Baronilor. Acest avantaj este menținut și în cazul celorlalte obiective, aceștia acumulând mai mult Gold, DMG și CS pe minut, reușind astfel să transforme toate aceste avantaje obținute până la borna de 15 min în victorie.

Desigur, acest lucru trebuie să se transpună în cote pariuri MAD Lions vs Excel Esports și o face! Primul turn a fost doborât de cei de la MAD Lions în 100% din meciuri, așadar cotele la pariuri League of Legends îi vor favoriza, meciurile acestora au avut o durata medie de 29 min și o medie a kill-urilor sub cota pariuri MAD Lions vs Excel Esports.

Hai acum să aruncăm o privire și peste câteva ponturi emise de analiștii noștri.

Ponturi Pariuri MAD Lions vs Excel Esports

În baza cotelor oferite de Betano, dar și de Maxbet și eFortuna pentru meciul MAD Lions vs Excel Esports, jucat Vineri, 18 iunie 2021:

 • Câștigător (incl. prelungiri): MAD Lions/ cota 1.25
 • Total kill-uri înscrise pe hartă (peste/sub) 1: Sub cota 1.75
 • Echipa care realizează First Blood: MAD Lions/ cota 1.57
 • Echipa cu cele mai multe kill-uri: MAD Lions / cota 1.87
 • Ambele echipe să omoare un dragon pe hartă: Da/ cota 1.40
 • Ambele echipe să omoare un Baron pa hartă: Nu/ cota 1.10
 • Echipa care distruge următorul turn: MAD Lions / cota 1.40
 • Echipa care distruge următorul inhibitor: MAD Lions / cota 1.28

Cam atât de la mine pentru acest meci jucat în cadrul LEC Summer 2021. Te aștept în zilele următoare cu și mai multe meciuri si ponturi interesante! Ca de obicei, până la draftul următor, GL&HF!

Descoperă și care sunt cele mai bune echipe LoL LEC.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Pariezi cu 50 ron gratis la validarea contului
 • Cele mai bune cote pentru MAD vs Excel
 • Bonus exclusiv pentru pariuri  League of Legends

Alte Articole

top seriale turcesti online

Top 15 Seriale Turcești 2022 – Cele Mai Bune Producții Turcești

5/5 – (1 vote) Decorurile, jocul actorilor, intriga, povestea – toate au făcut din serialele turceşti unele dintre cele mai vizionate producţii şi în România,  popularitatea lor fiind în continuă creştere. Descoperă această listă seriale turcești traduse în română pe care le puteţi urmări şi voi online sau la tv! 1. Legea Familiei – Seriale […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Book of Ra Deluxe Superbet – Păcănele Book of Ra Deluxe

5/5 – (1 vote) Book of Ra Deluxe Superbet este un clasic în lumea sloturilor. Descoperă-l și tu și citește ghidul nostru în care-ți prezentăm tot ce trebuie să cunoști despre Superbet Book of Ra Deluxe! Fiind un joc cu temă egipteană, ai ocazia să cunoști lumea fascinantă a Egiptului antic. Desigur, asta alături de […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Sportivi Canadieni – Info Despre Sportivi Canadieni Cunoscuți

5/5 – (1 vote) În Canada sportul care se bucură de cea mai mare popularitate este hocheiul pe gheaţă şi nu e de mirare, atâta timp cât în NHL activează multe echipe canadiene, iar campionatul este urmărit de aproximativ 68% din populaţie. Lacrosse, curlingul, fotbalul canadian, baseball-ul şi fotbalul sunt de asemenea extrem de populare […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă