turneu de șah Superbet Blog   /   31 mai 2021   /   Paul Anghelescu

Superbet Chess Classic România – Câștigă 350 000 Euro

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 25 noiembrie 2022

5/5 - (2 votes)

Un nou turneu de șah se va organizat în România și nu îți va veni să crezi ce personalitate vine să inaugureze începutul acestui turneu. Este vorba despre Garry Kasparov despre care îți vom vorbi în cateva secunde. Important este că organizarea unui turneu de șah Superbet va fi responsabilitatea acestui operator de jocuri de noroc din România și ne așteptăm la evenimente incitante.

1200 RON și 300 rotiri gratis

Ofertă exclusivă

Înregistrează-te și câștigă 1200 RON bonus bun venit!

Turneu de șah Superbet – Deschidere și informații

turneu de sah superbet info

Un turneu de șah este probabil un eveniment pe care nu te-ai aștepta să îl vezi în agenda de organizar al unui operator de jocuri de noroc. Chiar această concepție trebuie înlăturată. Agențiile de pariuri sunt doar facilitatori de divertisment și susțin cultura, dar și evenimentele educative mai multe decât multe alte instituții. Superbet Chess Classic România este numele evenimentului organizat în perioada 5-14 Iunie din anul 202, iar la București va avea loc doar prima etapă.

Spunem prima etapă deoarece, Grand Chess Tour 2021 – Superbet Chess Classic România este un turneu care se organizează pe mai multe planuri. Ceea ce ne interesează acum este evenimentul care este organizat atât de aproape de noi. Deschiderea evenimentului va fi o responsabilitate pentru Garry Kasparov, care este cel mai bun jucător de șah din lume, multiplu campion la acest sport al minții.

Descoperă și oferta Poker Superbet sau Blackjack Superbet!

Garry Kasparov la Superbet Chess Classic România

Garry Kasparov și-a început cariera de șahist cu o victorie în anul 1976 când a câștigat un campionat de juniori, lucru care a fost repetat și în anul următor, cu o performanță mult mai impresionantă. La doar 4 ani de la prima victorie notabilă, Kasparov a devenit campion mondial la juniori în anul 1980. Din anul 1985 până în 1993 a reușit să fie campion mondial fără nicio contestație, serie de victorii repetată din nou din 1993 până în anul 2000.

Asociația Șahiștilor profesioniști a fost fondată de Kasparov în 1993, iar campionul s-a retras din mediul profesionist de șah în anul 2005 fiind catalogat ca jucătorul cu cel mai mare punctaj ELO din lume, 2851. A doborât foarte multe recorduri mondiale, este de origine rusă și este unul dintre idolii tuturor pasionaților de șah din lume. Este o personalitate de apreciat pentru acest turneu de șah Superbet? Este cel mai potrivit, cel mai bun, cel mai apreciat și vine la București.

Programul Acestui Turneu de șah Superbet

Prima etapă din Superbet Chess Classic România este și cea mai specială dintre cele 5 deoarece reprezintă debutul evenimentului. Locația este Piața presei Libere, 3-5 București, loc mai mult decât prielnic pentru un asemenea eveniment. Un turneu de șah Superbet are nevoie de o ambianță potrivită care să respecte și normele de siguranță socială încă impuse.

Ceremonia de deschidere de la Superbet Chess Classic România nu are ca scop doar promovarea acestui sport care câștigă pretendenți tot mai mulți, dar încurajează tinerii, pasionații și pe toți cei implicați în acest sport să își unească forțele pentru a putea depăși împreună momentele dificile pe care ni le-a pus prezentul în față.

Când? Ceremonia de deschidere de la Superbet Chess Classic România va avea loc pe data de 4 Iunie, ora 13:00, având formatul unei conferințe de presă care va da și startul turneului cu ajutorul unui moment simbolic. Garry Kasparov va face prima mutare urmând apoi să fim martori unei serii de evenimente precum: Tragerea la sorți a jucătorilor, Evenimente speciale alături de invitați unde se va crea și un mediu propice de networking între cei mai puternici jucători de șah din lume.

Organizatorii Superbet Chess Classic România

Fiind un turneu de șah Superbet, este de la sine înțeles că Fundația Superbet este unul dintre organizatori. Cu toate acestea, printre cei care se vor ocupa de organizare se află și Federația Română de Șah, dar și Grand Chess Tour. Evenimentul are 5 etape principal, perioada de desfășurare fiind de pe 5 pe 14 iunie. Un lucru foarte important de menționat este că Grand Chess Tour și tot acest format se datorează chiar lui Garry Kasparov care a fondat tot acest eveniment.

Unul dintre cele mai frumoase turnee de șah din lume și implicit, acest turneu de șah Superbet va avea nume foarte importante pe lista de șahiști participanți, inclusiv pe cel mai bun șahist din România. Iată care este lista completă, începând de la cel mai bun.

Caruana Fabiano, Aronian Levon, Giri Anish, Grischuk Alexander, So Wesley, Mamedyarov Shakhriyar, Radjabov Teimour, Vachier-Lagrave Maxime, Rapport Richard și Lupulescu Constantin. Jucătorul român este confirmat ca fiind Wildcard-ul acestui Superbet chess Classic România.

Modul de joc al turneului de șah Superbet

În ultima ediție a turneului, modul de joc nu a fost unul clasic, iar toți participanții au fost nevoiți să adopte un stil de joc Blitz sau Rapid, moduri de joc puțin mai diferite decât cele clasice. De data aceasta, turneul este organizat și va fi jucat în mod clasic. Adică fiecare jucător va înfrunta fiecare jucător, iar la final, cel care are cele mai multe puncte va fi declarat câștigător.

Informațiile care sunt și mai plăcute pentru noi, dar vor fi și pentru tine sunt cele legate de premii. Peste 350.000 de EURO este totalul premiilor care vor fi acordate în etapa de la București.

Concluzie – Turneu de șah Superbet

Astfel, cel mai interesant și plin de evenimente turneu de șah va avea loc în mai puțin de o săptămână și suntem foarte curioși despre ce vom afla despre fiecare jucător în parte. România a profitat de o inițiativă și de o ocazie foarte importantă. Cei mai importanți jucători de șah din lume se vor aduna la București, iar noi îi ținem pumnii lui Lupulescu Constantin, un jucător care are un URS Rating de 2652 de puncte, dar și 2656 de puncte FIDE.

Turneul începe pe 5 Iunie, iar noi te încurajăm să urmărești fiecare etapă și să încerci să vezi frumusețea acestui sport care este la fel de iubit ca orice alt sport din lume.

1200 RON și 300 rotiri gratis

Ofertă exclusivă

Înregistrează-te și câștigă 1200 RON bonus bun venit!

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
pariuri cricket banner

Pariuri pe Cricket – Tipuri de Pariuri și Sfaturi Utile

17 noiembrie 2021

Cricketul este un sport foarte popular în zonele cu populație britanică, fiind în trecut considerat chiar unul dintre sporturile aristocraților. În prezent, tot mai multe case de pariuri oferă varianta de a miza pe crichet, oferind cote avantajoase. Află și tu în continuare cum plasezi pariuri pe cricket. Ce trebuie sa ai în vedere la […]

Citeste mai mult
banner pariuri winbet ghid

Winbet Pariuri Sportive – Winbet Ponturi Pariuri

13 februarie 2021

În aceast ghid pariuri Winbet vei afla care sunt cele mai bune bonusuri pe care aceștia le oferă, care sunt pariurile disponibile, ce include oferta de Winbet pariuri sportive, precum și multe ponturi pariuri Winbet. Revendică Winbet bonus Sport de mai jos și începe experiența de pariere cu Winbet 180 RON pariu gratuit fără rulaj. […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Pariuri Virtuale Unibet – Cum Faci Pariuri Virtuale la Unibet

8 mai 2024

Dacă ești un parior pasionat sau pur și simplu vrei să te distrezi, trebuie să încerci jocurile din secțiunea pariuri virtuale Unibet. Această secțiune îți oferă o experiență interactivă, în care poți plasa pariuri pe o varietate de evenimente sportive și competiții virtuale, oricând și oriunde te-ai afla. În acest ghid, îți vom dezvălui tot […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!