ponturi pariuri fiend vs young ninjas
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iulie 1, 2021   /   Mihai Babciuc

Ponturi Fiend vs Young Ninjas – Pinnacle Cup 2

Rating Slot

Salutare! Scena de eSports a titlului Counter Strike: Global Offensive reușește în continuare să ne ofere în continuare o mulțime de partide interesante. Astăzi vom discuta despre meciul disputat între Fiend împotriva celor de la Young Ninjas. Partida are loc în cadrul turneului Pinaccle Cup 2 și se va disputa în data de 2.07.2021. Haide să trecem la analiza meciului!

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Nu este necesară o depunere
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS GO

Despre Pinnacle Cup 2 – Ponturi Pariuri Fiend vs Young Ninjas

Evenimentul Pinaccle Cup 2 este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, în special pentru echipele ce nu au așa multă experiență. Turneul este orientat spre echipe care deși sunt bune, nu au reușit să prindă un loc în topul celor mai bune organizații din lume. Așadar, un fond de premiere în valoare de 100.000 de dolari este o motivație destul de mare pentru echipele participante la turneu. Primul loc va pleca acasă cu 80.000 de dolari, în timp ce locul secund va beneficia de 20.000 de dolari din partea organizatorilor.

Turneul Pinaccle Cup 2 a început cu o serie de grupă, acolo unde 32 de organizații și-au disputat partidele într-un sistem de BestOf3. După această etapă, un număr total de 16 echipe a avansat în următoarea fază a competiției: Group Stage 2: Swiss. După ce echipele își vor disputa și această etapă, cele mai bune organizații vor avansa către Playoff-uri, acolo unde partidele devin din ce în ce mai interesante.

Organizațiile rămase în competiție sunt SKADE, DBL Poney, Lyngby Vikings, Endpoint, Copenhagen Flames, Sinners , AGO și mouz NXT. Toate echipele sunt foarte ofensiv și au o șansă reală de a pune mână pe marele trofeu. Deși alte organizații de renume au fost înscrise în turneu, se pare că acestea nu au reușit să treacă de prima etapă a competiției.

Ponturi Pariuri Fiend VS Young Ninjas – Statistici echipe

ponturi pariuri fiends vs young ninjas cazino

Fiend

Echipa reușit să devină una dintre cele mai ofensive organizații de eSports ale jocului. Echipa se află pe locul 23 în lume și are o rată de câștiguri de 74%, câștigându-și astfel locul de echipă de top. După ce a reușit să obtină trei victorii consecutive în cadrul turneului de calificări Spring Sweet Spring 3 Regionals, pentru Fiend a urmat European Development Championship 4. Acolo, echipa s-a clasat pe pozițiile 5-8.

La turneul Elisa Invitational Summer 2021, Fiend a reușit să obțină până în prezent două victorii și o înfrangere. Organizația a trecut de Copenhagen Flames și Endpoint, 777 fiind echipa împotriva căreia Fiend a pierdut. La turneul Spring Sweet Spring 3, echipa a obținut un loc în top 5-8, asta după ce a înregistrat 4 victorii și 2 înfrangeri. A fost eliminată de către Complexity, după un meci terminat cu scorul de 0 la 2 în favoarea oaspeților.

Young Ninjas

Organizația Young Ninjas este diviza de juniori din cadrul echipei Ninjas In Pyjamas. Echipa se află pe locul 57 în acest moment și are o rată de câștiguri de 56% în ultimele meciuri de eSports. După ce evenimentele European Development Championship 4 și Spring Sweet Spring 3 nu au fost deloc bune pentru echipă, reușind să obțină doar 2 victorii, pentru Young Ninja a urmat Elisa Summer Invitational 2021. Acolo, echipa a fost de asemenea eliminată rapidă, reușind să obțină o singură victorie în 4 partide.

Cât despre Pinaccle Cup, turneul despre care discutăm astăzi, Young Ninjas au început perfect, înregistrând două victorii. Primul meci a fost câștigat împotriva celor de la VP.Prodigy, în timp ce a doua partidă a fost împotriva celor de la Sangal. Pentru tânara echipă acest turneu este foarte imporant, și în același timp șansa de a demonstra stilul agresiv de care au dat dovadă în trecut. Se anunță un meci interesant și rămâne de văzut dacă lista de ponturi Pariuri Fiend VS Young Ninjas va fi câștigătoare.  

Cote pariuri Fiend VS Young Ninjas

Bonus 50 RON Gratis

Am ajuns și la cote pariuri Fiend VS Young Ninjas, locul unde Maxbet ne oferă niște cote excelente de pariere. Dacă pariezi pe eSports la Maxbet pentru prima oară, utilizează codul 50ESPORTS la înregistrare și beneficiează de 50 LEI din partea noastră. Cât despre meciul despre care discutăm astăzi, se pare că agenția Maxbet și-a ales deja favorita pentru această partidă.

Echipa gazdă primește la Maxbet eSports o cotă de 1.09, în timp ce oaspeții ne vor înmulți miza de 6 ori. Așadar, Fiend este cu siguranță favorita pentru acest duel. Totuși, să nu uităm de faptul că jocul Counter Strike este foarte dinamic și interesant, iar orice scor poate fi înregistrat la finalul partidelor. Peste 2,5 hărți, care este unul dintre cele mai populare pariuri CS GO, are o cotă de 3.00. Sub 2,5 hărți ajunge la Maxbet la cota de 1.35. Așadar, casele de pariuri indică o partidă ce se va termina rapid, în doar două hărți.

Pentru o victorie pe Harta 1 sau 2, Fiend primește o cotă de 1.18. Adversarii de la Young Ninjas au o șansă de 4.20 pentru o victorie pe una dintre cele două hărți. Handicap Runde și Meci se regăsește de asemenea în oferta de pariere a agenției.

Pariul de runde ne oferă niște cote excelente. Deși echipa gazdă pleacă clar cu prima șansă, acest tip de pariu este unul excelent. Să analizăm un pic Harta 1. Dacă vom plasa un pariu pe Peste 23.5 Runde, vom primi o cotă foarte bună de 1.47. Acest tip de pariu înseamnă că echipa care va pierde este nevoită să câștige un minimum de 8 runde în prima hartă. Pentru Harta 2, Maxbet ne oferă exact aceleași cote. Pariurile Runde Impar / Par pe Harta 1 și Scor corect sunt de asemenea la dispoziția dumneavoastră de pariere, acolo unde veți regăsi niște cote destul de ridicate.

Predicții pariuri Fiend VS Young Ninjas Pinaccle Cup 2021

Predicții pariuri Fiend VS Young Ninjas este cu siguranță un subiect de care ești interesant. Aici îți voi oferi, din perspectiva noastră, cele mai bune tipuri de pariuri pe care le poți plasa. Cum menționam și mai sus, Fiend pleacă cu prima șansă și este clar echipa favorită de a câștiga meciul. Totuși, sunt mai multe tipuri de pariuri pe care le putem încearca în acest meci.

Pentru ponturi pariuri Fiend VS Young Ninjas voi începe cu pariul Peste 23.5 Runde pe Harta 1, acolo unde Maxbet îți va oferi o cotă de 1.47. Pariul este unul destul de probabil și are o cotă excelentă. De asemenea, pariul peste 24.5 Runde pe Harta 1 este destul de probabil, iar aici vom primi o cotă de 1.68. Un pariu destul de greu pentru acest meci, mai exact peste 25.5 Runde pe Harta 1, are la Maxbet o cotă de 25.5. Pentru noi, acest tip de pariu merită încercat.

Aș dori să îți ofer și o cotă mai mare. Este vorba de un tip de pariuri eSports foarte popular, Peste 2,5 hărți în meci, care la Maxbet ne poate înmulți cota de 3 ori. Deși la început pare puțin greu de realizat acest pariu, acolo unde Fiend au o cotă de 1.50 pentru o victorie cu scorul de 2 la 0, nu ar trebui să uităm de faptul că Young Ninjas au demonstrat faptul că sunt o organizație puternică, care pot învinge echipe importante de eSports.

Concluzie

Partida disputată între Fiend și Young Ninjas se anunță una foarte interesantă. În ciuda faptului că echipa gazdă pleacă favorită, oaspeții au de asemenea un line-up capabil de a face un meci bun. Cele mai bune tipuri de pariuri le regăsești în secțiunea de Ponturi Pariuri Fiend VS Young Ninjas din articol.

Citește și alte articole despre CS GO:

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Nu este necesară o depunere
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS GO

Alte Articole

electric castle 2022

Electric Castle 2022 – Artiști, Bilete și Extragere Fortuna

5/5 – (2 votes) Electric Castle 2022 se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca, locația obișnuită a festivalului de ani de zile. Citește în continuare pentru a afla ce Electric Castle 2022 artiști poți asculta, de unde poți achiziționa bilete și multe alte informații oferite de Supercazino! Scurt […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal

5/5 – (3 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
epopeea lui marcel sez 2 ep 1

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 1

5/5 – (6 votes) Doar nu ai uitat de Epopeea lui Marcel, nu-i așa? Am ajuns la sezonul 2, episodul 1 în care Marcel e pregătit să-și găsească dragostea. Nu poți rata aventurile lui la speed dating. Întâlnirile pe nevăzute vin cu belele, așa cum era de așteptat. Pe cine crezi că va alege Marcel […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă