pariu șansă fortuna
Blog  /   noiembrie 19, 2021   /   Mihai Babciuc

Pariu Șansă Fortuna – Ce înseamnă și cum îl plasezi

5/5 - (1 vote)

Îți place să pariezi și ai fler când e vorba de evenimentele preferate, dar ți se întâmplă des să pierzi biletele la un singur meci? Fortuna are pentru tine o soluție care îți permite să te bucuri de câștig chiar și când nu nimerești toate pronosticurile. Află în continuare ce presupune un pariu șansă Fortuna!

100% Până la 500 RON

Bonus Pariuri Fortuna

 • Îți dublezi banii la prima depunere
 • Primești până la 500 RON
 • Plasezi pariuri șansă cu un bonus atractiv

Ce înseamnă pariu șansă la Fortuna?

Atunci când pui un pariu la Fortuna, nu ai de parcurs decât câțiva pași simpli. Alegi meciurile, le plasezi pe același bilet și pui miza dorită. Așa cum probabil știi deja, câștigul potențial crește progresiv în funcție de numărul meciurilor și de cotele pe care acestea le au. Înainte de toate, va trebui să îți creezi un cont nou Fortuna și să efectuezi procesul de validare cont Fortuna.

Când joci pe un bilet de tip acumulator mai multe evenimente, speranța este desigur că le vei “înverzi”, sau le vei prinde pe toate. Asta iți va asigura câștigul potențial ce apare înscris. Ce se întâmplă însă dacă unul dintre meciuri nu merge așa cum ai anticipat? A pierde un întreg bilet pentru un singur eveniment e frustrant pentru un jucător inspirat. De aceea, plasarea unui pariu șansă Fortuna iți asigură un câștig chiar dacă pierzi un meci pe bilet.

Practic, Fortuna pariu șansă reprezintă o ocazie de a încasa o sumă de bani în situația în care unul dintre evenimentele puse pe biletul tău a fost pierdut. Casa de pariuri Fortuna îți oferă în acest fel o plasă de siguranță și o compensație, pentru a nu simți frustrarea de a pierde la limită.

Condiții pentru plasarea unui pariu șansă Fortuna

Este necesar să știi că în momentul de față opțiunea Fortuna pariu șansă este disponibilă pentru biletele jucate în agenție, dar pariul poate fi pregătit foarte simplu online. Astfel, în agenție vei da numai codul lui, pentru a fi procesat.

Pentru a fi acceptat, un pariu șansă Fortuna trebuie să îndeplinească trei condiții:

 • Biletul jucat trebuie să fie simplu sau de tip acumulator
 • Pe bilet trebuie jucate cel puțin 11 evenimente
 • Cota minimă a fiecărui eveniment trebuie să fie de 1.30

Citește mai multe și despre promoții Fortuna cu depunere.

Cum plasezi un pariu șansă Fortuna?

Cum spuneam anterior, acest bilet poate fi pregătit și de acasă. Iată ce pași poți urma pentru asta:

 • Intră pe platforma online. Nu e neapărat necesar să te loghezi în contul de utilizator, însă o poți face pentru a-ți păstra mai ușor evidența biletelor.
 • Alege din ofertă meciurile pe care vrei să mizezi, apoi selectează  opțiunea “Agenție” din partea dreapta a paginii unde iți apare biletul. 
 • După ce ai selectat cel puțin 11 meciuri, îndeplinind condițiile ce țin de cotă minimă 1.30, în partea de jos îți va apărea scris” Pariu șansă”. Aceasta e confirmarea că biletul tău e eligibil pentru ofertă.
 • Dă click pe opțiunea “Pregătiți un bilet” Vei primi un cod format din 6 cifre și litere cu care trebuie să te prezinți în agenție pentru plasarea biletului. 

Citește și despre cashback Fortuna!

Cum se calculează câștigul pentru Fortuna pariu șansă?

În cazul în care ai prins toate evenimentele de pe bilet, lucrurile sunt clare. Vei primi suma aferentă câștigului potențial înscris pe bilet. Dacă ai pierdut un meci, câștigul ți se calculează împărțind câștigul potențial la cota evenimentului pierdut, înmulțită cu 10.

Biletele care se încadrează la acest tip de pariu beneficiază și de oferta “ Mega bonus dublu”. Pe lângă câștigul potențial rezultat din înmulțirea cotelor evenimentelor cu suma pariată, Fortuna iți acordă un bonus. Acest bonus se oferă în funcție de numărul de meciuri jucate pe bilet. El îți poate chiar dubla câștigul, în cazul în care ai acumulat 20 de evenimente pe un bilet de tip pariu șansă Fortuna.

Găsește informații și despre pariuri Fortuna virtuale.

Sfaturi utile pentru pariu șansă Fortuna

Ține cont de aceste sfaturi pentru a-ți crește șansele de câștig:

 • Încearcă să nu pui exact 11 evenimente pe bilet. E posibil că unul dintre ele să primească cota de 1 în caz că meciul e abandonat sau întrerupt. În aceste condiții, biletul tău nu se mai încadrează la pariu șansă.
 • Preferă pariurile de tip șansă dublă, care au un risc mai scăzut, sau cele de total goluri, care au de obicei cote peste 1.30.
 • Pe acest tip de bilete e bine să încerci să eviți să joci “surprize”, adică pronosticuri care știi din start că sunt foarte greu de prins.

Concluzii

Acum știi ce înseamnă pariu șansă la Fortuna și poți și tu să îl încerci următoarea dată când pariezi. Vei avea astfel ocazia să prinzi mai multe bilete câștigătoare. Încearcă-ți norocul cu pariu șansă!

Citește și despre:

100% Până la 500 RON

Bonus Pariuri Fortuna

 • Îți dublezi banii la prima depunere
 • Primești până la 500 RON
 • Plasezi pariuri șansă cu un bonus atractiv

Alte Articole

unibet promoții

Promoții Unibet cu premii – Advent Unibet

5/5 – (1 vote) An de an, Unibet organizează o promoție festivală numită Calendar Advent Unibet. Este o promoție plină de surprize și voie bună, adresată cu drag jucătorilor de jocuri de noroc. Află din acest articol în ce constă promoția Advent Calendar Unibet 2021, ce premii se dau, cum intri în posesia lor, și […]

Citeste mai mult
winbet ofertă august banner

Promoții Winbet cu depunere – Winbet 200 rotiri gratuite

5/5 – (1 vote) Ofertă disponibilă: 200 rotiri gratis Mod de revendicare: Depunere Winbet cod promoțional: WBX3 Valabilitate: 31 decembrie 2021 Luna decembrie se anunță a fi plină de surprize pentru jucători. Oferta lunii Winbet a fost lansată și este mai convenabilă decât niciodată. Ai de două ori un bonus de 100% și un pachet […]

Citeste mai mult
filme de crăciun netflix 2020

Filme de Crăciun 2021 pe care să le vezi pe Netflix

5/5 – (1 vote) Recomandări filme de Crăciun Netflix 2021 Am făcut o selecție cu filme de Crăciun Netflix 2021 și sperăm să îți coloreze serile din această iarnă. Aduceți mai aproape o ciocolată caldă și ceva ronțăieli pentru că sigur se va lăsa cu apăsarea butonului play. Vizionare plăcută! Iată lista oficială cu filme […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă