10 Rotiri Gratuite Winmasters

Ofertă specială cu rotiri gratuite Winmasters

Pentru jucătorii experimentați care au intrat de ceva timp în lumea cazinourilor online, rotirile gratuite reprezintă un termen foarte cunoscut, iar aceștia știu deja cât de avantajoase sunt, așa că profită mereu de ele, dar pentru începători, acest termen poate crea confuzii, motiv pentru care este necesar să definim rotirile gratuite. Într-un mod foarte simplist, acestea pot fi definite drept bonusuri pe care jucătorii de sloturi online le primesc de către cazinourile respective fie la înregistrare, fie ca recompensă pentru fidelitatea lor. Indiferent de cum sunt acestea oferite, cert este că rotirile gratuite cresc cu adevărat șansele de câștig ale jucătorului, fără ca acesta să-și „atingă” portofelul. Convenabil, nu-i așa? Și vestea cea mai bună este că acum poți profita de rotiri gratuite Winmasters datorită unei noi promoții de la acest casino online.

Rotiri gratuite Winmasters la sloturi online

Winmasters, unul dintre cele mai populare cazinouri online, aduce jucătorilor o promoție cu rotiri gratuite foarte tentantă. Oferta este foarte simplă și poți intra în posesia ei rapid. Tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi un cont la cazinoul Winmasters sau să te loghezi în cont folosind butonul Joacă Acum din link-ul următor și primești automat 10 rotiri gratuite pentru a juca diverse sloturi. Probabil te gândești dacă este nevoie să depui o anumită sumă de bani pentru a câștiga aceste rotiri, dar poți sta liniștit, promoția nu necesită depunere, adică vei primi rotirile fără a depune niciun ban în cont. Dacă vei dori să depui mai târziu, este doar alegerea ta. Pentru moment, doar distrează-te gratis!

Aceste 10 rotiri gratuite Winmasters pot fi folosite la oricare dintre sloturile următoare: 24H, Kobushi, Scrolls of Ra sau Super Lady Luck. Pentru a te ajuta să alegi unul dintre aceste sloturi, îți voi prezenta în continuare principalele aspecte ale slotului Super Lady Luck. Nu ezita prea mult, ai timp doar până pe 10 decembrie, ora 23:59 să profiți de ea!

Joacă Super Lady Luck cu rotiri gratuite Winmasters

Super Lady Luck este un slot cu super-eroi cu 5 role și 243 linii de plată, fiind inspirat în ceea ce privește grafica de străzile din Paris. Sunetul are efecte speciale, animația este modernă, iar simbolurile variază de la cele tardiționale la cele moderne. Simbolul Wild este pisica neagră și poate deveni un simbol wild extins. Acesta are capacitatea de a înlocui orice alt simbol din joc, cu excepția Scatter-ului și a simbolului bonus Lucky Lady, astfel, având mai multe șanse de a obține combinații câștigătoare.

Super Lady Luck are o caracteristică specială cu rotiri gratuite și se activează când reunești 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role. Dacă ai îndeplinit condiția de a reuni cel puțin 3 simboluri Scatter pe rolă, vei primi 10 rotiri gratuite cu multiplicator de 5 ori. Dar rotirile gratuite nu se opresc aici! La 4 simboluri Scatter, primești 15 rotiri gratuite cu posibilitatea multiplicării de 10 ori, iar la 5 simboluri Scatter, primești 30 rotiri gratuite și un multiplicator de 15 ori. La slotul Super Lady Luck poți câștiga rotiri gratuite, deci pornind de la cele 10 rotiri gratuite Winmasters poți ajunge la șansa de a câștiga multe altele și să câștigi sume importante de bani.

Alege slotul potrivit pentru tine și profită de rotirile gratuite la Winmasters chiar acum!