100 rotiri gratuite vlad cazino

Bonus Exclusiv cu 100 rotiri gratuite la Vlad Cazino ro

roulette
Vampirul Vlad e pus pe distracție și are o invitație de zile mari pentru tine. Acesta te așteaptă în cazinoul său cu un bonus de bun venit de 100% până la 999 RON + 100 rotiri gratuite Vlad Cazino! Iată cum poți intra în posesia acestui bonus exclusiv:

Pasul

1

Deschide-ți un cont dând click pe oferta de mai jos

Pasul

2

Înregistrează-te

Pasul

3

Efectuează o depunere de minim 100 RON

Vlad-Cazino

Bonus Exclusiv

100% până la 999 RON + 100 rotiri gratuite

Detaliile acestui bonus vladcazino.ro

bonus 100 rotiri gratuite vlad cazino ro

Pachetul de bonus de la VladCazino.ro are grijă să îți prelungească sesiunile de joc în 2 moduri: îți oferă mai mulți bani pentru jocul la casino și îți permite să joci runde gratis la sloturi.

Să luăm pe rând fiecare dintre aceste recompense!

Bonus 100% până la 999 RON

Pentru a te bucura de toate avantajele bonusului la Vlad Cazino, va trebui să faci o depunere de minim 100 RON. Această depunere îți va fi dublată imediat, având la dispoziție un sold mai mare pentru a putea juca. Dacă depui 100 RON, vei juca de 200. După același exemplu, dacă depui 150 RON, vei juca de 300. Având mai mulți bani la dispoziție, vei putea juca mai mult, la mai multe jocuri.

Condițiile de rulaj pentru acest bonus sunt de 35x. Asta înseamnă că în cazul unei depuneri de 100 RON va trebui să rulezi suma de 35000 RON. Suma este calculată atât în baza câștigurilor, cât și în baza pariurilor necâștigătoare.

100 rotiri gratuite Vlad Cazino

Pe lângă bonusul de 100%, dacă te înregistrezi la Vladcazino.ro folosind link-ul nostru vei primi și 100 de rotiri gratuite. Aceste rotiri se acordă după cum urmează:

  • 30 de rotiri la 24 de ore după depunere
  • 70 de rotiri la 72 de ore mai târziu

Rotirile gratuite constau în runde gratis la jocul de sloturi Wild Blood, așa că poți considera că ai parte de 100 de șanse de câștig primite cadou. Cele 100 rotiri gratuite Vlad Cazino au cerințe de rulaj 25x.

100 rotiri gratuite Vlad Cazino la slotul Wild Blood

sloturi vlad cazino wild blood

Wild Blood este un slot creat de cei de la Play N Go. Jocul se potrivește perfect cu povestea vampirului Vlad. Vei găsi pe ecranul de joc fel de fel de vampiri, poțiuni și elemente speciale.

Wild Blood este unul dintre cele mai interesante sloturi Vlad Cazino. Acesta are o grafică avansată și reușește să creeze o atmosferă realistă, misterioasă. Vei sta cu sufletul la gură pe măsură ce apar pe ecran vampirii din ascunzișurile lor.

Jocul are simboluri wild, scatter și bonus.

  • Simbolul wild este reprezentat de vampirul bărbat și poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celor scatter și bonus. De asemenea, simbolul este și extensibil. Atunci când acest simbol acoperă o rolă întreagă, primești 5 re-spins.
  • Simbolul scatter este reprezentat de logo-ul jocului și aduce free spins. Pentru a porni runda, vei avea nevoie de cel puțin 2 simboluri scatter. Poți primi în total până la 50 de free spins.
  • Simbolul bonus îți aduce o rundă cu premii-surpriză. Pentru a porni runda, va trebui să prinzi 3 astfel de simboluri.

Simbolul wild este și cel mai valoros din joc, plătind cu 2500 de monede pentru o linie de 5. Îți vei dori să te întâlnești astfel cât mai des cu vampirul misterios. Simbolurile cu femei plătesc ceva mai puțin, putându-ți aduce însă până la 750 de monede pentru o serie de 5.

Cu o sumedenie de elemente speciale și o rată de plată de 96.17%, Wild Blood este un slot ce îți poate aduce câștiguri foarte bune.

Metodele de plată Vladcazino.ro

metode de plata vlad cazino ro

După cum spuneam mai sus, pentru a beneficia de bonus va trebui să faci o depunere de minim 100 RON. Pentru depunere vei putea alege între mai multe metode de plată. Acestea includ:

  • Cardurile de credit sau de debit (inclusiv Revolut)
  • Portofelul electronic Skrill
  • Paysafecard
  • Transferul bancar standard sau prin Trustly

În opinia noastră, cea mai simplă și mai rapidă  metodă de plată este cardul bancar. În doar câteva secunde contul tău va fi alimentat. În cazul în care nu vrei să folosești cardul atașat direct contului tău bancar, poți folosi inclusiv cardul Revolut.

Dacă preferi să nu folosești deloc un card, îți poți alimenta contul și folosind plata cash. Du-te la unul din partenerii Paysafecard din orașul tău și vei putea cumpăra PIN-uri pentru încărcarea contului cu valori începând cu 10 RON.

Transferul bancar rămâne și el o metodă atractivă, mai ales în cazul în care efectuezi frecvent tranzacții online folosind aplicația băncii tale.

Pentru a efectua prima depunere și a profita de bonusul de bun venit, tot ce trebuie să faci este să mergi în secțiunea Depozit din contul tău de jucător. Cea mai scurtă cale este să dai click pe butonul Depozit din colțul din dreapta-sus al paginii principale.

Va trebui să alegi apoi metoda de plată dorită și să completezi datele necesare. Indiferent de metoda aleasă, procesul este foarte simplu. Citește și ghidul pas cu pas pentru depuneri Vlad Cazino!

Dacă urmezi corect pășii menționați la începutul articolului, la scurt timp după efectuarea depunerii vei vedea că suma ți se dublează și vei primi și 100 rotiri gratuite Vlad Cazino (în două tranșe). Ține cont de condițiile concursului cu bilete Untold atunci când faci depunerea, pentru a nu rata șansa de a merge la festival.

Concluzii

Bonusul de bun venit oferit de Vladcazino.ro în parteneriat cu SuperCazino este unul dintre cele mai generoase și mai atractive. Dacă vrei să ai parte de mai multe runde de joc, profită și tu de oferta de 100% până la 999 RON + 100 rotiri gratuite Vlad și asigură-ți o vară plină de distracție! Nu uita că depunerea minimă pentru a beneficia de bonus este de 100 RON și că acesta este disponibil exclusiv pentru jucătorii SuperCazino! Îți urăm mult noroc!

Vlad-Cazino

Bonus Exclusiv

100% până la 999 RON + 100 rotiri gratuite