3 Fruits Win

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

3 Fruits Win

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
playson
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

3 Fruits Win slot este jocul clasic cu fructe care nu doar că plătește foarte bine, ci și are o grafică superbă. Cu fructele sale suculente și cu animațiile care îți vor face poftă de compot, jocul este exact experiența care îmbină clasicul cu modernul. De aceea, în acest articol, îți prezentăm slotul semnat de Playson, unul dintre cei mai tari furnizori. Citește ghidul nostru și joacă 3 Fruits Win gratis pe SuperCazino pentru divertisment și câștiguri frumoase!

3 Fruits Win demo – grafică și muzică

Încă de la introducere, am menționat că aspectul 3 Fruits Win free este unul încântător. Simbolurile sale, în majoritate reprezentate prin fructe, sunt desenate în relief. Animațiile la câștiguri sunt spectaculoase și te vor face să-ți dorești să câștigi și mai mult. Fiecare câștig colosal are și animații pe măsură.

Structura 3 Fruits Win demo este de 5 role a câte 3 rânduri fiecare. Dimensiunile clasice vin la pachet și cu un mod de joc simplu, dar despre acesta vom discuta în detaliu într-un alt capitol.

Furnizorul jocului, Playson, este cunoscut pentru astfel de jocuri simple, dar cu un mod de joc alert și distractiv. Vei mai vedea și că ecranul de joc se adaptează oricăror dimensiuni, deci este făcut și pentru jocul de pe mobil. Sunetele sunt cele tradiționale, iar 3 Fruits Win online nu are o muzică de fundal.

3 Fruits Win slot – rata de plată

3 Fruits Win gratis plătește pe cele 10 linii și o face în ambele sensuri. Formează combinații câștigătoare atât de la stânga spre dreapta, cât și de la dreapta spre stânga. Mai mult, plătește și în rolele din mijloc. Singura condiție este să fie combinații de simboluri de un fel pe minim 3 role adiacente. Rata de plată este excelentă: 96,21%.

3 Fruits Win gratis – cum se joacă?

Funcțiile de joc de la 3 Fruits demo sunt extrem de simple și intuitive. Butoanele sunt dispuse în partea de jos și în partea din dreapta a ecranului:

3 Fruits Win online – simboluri și plăți

Simbolurile 3 Fruits Win gratis aduc următoarele câștiguri pe liniile sale de plată:

Aceste plăți sunt pentru combinații de 5 simboluri pe o linie de plată și pentru pariul maxim de 100 de fise. Desigur, valorile câștigurilor scad proporțional cu miza și cu numărul de simboluri de un fel.

Pentru mai multă distracție, vezi și ce jocuri Stakelogic, jocuri Blueprint sau jocuri 1×2 Gaming poți testa la noi pe site!

3 Fruits Win free

3 Fruits Win gratis nu are multe funcții speciale. Nu vei găsi multiplicatori, rotiri gratuite și nici măcar dublaje. Dar nici nu are nevoie datorită plăților simbolurilor în orice direcție. Găsești numai simbolul Stea, care joacă rolul de simbol Scatter. Astfel, acest simbol plătește oriunde s-ar afla pe cele 5 role ale jocului. Este necesar doar să aterizeze de minim 3 ori într-o rundă. Plata maximă a simbolului Stea este de 5.000 de fise. Ținem să mai menționăm și că apare de numeroase ori, astfel că șansele unei plăți cu simbolul Stea sunt foarte mari.

Concluzii

3 Fruits Win slot este experiența clasică de casino, dar are și câteva elemente inedite. Chiar dacă are un singur simbol special (Scatter), plătește în ambele direcții. Așadar, vei avea plăți excelente asigurate cu acest joc. Încearcă și tu 3 Fruits Win gratis pe SuperCazino pentru a testa aceste calități și pentru a te bucura de grafica ireproșabilă a jocului!

Joacă și:

crown of avalon gratis slot
3/5 - (2 votes)
Crown of Avalon
Joaca Gratis
lady of fortune gratis logo
5/5 - (1 vote)
Lady Of Fortune
Joaca Gratis
american-poker-2-slot-gratis
3.5/5 - (8 votes)
American Poker 2
Joaca Gratis
wicked 777 gratis banner
Rate this slot_games
Wicked 777
Joaca Gratis

Autori