Beowulf

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 20 ianuarie 2022

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Beowulf

Nume Joc

Beowulf

Categorii joc
noi
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Producătorii de jocuri nu încetează niciodată să vină cu noi sloturi care să se plieze pe gusturilor oricărui jucător. Astfel, Pragmatic Play a adus la viață un poem clasic, iubit de oamenii decenii la rând, printr-un joc nou, Beowulf slot. În acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre Beowulf gratis, de la detalii ale graficii și până la simboluri și plăți. De asemenea, te invităm să încerci jocul pe Supercazino pentru a-i încerca toate caracteristicile.

Beowulf gratis – grafică

Fiind un joc nou, grafica de la Beowulf Pragmatic este mai evoluată decât cea întâlnită la jocurile clasice. Jocul combină simbolurile și sunetele clasice de slot cu personaje noi, potrivite poveștii poemului din care se inspiră. În cadrul Beowulf gratis vei întâlni atât simboluri ale cărților de joc, cât și corăbii, scuturi, inele și personaje.

Chiar dacă jocul nu se numără printre cele mai clasice sloturi, Beowulf demo merită să se bucure de atenția ta, fiind atent gândit, precum și alte jocuri ale producătorului Pragmatic Play. De asemenea, dacă te atrage acest tip de grafică poți încerca și păcănele speciale.

Structura Beowulf slot este una de 5 role și 4 rânduri, fiind deci un slot mai mare decât cele clasice unde găsești adesea structura 5×3.

Totodată, Beowulf Pragmatic nu te dezamăgește nici din punct de vedere al tehnologiei. Jocul este optimizat pentru a putea fi jucat online atât pe desktop, cât și pe mobil. Deci nimic nu te mai oprește acum, te poți juca de oriunde și oricând!

Rata de plată la Beowulf slot

Plățile generoase nu sunt un subiect tabu pentru furnizorul Pragmatic Play, iar Beowulf se încadrează în tipare. Coeficientul RTP al Beowulf gratis este de 96,50%, deci acum ai un motiv un plus să vrei să investești bani reali în acest slot.

Deși numele nu este neapărat reprezentativ, este bine să știi că Beowulf este un slot pe 40 de linii, ceea ce înseamnă că îți oferă numeroase șanse la câștiguri cât mai mari. Dar de acest lucru îți vei da chiar tu seama după doar câteva runde jucate pe Beowulf gratis.

Cum se joacă Beowulf gratis?

Fiind un slot pentru orice jucător, oricât de experimentat sau nu ar fi acesta, modul de joc al Beowulf slot este unul extrem de simplu. Tot ce ai de făcut este să urmezi pașii de mai jos și să te bucuri de câștigurile pe care le vei obține:

Beowulf gratis – simboluri și plăți

Acum că știi cum se joacă Beowulf slot, este momentul să acorzi atenție și câștigurilor pe care ți le pot aduce simbolurile acestui joc:

Este destul de ușor să câștigi o suma oricât de mică la acest slot, dat fiind că plătește atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Tot ce ai nevoie sunt minim 3 simboluri în combinație, iar cu cât crește numărul acestora poți ajunge la câștigurile maxime menționate mai sus.

Vezi și la ce cazinouri Pragmatic Play poți juca!

Beowulf gratis – caracteristici speciale

Ca orice alt joc de tip slot, și acesta se bucură de câteva funcții speciale integrate de Pragmatic Play cu scopul de a-ți aduce câștiguri cât mai mari și avantajoase. Iată aici principalele caracteristici speciale ale Beowulf slot:

Ai putea crede că nu acest joc nu îți oferă foarte multe caracteristici, dar cele care sunt îți pot aduce câștiguri considerabile.

Concluzii

Beowulf slot este unul dintre jocurile recente lansate de Pragmatic Play pe piața cazinourilor. Așa cum ai fost deja obișnuit, acesta are o grafică atractivă și oferă câștiguri și mai atractive. Te poți bucura de Beowulf atât gratis, cât și jucând bani reali fie online fie în sălile de jocuri.

Încearcă și alte sloturi, direct pe Supercazino:

shooting stars online slot gratis
5/5 - (1 vote)
Shooting Stars
Joaca Gratis
crystal hot 40 gratis logo
3.8/5 - (10 votes)
Crystal Hot 40
Joaca Gratis
slot just jewels deluxe logo
3.2/5 - (5 votes)
Just Jewels Deluxe
Joaca Gratis
logo 100 cats gratis
3.4/5 - (9 votes)
100 Cats
Joaca Gratis

Autori