Spinata Grande

Joacă acum Spinata Grande cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

logo sloturi gratis spinata grande
Spinata-Grande

Apasă START pentru a începe
Spinata Grande

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Pregătește-te de sărbătoare în jocul Spinata Grande! Joacă gratis acest slot și descoperă premiile oferite de piñata și mariachi!

Spinata Grande este un joc de sloturi creat de NetEnt, disponibil la Netbet. Jocul are simboluri inspirate de petrecerile mexicane. Găsești așadar Piñata în diverse forme (pește, papagal, măgar, taur) și culori. Grafica este foarte animată și creează o atmosferă de sărbătoare.

Acest slot are o serie întreagă de elemente speciale, printre care se numără rotirile gratuite, simbolurile wild extensibile și jocurile bonus. Există 70 de modalități de pariere, astfel încât jucătorii cu orice nivel de buget să poată plasa mize. Poți plasa pariuri cu valori între 0.01 și 10. Există 20 de linii de plată, așa că pariurile sunt între 0.2 și 200.

Jocul este disponibil și pentru jocul pe mobil, atât pe dispozitive Android, cât și iOS.

Sloturi gratis cu speciale

Spinata Grande se remarcă în primul rând prin simbolurile mari wild, care pot acoperi mai multe poziții pe role. Poți beneficia astfel de un simbol care se extinde pe 2 x 2 sau chiar 3 x 3. Ecranul va fi aproape acoperit în totalitate și vei putea înregistra câștiguri din ce în ce mai mari.

Simbolurile cele mai valoroase sunt pinatele cu tauri roșii. Cinci astfel de simboluri îți aduc de 300 de ori valorea pariului.

Un simbol important sunt și mariachii (cântăreții). Aceștia îți aduc runda bonus în care ai 5 rotiri gratuite și mai multe wilds extensibile.

Joacă și tu Spinata Grande gratis și te vei obișnui rapid cu interfața! Exersează gratuit până când te simți pregătit pentru a trece la jocul pe miză reală. Avem pentru tine sute de sloturi gratis din care poți alege pentru a te distra și a te obișnui cu jocul online. Am ales sloturile cele mai populare din cazinourile online, astfel încât să ai parte de o experiență cât mai realistă. Te așteptăm de fiecare dată pe site cu jocuri noi!