Jack Hammer

Joacă acum Jack Hammer cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

sloturi online Jack Hammer
Jack-Hammer

Apasă START pentru a începe
Jack Hammer

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Jack Hammer este un slot video cu 15 role independente, 3 rânduri și 25 de linii in sloturi online. Jocul de cazino folosește substituții Sticky Wins, Free Spins și Wild, având între 1 și 10 niveluri ale mizei de sloturi, cât și valori diferite ale fisei.

Funcția Sticky Win este activată de către o linie de miză câștigătoare ori 3 sau mai multe simboluri Free Spin. 5 sau mai multe simboluri Free Spin care apar aleator pe role declanșează Free Spins, fiind jucate la același nivel al mizei și valoare a fisei. Câștigurile Free Spins se pot tripla, iar în timpul acestora se pot câștiga Free Spins suplimentare, fără a fi multiplicate de multiplicator.

Simbolul Free Spin este un simbol Scatter, iar simbolul Wild înlocuiește toate celelalte simboluri din sloturi online, excepție fiind cel Scatter. Câștigurile pe linie de miză se plătesc doar dacă se află în succesiunea din sloturi online, de la stânga spre dreapta. Combinațiile câștigătoare se acordă în funcție de Tabelul de plată.

Am gasit in acest joc online o tematica total neasteptat: cea cu un detectiv care urmareste un om de stinta nebun. Povestea pare a fi una desprinsa din filmele cu detective, femei care au nevoie de ajutor si de asemenea nu in ultimul rand nelipsitul personajul negativ din aceasta poveste integrata in sloturi online. Totul este pus intr-o forma foarte frumoasa sub forma unor benzi desenate froate frumos colorate si reprezentative. Foarte interesant este si aspectul ca in momentul cand se relizaeaza un castig elementele castigoatoare raman astfel incat ofera o sansa si mai mare de castig pentru persoana care a ajuns in acel punct. Consideram ca de asemenea culorile sunt foarte bine alese, un lucru esential din punctul nostru de vedere in conditile in care sloturi online se misca destul de rapid si poate fi obositor pentru ochi. Elementul nostru preferat a fost baiatul care vinde ziare, un baiat foarte frecvent intalnit in filmele americane din acea perioada deci o adaugare foarte buna la sloturi online si legatura lor cu filmele de epoca.

Daca totusi acest slot nu te-a atras avem de asemenea sloturi precum Book of Ra, Sizzling si Fruit Cocktail dar si alte sloturi online. Cele 3 mentionate sunt destul de cunoascute realizandu-se castiguri importante in dreptul lor.