casa pariurilor banner
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   august 12, 2020   /   Dan

Casa Pariurilor – Ghid Complet

Casa Pariurilor sport este una dintre cele mai bune oportunități pe care o ai pe piața de pariuri din țara noastră. Cu siguranță îți dorești să ai tot ce îți dorești la un loc, iar acesta este Casa Pariurilor sport. Alături de această casă de pariuri o să trăiești cu o și mai mare emoție fiecare gol sau finalul de meci în care îți pui speranțele pentru a câștiga un bilet. Fie că este vorba de fotbal, tenis sau baschet ești așteptat să pariezi. Pentru ca tu să te alături acestei case de pariuri ai la dispoziție și un bonus Casa Pariurilor pentru a te familiariza cu site-ul lor și pentru a avea un start cât mai ușor.

În cadrul acestui articol o să te ajutăm cu toate informațiile pe care trebuie să le știi atunci când ești parior la Casa Pariurilor sport. O să vorbim despre bonus Casa Pariurilor, sporturile pe care poți miza, dar și opțiunile de depunere și retragere. Despre toate acestea o să vorbim în acest articol dar și despre multe altele.

Tipuri de bonusuri pentru pariuri

Casa pariurilor încearcă pe zi ce trece să devină una dintre cele mai bune case de pariuri din țara noastră. Așa cum era normal, pentru a atrage atenția noilor clienți a pus la bătaie o serie de bonusuri de pe urma cărora tu să profiți.

Bonus Casa Pariurilor este unul ce nu trebuie ratat. 100% din prima depunere până la suma de 200 de RON. Poate până în acest moment nu ți se pare ceva extraordinar dar dacă îți spunem că acest bonus trebuie rulat o singură dată, până să fie transferat în balanța reală? Cu siguranță este un bonus pe care trebuie să îl iei în calcul atunci când îți deschizi un cont la pariuri sportive Casa Pariurilor. Timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a rula bonusul este de 30 de zile. Practic ai foarte mult timp la dispoziție și nu vei fi presat în niciun moment că vei pierde bonusul. Poți aștepta evenimentul potrivit pentru a paria și să îți transferi bonusul în balanța reală.

Condițiile de acordare bonus Casa Pariurilor sunt foarte simple. După ce ți-ai deschis contul trebuie să selectezi una dintre condițiile de depunere și apoi contul tău va fi creditat. 

Atenție: Îți atragem atenția că trebuie să fi atent la un detaliu. Pentru a intra în posesia bonusului trebuie să ai activat din Contul meu Setări Comunicări. Trebuie să ai acceptate condițiile GDPR (comunicări de marketing). Bonus Casa Pariurilor este unul pe care nu trebuie să îl ratezi. Deschide și verifică un cont cât mai repede și intră în posesia lui.

100% Bonus până la 200 RON la Pariuri Sportive

200 RON BONUS la prima depunere

Intră în joc și beneficiezi de:

Bilete virtuale

100 % Bonus până la 200 RON

Liga 1

 

Sporturi pe care poți paria

Pariuri sportive Casa Pariurilor este una dintre cele mai bune case de pariuri din toate punctele de vedere. După cum știi deja la această casă de pariuri ai multiple variante de pariuri. Este una dintre puținele case de pariuri licențiate în țara noastră la care poți să joci online dar și mergând la o agenție stradală. La agențiile stradale ai posibilitatea de a paria și pe evenimente sportive live. Pariuri sportive Casa Pariurilor îți oferă minut cu minut, fază cu fază emoția fiecărui eveniment. Gama variată de sporturi pe care o oferă această casă de pariuri te face să îți îndrepți atenția și să pariezi aici. Putem spune că nu este un sport care să nu fie în oferta Casa Pariurilor.

Fie că îți dorești să pariezi pe fotbal, baschet, handbal, tenis sau volei toate sunt doar în oferta Casa Pariurilor. Sporturile cu motor ocupă și ele un loc important în opțiunile de pariere oferite de această casă de pariuri. În plus ai posibilitatea să mizezi și pe sporturi mai puțin populare în țara noastră cum sunt: cursele de cai, snookerul, hockey, golf sau chiar e-sports. Tot ce trebuie să faci pentru  a putea paria este să îți alimentezi contul de pe Casa Pariurilor sport sau să faci o vizită până la cea mai apropiată agenție.  Trebuie să ai în vedere că pe toate aceste sporturi poți miza atât live cât și pre-match. Pentru a fi al punct cu toate evenimentele ce vor avea loc trebuie să consulți calendarul sportiv al anului deoarece în oferta Casa Pariurilor găsești și pariuri pe termen lung.

Pașii de urmat pentru completarea unui bilet

Fiecare parior trebuie să fie familiarizat cu pașii necesari pentru crearea bilete Casa Pariurilor cu evenimentele dorite. La pariuri sportive Casa Pariurilor este foarte simplu să îți alcătuiești biletul de pariuri cu evenimentele pe care le dorești. Pentru a paria la pariuri online Casa Pariurilor trebuie să urmezi următorii pași:

Pasul 1

În primul rând trebuie să alegi tipul de pariu: poți juca în tipul simplu sau sistem.

Pasul 2

Trebuie să îți alegi evenimentul pe care vrei să plasezi miza.

Pasul 3

După selectarea evenimentului dorit nu ne mai rămâne decât să adăugăm pariul pe care vrem să îl jucă. Adăugarea pronosticului se va face printr-un click pe cota pe care dorești să o adaugi pe bilet.

Pasul 4

Ultimul pas pentru un bilet de tipul single este adăugarea mizei pe care vrei să o mizezi pe acel bilet. Nu îți mai rămâne decât să apeși pe butonul Trimiteți și atunci pariul tău este validat.

Pasul 5

Pentru pariurile în tip sistem trebuie să adaugi minim două evenimente și apoi să alegi sistemul pe care dorești să îl joci: 2/3, 3/4, sau alte variante.

Pasul 6

După ce ai plasat biletul dorit nu îți mai rămâne decât să urmărești evenimentul la televizor la prin live-stream-ul oferit de pariuri online Casa Pariurilor și să îți încurajezi echipa pe care ai mizat.

 Așa cum am spus Casa Pariurilor este o casă de pariuri specială ce îți oferă foarte multe opțiuni să îți plasezi biletul dorit. O să te informăm cum îți poți alcătui și bilete Casa Pariurilor pentru a paria la agențiile stradale.

Realizarea unui bilet de pariuri pentru  a fi jucat la agenție este foarte simplu.

Pasul 1

În primu rând trebuie să îți alegi evenimentele potrivite pentru a fi jucate pe bilete Casa Pariurilor.

Pasul 2

După alegerea evenimentelor dorite trebuie să dai click pe cota pe care tu o consideri potrivită, ce se află în dreptul pariului ales de tine.

Pasul 3

Apoi trebuie să alegi tipul biletului adică simplu sau sistem.

Pasul 4

Când consideri că biletul tău e cel câștigător trebuie să dai click pe butonul previzualizare bilet. Aici ai posibilitatea să îți verifici încă o dată biletul de pariuri ce urmează a fi jucat. Dacă nu te-ai răzgândit între timp apeși pe butonul: obține PIN bilet. Acesta este un cod format din numere pe care tu trebuie să ți-l notezi și să mergi cu el la agenție și să îl plasezi.

Pasul 5

Ultimul pas ce nu mai ține de tine este să urmărești evenimentele de pe biletul pariat și apoi.

Tipuri de pariuri

Așa cum am spus și înainte în cadrul acestui articol, pariuri sportive Casa Pariurilor îți pune la dispoziție foarte multe oportunități de pariere. În cadrul acestui capitol o să încercăm să te familiarizăm cu cele mai importante tipuri de pariuri pentru principalele sporturi. Astfel îți vei putea face o părere generală asupra gamei de pariuri pusă la dispoziție pentru bilete Casa Pariurilor.

Pariuri pre-live pe fotbal

casa pariurilor fotbal

Atunci când vorbim despre Casa Pariurilor sport trebuie să vorbim și despre Casa Pariurilor fotbal. Fotbalul sau sportul rege, ocupă un loc important în oferta Casa Pariurilor. Cu toții știm că pentru meciuirile de fotbal sunt și cele mai multe opțiuni pentru creearea bilete Casa Pariurilor. De obicei pronosticurile pre-live la un meci din oferta Casa Pariurilor fotbal sunt alese cu foarte mare atenție după o studiere foarte atentă a ofertei. Putem spune că pariurile pe fotbal au deschis piața pariurilor din țara noastră în urmă cu foarte mulți ani.

În primul rând oferte fotbal Casa Pariurilor sunt foarte diversificate. La pariurile pre-live îți sunt puse la dispoziție uneori chiar și sute de opțiuni de pariere. Foarte puține case de pariuri aleg să aibă o ofertă așa bogată cum e în cazul pariuri sportive Casa Pariurilor. Principalele tipuri de pariuri cu care este familiarizat fiecare dintre voi este, sunt cele pe rezultatul final 1, X, 2. Printre cele mai populare tipuri de pariuri, care se află și în oferte fotbal Casa Pariurilor sunt cele: pauza/final (intuirea rezultatului corect atât la pauză cât și la final), care dintre echipe va marca prima sau care ajunge la un anumit număr de goluri. Poți să pariezi înainte de startul meciului și pe numărul de goluri marcat de una dintre cele două echipe. De exemplu: Gazdele vor marca peste 2,5 goluri. Oaspeții vor marca peste 1.5 goluri. Peste sau sub un anumit număr de goluri, este un alt gen de pariu la care apelează foarte des jucătorii din țara noastră. Deaceea în oferta Casa Pariurilor găsești peste/sub 1,5, 2,5 sau 3,5 goluri.

Noutatea ce o oferă pariuri online Casa Pariurilor este aceea că oferă pariuri combinate. De exemplu poți paria pe rezultatul final și numărul de goluri. Practic sunt 2 pronosticuri în unul singur dar avantajul este la cotele oferite de oferte fotbal Casa Pariurilor.

Cele mai interesante meciuri de fotbal ne aduc o serie de pariuri speciale pentru fotbal Casa Pariurilor. Aceste pariuri speciale au prins foarte bine pe piața din România deoarece tot mai mulți pariori apelează la pariuri sportive Casa Pariurilor speciale. Dacă ai intuiția necesară poți apela la acest tip de pariuri. Practic aceste pariuri se referă la detaliile jocului. Unul dintre cele mai interesante pariuri este cel legat de numărul de șuturi pe spațiul porții. La acest gen de pariuri poți paria sub sau peste un anumit număr de șuturi pe poartă. Alte pariuri speciale pentru oferte fotbal Casa Pariurilor sunt cele pe numărul de cartonașe galbene sau numărul de faulturi ce se comit în meci. Indicat este ca acest tip de pariuri să fie jucat la marile derby-uri, când dorința jucătorilor este și mai mare să se impună.

Pariuri live pe fotbal

casa pariurilor jocuri online

Fiecare parior este atras de pariurile pe fotbal și cu atât mai mult cu cât ele pot fi jucate la Casa Pariurilor live. Pariruile live reprezntă un capitol la care fotbal Casa Pariurilor punctează foarte bine. Pariurile la Casa Pariurilor live înseamnă foarte mult pentru fiecare parior. Pentru a juca la pariuri online Casa Pariurilor pe fotbal este necesar să fi foarte inspirat și să ai cunoștiințe destul de avansate despre fenomen. Uneori pariuri la Casa Pariurilor live sunt total diferite de ceea ce înseamnă pariurile pre-match.

Ca să profiți de Casa Pariurilor live trebuie să urmărești meciul după care să tragi concluzia care crezi tu că este câștigătoare. Uneori este mai indicat să joci la Casa Pariurilor live deoarece, un meci poate fi schimbat de o singură fază pe care nu o poți intui înainte de primul fluier al meciului. Un gol norocos sau un cartonaș galben pot schimba decursul jocului. Astfel tu, văzând aceste lucruri îți poți schimba pronosticul pe care l-ai fi pariat la începutul meciului. Casa Pariurilor live îți pune la dispoziție o serie de pariuri pe care greu le poți găsi la altă casă de pariuri. 

Unul dintre cele mai interesante tipuri de pariuri pe care le găsești la Casa Pariurilor live este cel care se referă la marcarea următorului gol. Dacă vezi o echipă care să evolueze foarte bine poți paria că va înscrie următorul gol. Acest pariu poate fi câștigător dacă o echipă are o perioadă bună de joc, care se finalizează cu înscrierea unui gol. Profită de oferte fotbal Casa Pariurilor. Alte pariuri care fac parte din oferte fotbal Casa Pariurilor live este cel care se referă la numărul de cornere sau cartonașe galbene. Astfel, vizionând o perioadă de timp dintr-un anumit meci poți alege pariul câștigător.

Pariuri pre-live pe tenis

casa pariurilor tenis

Tenisul, sportul alb, sau cel mai elegant sport ocupă un loc important în oferta pariuri online Casa Pariurilor. Numărul de turnee de tenis crește de la an la an și astfel, că și Casa Pariurilor sport a rezervat tenisului un loc special în ofertă. Cele mai importante turnee ne oferă multiple posibilități de pariere.

Deși este un sport individual, tenisul ne oferă multiple variante de pariere la Casa Pariurilor sport. Fiecare parior este atras de cotele extrem de generoase oferite pentru bilete Casa Pariurilor. Cele mai populare pariuri pe tenis sunt cele de tipul 1 sau 2, pe câștigătorul meciului. Uneori poți fi nemulțumit de cotele oferite și poți alege pariurile pe numărul de game-uri sau seturi ce se vor disputa într-un anumit meci. Pentru meciurile mai dezechilibrate poți profita de pariurile pe handicap asiatic puse la dispoziție de pariuri online Casa Pariurilor. Handicap asiatic poate fi atât la numărul de seturi dar și de game-uri.

La meciurile de Mare Șlem sau cele care au loc în Cupa Davis și se dispută după sistemul cel mai bun din cinci seturi, primul la trei atunci pariurile puse la dispoziție de Casa Pariurilor sport este și mai mare. La aceste competiții o să ai o gamă și mai mare pentru pariurile la handicap pentru seturi s-au game-uri. În plus oferta Casa Pariurilor este și ea mai bogată la pariurile referitoare la numărul total de seturi s-au game-uri. Ai posibilitatea să vezi că și tenisul este un sport care are locul rezervat în oferta pariuri online Casa Pariurilor. 

Pariuri live pe tenis

casa pariurilor tenis

Cu siguranță ai încercat de foarte multe ori să pariezi pe tenis. De pe urma pariurilor live Casa Pariurilor pe tenis poți acumula câștiguri foarte mari. Fiind un sport individual în orice moment poate avea loc o răsturnare de situație de pe urma căreia să profiți. În tenis fluctuațiile de cote sunt foarte mari și uneori se întâmplă să fie modificări de cote chiar pe parcursul unui singur game. Dacă tu ești foarte atent și inspirat în același timp poți profita de cotele oferite.

Și în tenis pariurile live sunt diferite de cele pre-match. Pentru pariurile live ai posibilitatea să pariezi pe câștigătorul partidei în orice moment, sau pe câștigătorul unui set. Ca să îți faci o părere despre nivelul la care au ajuns pariurile la Casa Pariurilor live pe tenis, îți spunem că poți paria pe cine va câștiga următorul game sau când va fi următorul break. Uneori la cele mai importante meciuri Casa Pariurilor sport îți dă posibilitatea să pariezi pe cine va câștiga următorul punct. 

La Casa Pariurilor live pe tenis poți profita oricând de modificările de cote și să faci profitul la care poate nici nu visai. De exemplu în turneele de tenis feminin se întâmplă foarte multe răsturnări de situație pe parcursul unui meci. Astfel tu poți profita de aceste fluctuații ale cotelor și să atragi câștigul de partea ta. Uneori pariurile live la Casa Pariurilor live pot fi și periculoase astfel că sfatul nostru este ca atunci când pariezi live să te gândești de 2 ori înainte de a plasa pariul.

casa pariurilor tenis

Pariuri pre-live pe baschet

casa pariurilor baschet

Spectacolul din baschet este la Casa Pariurilor sport. Aici ai spectacolul din NBA, Euroleague sau din Liga Națională de baschet a României. Urmărește cele mai importante meciuri de pe glob și pariază la pariuri sportive Casa Pariurilor. Baschetul este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi și în țara noastră atrage pe zi ce trece tot mai mulți suporteri. O mare parte dintre aceștia, aleg să și parieze pe meciurile de baschet la Casa Pariurilor sport. Pe biletele pariorilor de la Casa Pariurilor sport, baschetul se găsește atât live dar și pre-live. Deoarece se desfășoară pe parcursul a patru sferturi, baschetul atrage după sine multe răsturnări de situație dar în același timp și multe oportunități de pariere. Principalele pariuri sportive Casa Pariurilor pe baschet sunt cele pe rezultatul final dar și cele pe under sau over, un anumit număr de puncte.

În oferta Casa Pariurilor găsim foarte multe piețe pentru pariurile legate de numărul de puncte. Astfel în urma unei analize foarte bine făcute și cu ajutorul inspirației de care avem nevoie în orice pariu, poți realiza câștiguri foarte importante.

Un alt pariu la care pariorii de la Casa Pariurilor sport apelează tot mai des este cel pe handicap asiatic. Acest tip de pariu este foarte des folosit la meciurile dezechilibrate și celelalte cote sunt destul de mici. 

Ca și pentru celelalte sporturi și pentru baschet, există pariuri speciale pe care poți miza pe bilete Casa Pariurilor. Poți miza pe fiecare sfert separat. De exemplu poți paria pe echipa care va câștiga primul sfert sau numărul de puncte ce se vor marca într-un anumit sfert.  Alte pariuri pe care le găsești doar la Casa Pariurilor sport sunt unele speciale și suntem siguri că și tu vei fi atras de ele. La cele mai importante meciuri cum sunt cele din NBA, poți miza pe performanțele unor jucători. Astfel poți paria pe numărul de puncte, recuperări și pase decisive reușite de fotbalistul preferat. Pariuri online Casa Pariurilor îți oferă diferite oportunități de pe urma cărora tu o să poți să câștigi.

Pariuri live pe baschet

casa pariurilor baschet live

Ce îți poți dori mai mult decât să urmărești un meci de baschet spectaculos și în același timp să și pariezi. La Casa Pariurilor sport ai această ocazie unică de a paria live pe baschet. Este foarte important să ai această ocazie deoarece meciurile de baschet pot fi diferite față de analiza prealabilă pe care tu ai făcut-o. La baschet în urma meciurilor Casa Pariurilor live poți realiza câștiguri mari într-un timp foarte scurt deoarece, evenimentele se succed cu o repeziciune foarte mare. 

Pariuri online Casa Pariurilor pe baschet îți aduce   unul dintre cele mai pariate pariuri de acest tip. Este vorba despre numărul de puncte sub sau peste. Urmărind o perioadă din meci îți poți da seama de tactica pe care urmează să o alegi. Uneori, se întâmplă ca meciurile pe care le anticipai ca fiind tacticizate să fie foarte deschise și să se înscrie foarte multe puncte. Cu ajutorul pariurilor live de la Casa Priurilor live poți intui aceste lucruri și să profiți de ele. 

Piețele pe sferturi sunt un alt tip de pariu foarte popular. Astfel poți paria pe primul, al doilea, al treilea sau al patrulea sfert. Piețele pe sferturi îți aduc uneori cote foarte avantajoase dar trebuie să pariezi cu o atenție sporită.

În rândurile de mai sus ți-am descris pariurile prematch dar și cele live pe care le ai la dispoziție la Casa Pariurilor sport. Trebuie să fi foarte atent atunci când pariezi mai ales live deoarece pariurile live la orice sport îți pot aduce și câștig dar uneori poți acumula pierderi destul de mari într-un timp destul de scurt. Sfatul nostru este să pariezi cu atenție pe oricare dintre variantele alese.

Pariuri antepost

Pariurile antepost de la Casa Pariurilor sport mai sunt cunoscute sub numele de pariuri pe perioadă lungă. Pariezi acum pentru evenimente ce se desfășoară peste o anumită perioadă de timp. Acest tip de pariuri este folosit pentru toate sporturile înaintea marilor competiții. Pariuri sportive Casa Pariurilor ne oferă foarte multe pariuri de acest gen.

În general pariorii aleg să plaseze pariuri cu sume mai mari pentru acest gen de pariuri. Uneori trebuie să aștepți o perioadă mai lung de timp pentru a intra în posesia câștigului dar cu siguranță el va fi mai substanțial deoarece beneficiezi, așa cum am spus de cote mult mai mari.

În fiecare toamnă, când încep majoritatea campionatelor interne, găsești pariuri pe câștigătoarele campionatelor. Astfel poți să pariezi pe echipa favorită că va reuși să câștige titlul de campioană și să beneficiezi de o cotă foarte avantajoasă. Pariurile pe câștigătoarea UEFA Champions League sau UEFA Europa League ocupă și ele un loc de frunte în cadrul ofertei Casa Pariurilor sport. Pariurile antepost pe fotbal fac referire și la câștigătoarea Campionatului Mondial sau European. Practic poți paria pe câștigătoarea competiției până la startul ei.

Pariurile antepost de la Casa Pariurilor sport nu se referă doar la fotbal. Acest gen de pariuri le poți găsi și pentru tenis și poți paria pe câștigătorul unui turneu. Pariuri sportive Casa Pariurilor antepost poți să găsești și pentru sporturile cu motor. Poți beneficia de cote foarte avantajoase pentru bilete Casa Pariurilor dacă aleg să mizezi pe câștigătorul sezonului din Moto GP sau Formula 1.

Pariuri pe e-sports

casa pariurilor banner fotbal

Pariurile pe esports sau jocurile pe calculator, cum mai sunt ele denumite, fac și ele parte din oferta Casa Pariurilor. Într-o zi cu evenimente sportive mai puține și pe care crezi că nu ar fi indicat să pariezi, îți poți îndrepta atenția către esports. Fie că este vorba despre fotbal, baschet, Counter Strike, Dota sau League of Legends. toate sunt pariuri online Casa Pariurilor. La pariurile pe esports, ai posibilitatea să pariezi și live și prematch. Pentru a paria prematch este necesar să ai cunoștiințe despre acea competiție și să cunoști bine jucătorii ce se confruntă.

Cele mai frecvente piețe pentru pariuri online Casa Pariurilor la esports sunt cele pe rezultatul final. Dar la fotbal și baschet ai posibilitatea să pariezi și pe numărul de goluri sau puncte ce se vor marca: under sau over.

La jocurile de strategie poți să îți alcătuiești bilete Casa Pariurilor doar din hărți. Acestea pot fi asemănate cu reprizele de la fotbal. Astfel la Counter Strike, Dota sau LOL poți paria pe câștigătorul planșei. Dacă ești un jucător familiarizat cu acest gen de jocuri poți realiza venituri interesante de pe urma Casa Pariurilor sport.

Streaming live la Casa Pariurilor

În cadrul acestui articol am mai spus că aceastăă casă de pariuri este una specială care își îndreaptă atenția spre tine. Încearcă să îți ofere toate condițiile penrtu ca tu să fi concentrat ep pariuri. Ca și un bonus Casa Pariurilor ai la dispoziție nenumărate evenimente sportive cu streaming live. Putem spune că în orice moment la Casa Pariurilor ai cel puțin un eveniment pe care îl poți urmări în direct. Acesta este un atuu consierabil al casei de pariuri. 

Vei avea doar de câștigat atunci când urmărești evenimentele preferate din fotbal, tenis, baschet, volei sau orice alt sport îți dorești tu.

Una dintre cele mai importante competiții pe care o poți urmări în format streaming live la Casa Pariurilor sport este NBA. Pentru orice parior poate fi o ocazie unică să parieze și în același timp să și urmărească partida. Site-ul celor de la Casa Pariurilor poate fi accesat de pe orice dispozitiv: computer, laptop, tabletă sau telefon. Astfel poți urmări meciurile peste tot și să nu pierzi nici o secundă. Tot ceea ce ai nevoie pentru a reuși să vezi un eveniment prin streaming live este să ai un cont activ pe site-ul pariuri online Casa Pariurilor. Pentru a deschide un cont este nevoie să oferi doar câteva date personale, iar pașii de urmat sunt extrem de simplii.

Modalități de plată – Depunere la Casa Pariurilor sport

Casa Pariurilor sport îți oferă multiple modalități de depunere dar și de retragere. Astfel ai foarte multe posibilități ca banii să ajungă în contul tău.

Depunerile de obicei au nevoie de o perioadă foarte mică de timp, practic banii vor fi în contul tău imediat.

  • Master Card, Visa, Maestro – suma minimă: 20 Lei
  • Paysafecard – suma minimă: 20 Lei
  • Skrill – suma minimă: 50 Lei
  • Ordin de plată la ghișeul băncii – Este nevoie să prezinți un act de identitate și să completezi un ordin de plată în care să scrii numele de utilizator. Suma minimă: nu există o depunere minimă
  • Prin intermediul agențiilor Casa Pariurilor sport – suma minimă: 10 Lei

Retragerea la Casa Pariurilor sport

Este foarte important ca atunci când îți faci un cont la Casa Pariurilor sport să știi care sunt și condițiile pentru a efectua o retragere. Este importantă atât retragerea minimă dar și timpul ei de procesare. 

Este foarte ușor să faci o cerere de retragere. Din contul tău de pariuri sportive Casa Pariurilor trebuie să accesezi EPORTOFEL după care retragere fonduri. Retragerile Casa Pariuri pot fi făcute în două feluri:

casa pariurilor metoda plata
  • în contul tău bancar: pentru acest tip de retragere ai nevoie să introduci contul bancar în care vrei să îți fie virați banii. Timpul de procesare al retragerii prin această metodă este de 2 – 4 zile lucrătoare. Suma minimă pe care o poți retrage prin transfer bancar este de 50 de Lei.
  • poți să efectuezi o retragi dintr-o agenție Casa Pariurilor sport. Trebuie să trimiți o cerere de rezervare în care să numești agenția în care vei merge să ridici banii. După ce această cerere va fi verificată vei fi notificat că vei putea să te prezinți la agenția respectivă pentru a intra în posesia baniilor. Amintim faptul că nu există o limită minimă de retragere astfel că poți retrage orice sumă.

Joc responsabil

Accesând site-ul de pariuri online Casa Pariurilor ești îndemnat peste tot, de mesajul: pariază responsabil. Astfel că ești îndemnat să nu pariezi mai mult decât sumele pe care îți permiți să le pierzi. Alege să joci la pariuri sportive de distracție iar dacă vei reuși să câștigi va fi foarte bine.

Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să ai de câștigat. Urmărește în continuare site-ul Supercazino și o să găsești noi articole foarte interesante ce te vor ajuta să câștigi la pariuri sportive Casa Pariurilor.

Află și despre:

Alte Articole

casino online forum

SuperCazino Forum – Noul Forum de Casino Online

Noi lansăm o nouă platformă de casino online forum prin care ne dorim să adunăm toți jucătorii, fie ei avansați sau începători, de jocuri de noroc într-un singur loc, unde vor avea posibilitatea de a discuta despre orice subiect din domeniul jocurilor de noroc. Casino Online Forum – Dorința la Apartenență Din anii 80’ și […]

Citeste mai mult
depunere efbet

Depunere și retragere Efbet – Care sunt metodele de plată la Efbet Casino?

Bonus de bun venit Efbet Casino – condiții La Efbet Casino beneficiezi doar de un bonus de bun venit pe care îl primești în momentul în care faci prima ta depunere – 200% până la 1.800 lei. Practic, dacă depui 100 lei, ai din partea cazinoului un bonus de 200 lei pe care îl poți […]

Citeste mai mult
cerințe rulaj efbet

Cerințe rulaj Efbet – Bonus bun venit Efbet

Despre oferta de bun venit și cerințe rulaj Efbet Ce sunt condițiile de rulaj? Toate cazinourile din România au elaborat condiții de rulaj minime pentru bonusurile și promoțiile oferite jucătorilor. Iar dacă te întrebi care sunt motivele pentru care s-a luat această decizie, în principiu este vorba de siguranta și credibilitatea ofertelor. Să luăm un […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă