winmasters pariuri sportive Blog PARIURI SPORTIVE   /   13 noiembrie 2023   /   Paul Anghelescu

Winmasters Pariuri Sportive 2024 – Primul Pariu Winmasters

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 13 noiembrie 2023

5/5 - (1 vote)

În această recenzie Winmasters pariuri sportive, îți vom vorbi despre toate beneficiile pe care le vei avea dacă te hotărăști să începi o sesiune la această casa de pariuri, în ce modalități poți paria și cum poți plasa și verifica primul pariu Winmasters. Revendică bonus sport Winmasters pariuri online și începe sesiunea de pariere cu un plus de până la 400 RON.

Cuprins:

  1. Tipuri de bonusuri Winmasters pariuri sportive
  2. Aplicații mobile exclusive
  3. Cum plasezi un bilet și cum verifici primul pariu Winmasters
  4. Oferta de sporturi (fotbal, tenis, e-sports, virtuale)
  5. Metode de plată (depunere și retragere)
  6. Joc Responsabil

Miza minimă:

  • Miza minimă este 1 RON.

Avantaje:

✔️ Bonus sport Winmasters 100% până la 400 RON

✔️ Promoții speciale pentru jucători

✔️ Ofertă sport completă

✔️ Site optimizat pentru mobil

Descoperă și recenzia Winmasters cazino!

winmasters logo

100% Bonus Până la 400 RON

Cod bonus: ROWB400

  • Primești 100% Bonus până la 400 RON
  • Depunerea minimă este de 50 RON
  • Folosește Cod Bonus:ROWB400

Ce bonusuri poți câștiga la Pariuri Sporturi Winmasters?

Casa de pariuri Winmasters este cunoscută pentru numărul de promoții și bonusuri pe care o oferă. Sunt destul de multe, iar pentru a profita la maxim de ele trebuie să înțelegi cum funcționează. Le vom lua pe rând începând cu cel mai convenabil bonus sport Winmasters casa de pariuri.

1. Bonus sport Winmasters pariuri online

Bonusul de înregistrare de la Winmasters casa de pariuri este probabil unul dintre cele mai atrăgătoare bonusuri din România. De ce? Nu trebuie rulezi bonusul pentru sute sau zeci de ori astfel încât să îl poți retrage. Iată care sunt condițiile pentru a profita de 100% până la 400 RON bonus sport Winmasters online:

  1. Apasă butonul ,,Profită Acum” pentru a fi redirecționat pe pagina cazinoului.
  2. Intră în cont tău Winmasters. Dacă nu ai încă unul, realizează înregistrare Winmasters și completează procesul de verificare cont Winmasters.
  3. Realizează o depunere de minim 50 RON pentru a putea obține bonus sport Winmasters.
  4. În momentul depunerii, introdu COD BONUS: ROWB400.

Alte informații pe care trebuie să le știi despre bonus sport Winmasters:

Ține minte că pariurile gratuite trebuie jucate integral pe un singur bilet plasat. Astfel, când vei câștiga, tot profitul va rămâne în bani reali în contul tău de jucător. Profită și tu acum de acest bonus sport Winmasters!

2. Bonus Winmasters Pariuri online acumulator

pariuri sportive winmasters acumulator

Acest bonus este valabil pentru pariuri sporturi Winmasters realizate pe meciuri de fotbal din majoritatea campionatelor importante. Bonusul crește în funcție de numărul de selecții pe care le va avea biletul tău. Astfel, iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a beneficia de bonusul acumulator.

Pasul 1

Bonusul pentru pariul acumulator este valabil numai pentru biletele care conțin minim 4 selecții. Fiecare eveniment de pe bilet trebuie să aibă minim o cotă de 1.35.

Pasul 2

Orice pariu care este inclus în categoria de handicap Asiatic nu este valabil pentru acest bonus acumulator. Bonusul acumulator nu este valabil nici pentru pariuri Winmasters primite gratuit din alte promoții sau bonusuri.

Pasul 3

Dacă biletul tău va avea un eveniment anulat sau vei avea o miză mixtă pe bilet, bonusul acumulator se anulează. Miza mixtă este compusă dintr-un pariu cu bani reali și un pariu gratuit.

Bonusul acumulator crește procentual în funcție de numărul de evenimente prezente pe biletul tău. Ține minte că numărul minim de selecții trebuie să fie 4, iar pentru acesta bonusul acumulator este de 5%. Cu fiecare selecție adăugată în plus, bonusul acumulator la case de pariuri Winmasters crește cu 5 procente. La mai mult de 14 selecții pe un bilet, procentul bonusului acumulator este de 60%.

Rămâi mereu la curent cu noile oferte accesând articolul Promoții Winamsters cu depunere!

Casa de Pariuri Winmaster pe mobil

pariuri winmasters aplicatie

Winmasters pariuri online este un brand international de renume, care nu face compromisuri în materie de calitate a serviciilor. Pentru a fi siguri că un jucător se bucură de pariuri online Winmasters, aceștia s-au concentrat foarte mult pe modul în care te vei simți pe platforma lor, indiferent de dispozitivul pe care îl folosești.

Astfel, vei putea lua oferta Winmaster pariuri sportive online cu tine oriunde prin intermediul aplicației mobile Winmasters, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android. Pe prima o găsești în App Store și trebuie doar să o descarci, în vreme ce posesorii Android sunt nevoiți să acceseze site-ul Winmasters com pariuri sportive pentru a scana codul QR care va permite descărcarea aplicației.

Indiferent de sistemul de operare, aplicația este intuitivă și permite accesarea întregii oferte de pariuri online Winmasters, precum și a bonusurilor Sport și Cazino.

Pașii plasării unui bilet la Winmasters Pariuri Sportive

bilet winmasters pariuri sportive

La fel ca la orice altă casă de pariuri, Winmasters pariuri online a făcut întreg procesul de pariere pe cât de simplu posibil. Cu toate acestea ți-am împărțit toată acțiunea de plasare a unui bilet în mai mulți pași pentru a fi sigur că nu vei avea probleme la plasarea biletului câștigător.

Poate cel mai important pas fără de care nu ai putea să plasezi un bilet cu șanse mari de câștig. Trebuie să găsești evenimentul sau evenimentele sau meciurile în care ai cea mai mare încredere. Vom lua din nou ca exemplu un meci dintre Lyon și PSG.

Pentru a plasa un pariu pe acest eveniment trebuie să mergi la secțiunea „Sporturi” din meniul principal și să selectezi meciul și liga de unde aparține acest meci. După cum probabil vei observa foarte ușor, ai disponibile foarte multe tipuri de pariuri și este decizia ta să îl alegi pe cel pe care îl consideri cel mai potrivit.

Și la Winmasters pariuri poți plasa bilete simple. După ce ai selectat un singur eveniment, poți trece la următoarea secțiune din dreapta paginii, acolo unde s-a generat deja un bilet Simplu și să introduci suma pe care îți dorești să o pariezi. După ce ai făcut și acest lucru, poți apăsa butonul „Plasare Pariuri”.

Dificultatea nu crește deloc nici în cazul biletelor care conțin mai multe evenimente. După ce ai selectat toate meciurile și toate pariurile pe care îți dorești să le faci, probabil varianta de bilet „Combo” a fost selectată automat, dacă nu, fă acest lucru.

După ce ai stabilit cu exactitate care sunt pronosticurile meciurilor, poți să introduci suma pe care îți dorești să o pariezi, apasă butonul „Plasare Pariuri” și urmărește meciurile și scorurile live tot pe platforma celor de la Winmasters Pariuri Sportive.

Acest tip de bilet este destinat jucătorilor mai experimentați care cunosc mai în detaliu tot procesul de pariere și modul în care sistemul te poate ajuta să îți reduci din pierderi. Selectează butonul „Sistem” din meniul în care s-a generat biletul.

Aici vei putea selecta tipul de Sistem pe care îl vrei aplicat biletului tău. Acesta poate să varieze astfel:

  1. 2/6 – 15 pariuri
  2. 3/6 – 20 pariuri
  3. 4/6 – 15 pariuri
  4. 5/6 – 6 pariuri
  5. Heinz – 57 pariuri
  6. Lucky – 63 pariuri

Nu vom intra în detalii tehnice, dar îți vom spune ce avantaje ai cu un astfel de bilet cu pariu de tip sistem. În principiu, folosești un Sistem atunci când ai îndoieli legate de unul sau mai multe evenimente. Acest lucru îți garantează că biletul tău tot va fi câștigător la final, chiar dacă un eveniment nu a avut un final pe care l-ai pariat. Cu toate acestea, câștigul generat de bilet, va fi mai mic.

winmasters logo

100% Bonus Până la 400 RON

Cod bonus: ROWB400

  • Primești 100% Bonus până la 400 RON
  • Depunerea minimă este de 50 RON
  • Folosește Cod Bonus:ROWB400

Verificare bilet Winmasters casa de pariuri

Pentru a face o verificare bilet Winmaster ai două opțiuni. Fie accesezi contul tău, asta dacă ești un jucător înregistrat, și dai click pe Istoric Pariuri. Aici vei observa statusul biletelor, ce meciuri ai câștigat sau pierdut și le vei putea ordona în funcție de dată. O altă variantă este cea a accesării rubricii Rezultate, urmată de căutarea directă a numelui meciului, ligii sau echipei.

Tot la pariuri Winmasters ai acces la Statistici și Scoruri Live pentru a putea paria informat și pentru a elimina riscurile unor pierderi.

Propriul tău mod de a paria la Winmasters casa de pariuri

Când vine vorba de pariuri online Winmasters personalizate, flexibilitatea în pariere nu are limite dacă ești înscris pe această platformă de gambling. La Winmasters, îți poți construi propriul pariu personalizat care poate fi apoi aplicat pe orice meci de fotbal. Cum funcționează?

Înainte de toate trebuie să alegi un meci pe care ești sigur că îl poți pronostica într-un mod cât se poate de corect. După ce ai selectat meciul pe care îl dorești, apasă pe butonul „Creează Pariul Tău”.

Exemplu: Lyon vs PSG. Pentru acest meci, ai posibilitatea să alegi un pariu de tip 1×2 Final Lyon, să plasezi și un pariu de tip „Peste 1,5” la Total goluri, dar să alegi și ce jucător va înscrie. Pariul tău devine arma ta secretă, cotele cresc, iar toată încrederea în meciul tău îți poate aduce câștiguri consistente.

Aici începe distracția. Cu ajutorul acestei funcții, vei putea plasa pe același meci mai multe pariuri diferite creând astfel, un pariu personalizat. Singura condiție este să alegi cel puțin două selecții de pariuri sporturi Winmasters.

Sporturi pe care poți plasa Winmasters primul pariu

Pentru o imagine de ansamblu cât mai bună asupra tuturor sporturilor pe care poți paria Winmasters primul pariu, selectează butonul „Sporturi” din bara de meniu principală a website-ului. Selecția este una cât se poate de vastă, dar Winmasters com pariuri sportive știu cum să îți facă experiența mai distractivă și cum să ai pariuri sporturi Winmasters cât mai exacte atunci când ești logat pe platforma lor.

În stânga paginii, vei putea observa o coloană de „Link-uri Populare” unde poți vedea câteva meciuri și pariuri Winmasters recomandate. Aceste evenimente sunt cele mai pariate sau sunt cele mai importante din acea zi. Pentru Fotbal poți vedea „Meciurile Zilei”. Poți vedea care sunt cele mai importante ligi ce se află în desfășurare. Belarus Premier League de exemplu. Tot în această coloană găsești și comenzi rapide pentru a ajunge la jocuri de Cazino:

Sporturi pe care le îndrăgești

Aproape că nu vei avea timp să verifici ofertele tuturor sporturilor și pentru a gândi o strategie de plasare pariuri Winmasters pentru cât de multe sporturi sunt disponibile pe platformă. Începând de la preferatele tuturor cum sunt Fotbalul, Tenisul, Baschetul și până la Darts, Badminton, MMA și Crichet.

Pentru fiecare sport în parte vei putea plasa pariuri cu foarte multe selecții și variante de pariere, dar ai disponibilă și o secțiune cu statistici. Pentru a putea alege cel mai potrivit pariu de la evenimentul ales, Winmasters Pariuri Sportive îți pune la dispoziție statistici despre toate sporturile din toate țările și din toate ligile disponibile pe platformă.

Exemplu: Dă click pe butonul „Statistici” care poate fi găsit foarte ușor în pagina „Sporturi”. Ți se va deschide o fereastră ce conține toate sporturile disponibile pentru pariuri Winmasters. Alege Fotbal de exemplu, alege țara(Anglia), avem la dispoziție toate ligile care sunt acum în desfășurare în Anglia. Selectăm Premier League și Voila! Avem clasamente, informații despre meciuri, victorii, înfrângeri, puncte, în ce forme sunt echipele, care jucători nu vor putea fi prezenți la următoarele meciuri, arbitri și istoricul ultimelor 6 meciuri.

Ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a paria eficient și corect pe toate sporturile pe care le îndrăgești.

Pariuri Winmasters la fotbal

winmasters pariuri sportive fotbal

În secțiunea de Fotbal Virtual îți vei putea petrece foarte bine sesiunea de pariere deoarece poți plasa pariurile inteligente în liniște din propria locuință în timp ce privești live toate meciurile. Winmasters Pariuri Sportive online îți oferă oportunitatea de a plasa pronosticul dorit chiar și cu 12 meciuri în avans. Interfața este foarte simplu de folosit. Vei putea vedea toate meciurile care urmează, iar pentru fiecare ai la dispoziție mai multe variante de pariere. Tot aici poți plasa pariuri live Winmasters fotbal la supercote.

Pariuri Winmasters la baschet

winmasters pariuri sportive baschet

Pentru Baschet, interfața este una asemănătoare, doar că ai acces și la un tabel complex unde poți urmări scorurile meciurilor și clasamentul. La Baschet vei putea paria pe principala ligă NBA, dar vei avea acces și la ligi din Europa precum cele din Suedia sau Lituania. O surpriză plăcută este disponibilitatea pariului de tip „Final de Campionat” unde vei putea plasa un pariu la începutul campionatului cu pronostic legat de cine va fi câștigătorul campionatului. Și la acest sport poți plasa pariuri live Winmasters

Oferta pariuri la curse de cai

winamsters pariuri sportive curse cai

Înainte de începerea curselor, poți să urmărești care au fost câștigătorii curselor anterioare, poți plasa pariuri până în ultima secundă înainte de începerea cursei. Foarte important pentru experiența ta de jucător este că în timpul cursei, vei putea urmări live cum se desfășoară aceasta.  La final, vei avea clasamentul complet cu locurile ocupate de fiecare cal, vei avea acces la un meniu rapid de pariere în caz că nu ai plasat pariurile în timpul cursei.

Oferta pariuri la curse de câini

winmasters pariuri sportive caini curse

Asemănător curselor de cai, cursele de câini se desfășoară în aceeași manieră interactivă, cu același nivel de detalii și eficiență în pariere. Nu uita că la biletele plasate la meciurile de fotbal din majoritatea ligilor și campionatelor disponibile, poți să beneficiezi de bonusul de pariu acumulator. Poți reciti toate detaliile despre acest bonus Winmasaters pariuri mai sus.

Tipuri de pariuri Winmasters

pariuri winmasters tipurile

Îți recomandăm să te înregistrezi pe website-ul celor de le Winmasters pentru că deși au foarte multe sporturi, jocuri de cazino și multe bonusuri și promoții active mereu, aceștia îți pun la dispoziție și foarte multe tipuri de pariuri de care te poți bucura mereu. Uite care sunt acestea:

În această categorie intră toate tipurile de pariuri care sunt disponibile pe platforma Winmasters.

Cu toate acestea, vrem să îți vorbim despre ceva ce ți s-ar putea părea interesant să încerci și anume Winmasters pariuri live. Pre Live-ul și pariuri live Winmasters pe diferite sporturi este stăpânit de majoritatea pariorilor, iar operatorul garantează că tu vei avea acces la acele pariuri. Dar ce oferă Winmasters pariuri sportive online în plus?

Aici sunt incluse, evident: Winmasters Pariuri live și pre- live la Fotbal, Pre-live și live la Tenis, pre-live și live la Baschet.

1. Pariuri Winmasters pe sporturi virtuale

În meniul principal al website-ului celor de la Winmasters com pariuri sportive vei găsi un buton „Sport Virtual” care pentru cei pasionați, este ca un colțișor de rai. Îți vom spune imediat și de ce.

Într-o singură pagină, ai acces la cele mai populare și importante tipuri de pariuri la sporturi virtuale pe care le cunoști. Fotbal virtual, Baschet virtual, vestitele curse de cai și cursele de câini.

2. Pariuri Winmasters Antepost

Deși Winmasters casa de pariuri include o vastă gamă de posibilități de pariere din nișa sportivă, este posibil ca în mod frecvent să găsești și alte tipuri de pariuri care să îți mai bage în buzunar câteva premii. Câteva pariuri de acest gen au fost o surpriză plăcută pentru mine atunci când m-am intersectat cu ele.

Genul de pariuri Antepost include pariuri precum: „Cine va câștiga Eurovisionul?” „Cine va fi următorul președinte al Statelor Unite?” sau „Care va fi următorul personaj care va deceda în serialul Game of Thrones. Toate aceste pariuri au fost disponibile pe Winmasters pariuri online și sigur vor fi și altele care vor apărea în mod constant.

3. Pariuri de la utilizatori

Casa de pariuri Winmasters este printre puținele care oferă această funcție. Pariurile jucătorilor sunt mai mult decât crezi. La Winmasters, poți să pariezi pe orice îți dorești la evenimentul pe care l-ai ales. Ce înseamnă acest lucru? Că poți inventa practic un pariu.

Vrei să pariezi că Lyon va avea 3 cornere în primele 12 minute? Poți face acest lucru. Vrei să pariezi pe faptul că portarul de la PSG va bloca șuturi pe poartă până la finalul meciului? Poți face și acest lucru.

Singură condiție pentru ca acest lucru să se întâmple este să trimiți un mesaj electronic celor de la case de pariuri Winmasters folosind adresa: pariuri@winmasters.ro prin care tu vrei să primești o cotă pentru un pariu care nu se află în acest moment în oferta lor.

Pariul tău va fi apoi disponibil în secțiunea de speciale de la Winmasters casa de pariuri pentru ca și alți jucători să poată să beneficieze de cota pe care tu ai obținut-o la propriul tău pariu. Incitant, nu-i așa?

4. Pariuri E-sports la Winmasters casa de pariuri

Winmasters casa de pariuri mulțumește toate categoriile de pariori. De această dată este vorba despre cei care sunt pasionați de jocurile pe calculator și practicanții sporturilor de acest tip. Winmasters actualizează mereu oferta de jocuri atât live cât și pre-live pentru cele mai populare campionate de E-sports din lume.

Poți construi bilete și folosi peste 5 variante de pariere pentru meciuri din Dota 2, League of Legends, Counter Strike: Global Offensive. Principalele pariuri de acest gen din casa de pariuri Winmasters sunt cele pe victoria uneia dintre echipe, dar în funcție de jocul care este în derulare, poți alege de exemplu pentru Dota 2, care echipă va câștiga pentru una dintre cele mape de joc.

Depunerea și retragerea la Winmasters Pariuri

Pentru a face prima ta depunere, pentru a lua un bonus Winmasters pariuri, de înregistrare, dar și pentru a putea să retragi câștiguri în condiții de siguranță, trebuie să urmezi câțiva pași importanți pe care i-am detaliat în această recenzie. Iată cum poți face tranzacții la Winmasters.

Și nu doar atât, îți poți revendica și primul tău bonus Winmasters pariuri online. Dacă vei apăsa butonul „Depunere” vei fi redirecționat către un meniu în care vor fi listate toate metodele prin care tu poți să depui bani în contul de pe Winmasters Pariuri.

Pentru a afla cm faci o depunere Winmasters accesează link-ul!

Retragerea la case de pariuri Winmasters

În cazul retragerilor, lucrurile stau asemănător, dar pentru a putea retrage trebuie să respecți câteva condiții esențiale. Nu poți retrage niciun câștig dacă pe contul tău nu a fost efectuată nicio depunere în ultimele 180 de zile(Valabil pentru retragere prin Card bancar). Timpul necesar pentru ca toată suma să fie virată în contul tău bancar este de 3-5 zile. Dacă vorbim despre platforme precum Paysafecard, Skrill sau Neteller, tranzacția se va efectua instant.

Joc responsabil pe Winmasters Pariuri Sportive Online

Cei de la case de pariuri online Winmasters au un regulament foarte strict în ceea ce privește siguranța mediului de gambling și se implică activ în combaterea dependenței de jocuri de noroc. Aceștia au dezvoltat o strategie de responsabilizare care se bazează după cum spun ei, pe trei piloni principali:

La case pariuri Winmasters se respectă cu strictețe limita minimă de vârstă necesară pentru desfășurarea acestui tip de activități, iar nicio persoană nu poate intra în mediul de pariere datorită regulilor stricte de securitate și verificare a identității.

Fiecărei persoane care va intrat în mediul de pariere de la Winmasters casa de pariuri și nu a respectat limita minimă de vârstă, va pierde orice câștig acumulat și va pierde și accesul la platformă.

Concluzii

În încheiere, sper că am reușit să îți oferim toate informațiile importante și detaliile de care ai avut nevoie pentru a obține un bonus sport Winmasters online, pentru a paria pe sporturile și modurile în care îți dorești, dar și cum poți avea parte de o experiență de pariere calitativă.

winmasters logo

100% Bonus Până la 400 RON

Cod bonus: ROWB400

  • Primești 100% Bonus până la 400 RON
  • Depunerea minimă este de 50 RON
  • Folosește Cod Bonus:ROWB400

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
banner cu ghidul netbet pariuri sportive

NetBet Pariuri Sportive – Cum Plasezi Pariuri la NetBet Sport

22 februarie 2024

În acest articol vom vorbi despre NetBet pariuri sportive, unde vei afla despre bonus, îți vom prezenta secțiunea NetBet sport Romania, cele mai populare sporturi cu care te poți distra, opțiunile de pariere pe care le găsești doar la acest operator, dar și cum plasezi un bilet. Noi am testat tot ce se putea testa […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Bonus NetBet Sport – 100% Freebet Până la 500 RON

22 februarie 2024

În lumea plină de adrenalină a pariurilor sportive online, nu este nimic mai incitant decât un bonus NetBet sport. Astăzi, vei învăța cum să profiți de această oportunitate excepțională de a-ți amplifica pasiunea pentru pariuri și de a-ți crește șansele de câștig. În acest ghid, vom explora în profunzime acest bonus atrăgător de la NetBet […]

Citeste mai mult
club vip winboss casino

Club VIP Winboss Casino – Retragere Prioritară & Evenimente Private

16 ianuarie 2024

Clubul Winboss Casino VIP reprezintă una dintre cele mai exclusiviste experiențe de joc din lumea cazinourilor online. Programul cuprinde mai multe nivele, fiecare oferind beneficii mai mari pe măsură ce jucătorul crește în rang. Citește acest articol în întregime și află ce presupune acest club VIP Winboss Casino, care sunt beneficiile și planurile aferente, dar […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!