unibet poker
Blog  /   noiembrie 27, 2020   /   Mihai Babciuc

Unibet Poker – Bonusuri speciale pentru jucător

Ce poate fi mai plăcut uneori decât o seară de poker, în care să te distrezi, să te relaxezi și, de ce nu, să câștigi o sumă frumoasă de bani? Pokerul a fost întotdeauna unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din întreaga lume, iar acum, datorită tehnologiei, te poți bucura de el și online. Descoperă în continuare ce avantaje ai la Unibet poker, de la tipurile de joc disponibile până la bonusurile de care poți beneficia.

Unibet poker – ce variante de joc găsești și ce avantaje ai

Pe platforma de poker de la Unibet vei găsi toate jocurile pe care ți-ai putea dori să le încerci: Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha, Fast Fold, Sit & Go’s, precum și turnee de tip multi-table sau turnee satelit. Pentru ca tu să te bucuri de emoția pokerului din confortul casei tale, Unibet îți oferă posibilitatea de a juca atât de pe calculator, cât și de pe telefon sau tabletă. Poți alege să joci direct de pe site sau să îți instalezi aplicația, pe care o vei găsi atât pe Google Play, cât și în App Store.

Un alt avantaj pe care îl ai de fiecare dată când joci Unibet poker constă în faptul că îți poți proteja identitatea, astfel încât să te bucuri de jocul preferat sub umbrela anonimatului. Cum se realizează acest lucru? Simplu: atunci când intri în camerele de poker de la Unibet, poți alege să îți personalizezi avatarul, porecla și fundalul, ceilalți jucători neavând acces la datele tale reale. De asemenea, funcția de schimbare a identității împiedică și culegerea datelor personale în mod automat. Te poți folosi de această funcție de trei ori în fiecare zi. Află cum poți să treci peste procesul de înregistrare Unibet dar și cum să efectuezi o depunere Unibet pentru a te putea juca la poker!

Promoții pentru Poker

Cele mai tari promoții Poker

Descoperă toate promoțiile online pentru Unibet poker ce îți pot aduce câștiguri garantate la unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din istorie!

Tipuri de bonus Unibet poker

La Unibet poker ai parte de multe variante de premii și promoții speciale, pentru care te poți califica foarte simplu. Fiecare dintre ele are caracteristicile sale, existând chiar și un tip de promoție Unibet adresată persoanelor care pierd la poker, dar pot compensa pierderea printr-un câștig mai mare decât miza jucată anterior.

Unibet are și un sistem de puncte, pe care jucătorii le pot acumula de-a lungul timpului, în special dacă aleg să participe la anumite provocări de poker. În urma acumulării punctelor, este stabilit un clasament afișat pe site, iar în acest top te poți și tu regăsi, odată ce începi să joci. Cei mai bine clasați jucători se bucură de diverse recompense, fie în bani, fie în bilete la marile turnee de poker. Îți recomandăm să încerci să joci poker pe Unibet mobile, experiența fiind mult mai completă.

Jucătorul anului la MTT – un bonus poker Unibet râvnit de toți jucătorii

Cui nu i-ar plăcea să știe că este cel mai bun jucător de poker al anului? Dacă vrei să te înscrii și tu în această competiție, nu ai altceva de făcut decât să joci la turneele zilnice eligibile, cu buy-in-uri low (1, 2 sau 5 euro) sau high – 10/25 euro. Acest buy-in reprezintă suma minimă necesară pentru a participa la un joc de poker.

Rezultatele tale vor fi permanent contorizate în clasamente lunare, trimestriale sau anuale, așa că în funcție de locul pe care îl ocupi poți ajunge jucătorul lunii, al trimestrului și chiar al anului. Câștigurile destinate celor mai buni jucători sunt foarte tentante: tichete de poker de până la 200 de euro și posibilitatea de a participa la freerolluri speciale – turnee exclusive, fără taxe de participare.

Super Double Trouble – câștigul de care te bucuri atunci când pierzi

Fiindcă nu fiecare mână de la poker se soldează cu un câștig, iar uneori plecăm de la masa de joc fără să obținem banii mult visați, Unibet s-a gândit la o promoție dedicată celor care pierd: turneul Super Double Trouble. Acest turneu cu bonus Unibet poker poate fi accesat doar de persoanele care pierd cel puțin 200 de euro la mesele de cash din cursul unei săptămâni.

Prin urmare, dacă ai pierdut 200 de euro sau mai mult în săptămâna care a trecut, te califici pentru participarea la Super Double Trouble, un turneu bonus Unibet poker. Turneul se joacă marțea, iar primii 10 jucători câștigă câte 400 de euro. Dacă ai pierdut cel puțin 20 de euro, te califici pentru un alt turneu bonus poker Unibet, Double Trouble: regulile sunt similare, dar aici se acordă 100 de premii de câte 40 de euro.

Misiunile lunare de poker

Un tip special de bonus Unibet poker constă în misiunile lunare, care au de obicei mai multe etape. De ce merită să participi la aceste misiuni? Pentru că premiile sunt tentante și se acordă succesiv, celor mai buni jucători din clasament.

Printre acestea se numără și șansa de a participa la turnee speciale de poker. Merită să rămâi cu ochii pe misiunile Unibet și să te alături – până la urmă, o aventură nu strică niciodată, iar pe lângă câștiguri, vei simți și mai mult emoția competiției.

Bonus €10 Poker

Bilet gratuit de €10

Bucură-te de un bonus de bun venit special pentru viitoarele tale jocuri de poker! Ai parte de €10 din partea casei la descărcarea softului de poker!

Cele mai importante evenimente de poker de la Unibet

Pe lângă premiile și bonusurile de mai sus, la jocurile de poker de la Unibet te așteaptă multe alte surprize:

  • Happy Hour cu premii pentru cele mai tari mâini de poker

Jucătorii ambițioși merită răsplătiți cât mai des, așa că Unibet oferă un premiu constând în tichete la jocuri cash persoanelor care au cea mai tare mână la No Limit Hold ‘Em și Pot Limit Omaha. Acest bonus poker Unibet se acordă zilnic, în intervalul 15:00 și 19:00 și  23:00 și 02:00, din 20 în 20 de minute. Promoția se desfășoară până pe 30 noiembrie 2020.

  • Unibet Online Series X

Unul dintre cele mai importante turnee de poker, jucat pentru siguranța tuturor în online, însumează premii de 1.000.000 de euro. Poți opta pentru nivelul de buy-in pe care îl preferi, de la 0.25 până la 1100 de euro, ultimul asigurându-ți locul la un eveniment cu fond de pariere garantat de 250.000 euro. 

Dacă dorești să îți încerci norocul la cele mai mari evenimente din turneu, îți recomandăm să joci în calificări pentru unul dintre locuri, să învingi alți jucători și să acumulezi puncte. Pentru a accesa turneul, este suficient ca în platforma de poker să faci căutarea după „UOS”.

  • Cursele zilnice HexaPro

Dacă te tentează un bonus poker Unibet valoros, cursele HexaPro sunt o variantă perfectă pentru tine, valoarea totală a premiilor fiind de 30.000 de euro. Cursele au loc zilnic și sunt împărțite în funcție de miză – low, mid și high stakes. Fiecare cursă îți aduce puncte și multiplicatoare, iar odată cu clasarea pe un loc superior în clasament, te poți bucura de premii suplimentare în cash, cele mai mari bonusuri acordându-se la final de săptămână, duminica.

Așa cum observi, la Unibet ai foarte multe tipuri de bonusuri pe care le poți câștiga, precum și competiții variate, unde merită să te înscrii și să îți pui în evidență talentul la poker. Simte și tu plăcerea pokerului și intră în cele mai tari clasamente și turnee Unibet.

Află și care sunt cei mai buni jucători de poker din lume!

Alte Articole

promoții maxbet

Promoție Maxbet Paște – Câștigă un apartament Maxbet

Ne apropiem din ce în ce mai mult de sărbătorile Pascale și se pare Maxbet a pregătit și lansat deja o promoție pentru a celebra sărbătoarea pe care așteptăm cu toții. Vorbim despre o listă cu 100 de premii, un apartament Maxbet și maxpremii de Paște. Ești la fel de pregătit cum suntem noi? În […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri heroic vs saw

Heroic VS SAW – Analiză meci și ponturi pariuri

Scena competitivă a titlului Counter Strike ne oferă o mulțime de evenimente și turnee în acest an, motiv pentru care, aici vei găsi, zi de zi, cele mai bune analize de meciuri disputate în cadrul titlului. Primul turneul al anului a fost IEM Katowice 2021, câștigat de către Gambit, urmat de către ESL Pro League […]

Citeste mai mult
fortuna blackjack

Fortuna Blackjack Online – Învinge dealerul și câștigă

În această pagină vei găsi toate detaliile despre oferta BlackJack Fortuna, tipurile de jocuri de BlackJack ce pot fi abordate acolo, dar și informații “la cald” despre bonusuri. Dacă ești un împătimit al jocului de BlackJack eFortuna este locul unde ai vrea să îți petreci fiecare minut de pariere. Toate jocurile de BlackJack Fortuna disponibile […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă