ponturi pariuri misfits gaming vs fnatic
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iulie 30, 2021   /   Mihai Babciuc

Ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic LEC 2021

Rating Slot

Bine v-am regăsit în această ultimă săptămână a League Of Legends European Championship, ediția de vară a anului 2021. O ultimă săptămână decisivă, în care trei dintre echipele de top se vor ciocni neîncetat. Astăzi vorbim despre ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic. După victoria celor de la Rogue de săptămâna trecută, în detrimentul echipei Fnatic, pare că victoria acestora este inevitabilă. Sigur, incă îi așteaptă o serie de trei meciuri, dar acestea sunt programate pentru a fi jucate împotriva echipelor din coada clasamentului în timp ce Fnatic, MAD Lions și Misfits Gaming, singurii adversari demn de luat în calcul, se vor lupta între ei zilnic.

Meciul are loc astăzi, 30 Iulie 2021, la ora 23.00. Cele două echipe au fost extrem de apropiate pe parcusul acestui turneu, atât în ceea ce privește scorul dar și din punctul de vedere al performanțelor.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • 50 RON gratis fără depunere
 • Bonus exclusiv pentru pariuri League of Legends
 • Cele mai bune cote garantat

Ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic – Prezentarea Echipelor

misfits gaming vs fnatic echipele

Un win rate identic de 67% cristalizat în urma celor zece victorii și cinci înfrangeri, scor de care ambele eechipe ar trebui să fie mândre, scor ce le plasează la doar o victorie diferență de cei de la Rogue și care le oferă șanse reale de a securiza trofeul acestei ediții a LEC Summer 2021.

În ceea ce privește stilul de joc, ambele echipe au dat dovadă că sunt capabile de a capitaliza prin agresivitate atunci când avantajul este de partea lor dar și că pot adopta un gameplay defensive când situația o impune.

Misfits Gaming vs Fnatic – situația celor de la Fnatic

Să începem cu cei de la Fnatic, din partea cărora, în urma înfrângerii de săpămâna trecuta în meciul jucat împotriva celor de la Rogue, ne putem aștepta la un moral ceva mai scăzut. Va fi oare acesta combustibilul ce le va alimenta focul, foametea de revanșă și victorie?

 • Line-up obișnuit îl va aduce TOP pe Adam, această nouă adiție care pe parcursul turneului a obținut un K/D mediu de 3.2, datorat celor trei mains ai săi, Sett, Renekton și Olaf care au fost alegerile predominante în cele 15 meciuri jucate.  Un macro ușor slab, probabil datorită concentrării asupra perfomanțelor pe lane, KP% de doar 53%.
 • JUNGLE așa cum acest turneu ne-a obișnuit îl vom vedea pe Bwipo, fostul top laner al celor de la Fnatic ce acum suplinește lipsa lui Selfmade. Deși reminiscențele rolui de top laner se fac simțite în gameplay-ul său, acesta pare că s-a adaptat cu succes noului său rol. Viego va fi alegerea sa în șase din aceste 15 meciuri, reușind să securizeze nu mai puțin de 64% din Dragoni, 56% din Heralzi și 73% din Baroni. Un K/D de 3.5 dar o implicare în kill-urile echipei de 67%, cel mai mare KP% din echipa celor de la Fnatic, atestă faptul că acesta își ia noul rol în serios.
 • MID îl avem pe Nisqy cu un K/D de 4, pick-uri destul de versatile, Sylas în patru meciuri, un bruiser, urmat de Lucian și Akali în câte două meciuri, două alegeri ceva mai orientate către DMG.
 • BOT vedem perechea UpseT, Hylissang în pozițiile de ADC respeciv SUPP. În ceea ce îl privește pe UpseT, acesta etalează un K/D de 9.6, cel mai eficient raport Kill/Death din ecipa celor de la Fnatic. Pick-urile sale predominante au fost Tristana în cinci meciuri urmată de Kai’Sa și Kalista în câte trei meciuri, campioni extrem de agresivi chiar și pentru un ADC, pariu ce a dat roade, acesta fiind dator de aproape 25% din DMG-ul total al echipei sale.
 • Cât despre Hylissang, acesta pare să favorizeze Alistar în rolul său de SUPP, complementar alegând campioni ce se aliniază meta-ului de CC Tanks, campioni precum Braum, Leona sau Thresh.

Misfits Gaming vs Fnatic – situația celor de la Misfits Gaming

Să aruncăm o privire și asupra celor de la Misfits Gaming. Un winrate identic, 67% cu zece victorii și cinci înfrângeri, aceștia au reușit să capitalizeze ceva mai bine avantajul primului turn doborât, obținând victoria în 75% din meciurile în care au securizat acest prim obiectiv.

 • TOP îl vedem pe HiRit, unul din foarte puținii playeri de origine non-europeană din cadrul LEC. Cu un K/D de    4, acesta a preferat campioni precum Viego și Renekton, un punct comun strategiei celor de la Fnatic.
 • JUNGLE Razork, cu un K/D de 4.6 acesta a reușit să securizeze 60% din Dragoni, 64% Heralzi și 56% din Baroni. Cu un pool destul de restrâns, pare să prefere safezone-ul oferit de campioni pe care îi controlează aproape de perfecție, campioni precum Lee Sin, Volibear și Rumble..
 • MID Vetheo, cu cel mai mare K/D din această compoziție, 6.9 și o implicare în 74% din Kill-urile echipei sale, acesta a optimat aproape exclusive pentru campioni AP, Akali, Sylas și Syndra reprezentând alegerile dominante.
 • BOT vom avea perechea Kobbe ADC, VandeR SUPP. Alegeri destul de obișuite pentru meta-ul actual, Kai’Sa, Varus și Aphelios fiind alegerile predominante ale lui Kobbe pe când Alista și Leona vor alcătui cea mai mare parte a pool-ului lui VandeR.

Predicții pariuri Fnatic vs Misfits Gaming 

Un meci cu siguranță incitant, ce poate chiar egalează derbiul de săptămâna trecută, cel jucat între Fnatic și Rogue. Un meci ce poate conduce către o completă răsturnare a clasamentului.

Să aruncăm o privire și asupra cotelor pariuri Fnatic vs Misfits Gaming de la cele mai bune case de pariuri League of Legends.

Cote Pariuri Fnatic vs Misfits Gaming

În baza cotelor oferite de Betano LoL, dar și de pariuri Maxbet sau Fortuna eSports pentru meciul Fnatic vs Misfits Gaming, ponturile noastre sunt:

 • Câștigător (incl. prelungiri): Misfits Gaming / cota 2.02
 • Echipa care realizează First Blood: Misfits Gaming / cota 1.87
 • Total kill-uri înscrise pe hartă (peste/sub) 1: Peste cota 1.98
 • Echipa cu cele mai multe kill-uri: MAD Lions / cota 1.83
 • Total Barons omorâți pe hartă Peste/Sub: Peste / cota 2.50
 • Ambele echipe să omoare un dragon pe hartă: Da/ cota 1.22
 • Ambele echipe să omoare un Baron pa hartă: Da/ cota 5.20
 • Echipa care distruge următorul turn: Misfits Gaming / cota 2.02
 • Echipa care distruge următorul inhibitor: Misfits Gaming / cota 2.02

Cam atât despre ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic pentru meciul de astăzi, 30 iulie 2021. Te aștept în zilele următoare cu și mai multe meciuri si ponturi interesante! Ca de obicei, până la draftul următor, GL&HF!

Descoperă și care sunt cele mai bune echipe LoL LEC.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • 50 RON gratis fără depunere
 • Bonus exclusiv pentru pariuri League of Legends
 • Cele mai bune cote garantat

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă