admiral happy hour Blog   /   28 februarie 2020   /   Alex Simionescu

Happy Hour Admiral – 25% până la 100 RON la a doua depunere

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 22 aprilie 2024

5/5 - (1 vote)

Admiral este unul dintre cele mai căutate cazinouri din România, nu numai pentru comunitatea pe care a reușit să o strângă, dar și pentru bonusurile mari pe care aceștia le oferă jucătorilor săi. Pe lângă faptul că ai un sentiment de apartenență atunci când joci la Admiral, platforma și design-ul paginii te va face cu siguranță să rămâi.

În acest articol vei afla detaliile noii oferte lansate de Admiral, anume un bonus pe care-l poți primi într-un anumit interval de ore, la a doua ta depunere. Vei putea afla în ce constă mai exact bonus Admiral, cum poți profita de oferta Admiral, dar și multe alte informații.

Ce este oferta Admiral Happy Hour?

Oferta Admiral constă într-un bonus de 25% până la 100 RON la ce-a de-a doua ta depunere, practic, după ce ai efectuat o depunere în intervalul orar respectiv, la a doua depunere vei primi un sfert din banii depuși sub formă de bani bonus. Pentru a simplifica puțin ce am scris mai sus, dacă alegi să depui 100 RON, vei primi defapt 125 RON, astfel că te alegi cu un bonus frumușel, constant.

Oferta Happy Hour de la Admiral se desfășoară în fiecare vineri între orele 16:00 – 19:00 CET (Central European Time). Astfel că, într-un interval de 3 ore ai șansa să primești un bonus frumușel de care poți profita la jocurile tale. Trebuie să știi că poți profita de acest bonus doar o dată pe săptămână, iar dacă în ziua de vineri tu deja ai efectuat o depunere înainte de orele menționate, se va lua în considerare următoarea ta depunere.

Informații importante despre bonus Admiral Happy Hour

Trebuie să știi anumite informații înainte de a putea profita de oferta Admiral, și anume faptul că depunerea minimă este de 20 de RON, nu poți folosi bonusul pentru secțiunea de Cazinou Live, și totodată la anumite slot-uri din gama Admiral, anume: Jocurile NetEnt, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quattro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady's Charm deluxe 6, Lucky Lady's Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds, Lucky Lady's Charm deluxe 10.

Citește și despre oferta Admiral joci mult câștigi mult!

Cerințe de rulaj la oferta Admiral Happy Hour

Cerințele de rulaj pentru această oferta Admiral pentru bonusul de 25% până la 100 RON sunt de 30 x valoarea bonusului. Ce înseamnă defapt acest lucru? Ei bine, dacă folosim exemplul menționat anterior și dorești să depui 100 RON, primind 25 RON sub formă de bani bonus, aceștia trebuie rulați de 25 x 30, adică 750 RON bani reali în termen de 7 zile, ceea ce este destul de ușor de îndeplinit, însă trebuie să ții cont de informațiile pe care ți le-am precizat mai sus, nu te poți juca la secțiunea Cazinou Live și nici la anumite sloturi.

Poți folosi bonusul și la pariurile sportive, cotele cumulate ar trebui să fie de 2.0 și peste, fiind luate în considerare doar pariurile de tip acumulator, cu trei sau mai multe slecții plasate.

Trebuie să știi faptul că, atât în cazul jocurilor de noroc, cât și în cazul pariurilor, nu numai câștigurile sunt înregistrate pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj, ci și pierderile, astfel că dacă ai avut parte de o mână nu foarte norocoasă, banii pe care i-ai folosit la acea mână vor conta la îndeplinirea acestor cerințe de rulaj pentru bonus Admiral.

Pe scurt, ce trebuie să știi?

Sloturi la care te poți juca cu bonus Admiral

Dark Queen

Haide în lumea basmului cu slotul EGT Dark Queen. Povestea Albă ca Zăpada este conceptul acestui joc minunat. Slotul funcționează pe 5 role și 20 de linii de plată având cu o grafică excelentă, dar și câștiguri pe măsură. Ai ocazia să găsești simboluri de poveste, precum Albă ca Zăpada, Regina Întunecată, piticii, dar și mărul otrăvit și diverse animăluțe.

Oglinda este cel mai valoros simbol, acesta îți poate aduce un câștig de 1000x din miza inițială, având totodată și funcția simbolului Wild, înlocuind orice alt simbol de pe masa de joc. Trebuie menționat faptul că slotul Dark Queen îți oferă ceva ce multe alte sloturi nu îți poate oferi, anume două simboluri Wild, oglinda dar și mărul otrăvit au funcția acestui simbol. Slotul are funcția de Gamble și deține și un jackpot progresiv.

Concluzii – Oferta Admiral Happy Hour

Astăzi am vorbit despre o nouă oferta Admiral ce îți aduce un bonus de 25% până la 100 RON la a doua ta depunere în fiecare vineri în intervalul 16:00-19:00 CET, astfel că poți profita de un bonus Admiral săptămânal ce îți poate ridica șansele de câștig, dar și cu care te poți juca mai mult. Oferta Admiral este una foarte avantajoasă, însă trebuie să ții cont de informațiile pe care ți le-am prezentat în articol.

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
depuneri si retrageri Betfair

Metode de plată – Betfair depunere și Betfair retragere 2024

7 iulie 2021

Dacă ți-ai deschis un cont de jucător la acest cazino, sigur ești curios să afli cum poți să faci o depunere minimă Betfair sau cum poți să soliciți Betfair retragere câștiguri. În articolul de astăzi mi-am propus să te învăț, pas cu pas, tot ce trebuie să faci! Vei afla despre: Depunere minimă Betfair: Avantaje: […]

Citeste mai mult
mr bit vip

Mr Bit VIP 2024 – Beneficii Club de Fidelitate Mr Bit

4 mai 2023

În ghidul de față îți arătăm tot ce trebuie să cunoști despre Mr Bit VIP. Dacă te înscrii la club VIP Mr Bit, ai parte de nenumărate beneficii și privilegii, precum asistență mai bună, premii exclusive, extrem de avantajoase și cashback mărit. Devii un jucător în sensul adevărat al cuvântului doar dacă te înregistrezi la […]

Citeste mai mult
phil ivey

Phil Ivey Biografie – Profil Jucător de Poker

29 august 2022

Phil Ivey este un jucător profesionist de poker din Statele Unite, câștigător al multor trofee. Dacă dorești să devii și tu un jucător de poker, ai foarte multe de învățat de la el. În articolul de față, îți vom oferi esențialul despre jucătorul de poker Phil Ivei. Vom discuta despre biografia lui, câștigurile, averea, stilul […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!