depuneri si retrageri Betfair Blog   /   7 iulie 2021   /   Paul Anghelescu

Metode de plată – Betfair depunere și Betfair retragere 2023

5/5 - (1 vote)

Dacă ți-ai deschis un cont de jucător la acest cazino, sigur ești curios să afli cum poți să faci o depunere minimă Betfair sau cum poți să soliciți Betfair retragere câștiguri. În articolul de astăzi mi-am propus să te învăț, pas cu pas, tot ce trebuie să faci!

logo betfair casino online
100 Rotiri Gratis la Age of the Gods: God of Storms cu Depunere 50 RON

Cod bonus: CAS105

 • Depunere minimă 50 RON
 • Rotirile sunt valabile la jocul cu sloturi Age of the Gods: God of Storms

Vei afla despre:

 1. Cum faci o depunere
 2. Metode de plată disponibile online
 3. Cum faci o retragere Betfair
 4. Timp de procesare și Betfair comision

Depunere minimă Betfair:

 • 40 RON

Avantaje:

✔️ 1000 RON bonus la prima depunere Betfair

✔️ Metode sigure de plată

✔️ Fără comision la depuneri

Cum faci o depunere Betfair?

depunere betfair formular
 1. Dă click pe oferta noastră pentru a intra pe site-ul operatorului. Înregistrează-te sau conectează-te la contul tău.
 2. Dă click pe butonul gri, cu textul “Depunere” din colțul din dreapta – sus al paginii!
 3. Alege metoda de plată prin care vrei să faci depunere minima Betfair.
 4. Introdu suma pe care vrei să o depui și detaliile de plată relevante, în funcție de metoda de plată aleasă, și apasă butonul galben cu textul “Depuneți” ca să confirmi depozitul!

Cazinoul este iubit de foarte mulți jucători pentru că oferă o platformă avansată și foarte bine pusă la punct. Totul se mișcă rapid, și vei vedea că procesul de depunere este intuitiv și foarte ușor. În cazul în care încă nu ai un cont la Betfair, va trebui să îți deschizi unul ca să poți face o depunere.

Te sfătuiesc să urmezi ghidul pe care l-am scris recent despre cum faci o înregistrare Betfair, pentru că vei putea găsi acolo toți pașii pe care trebuie să îi urmezi, inclusiv cum este nevoie să completezi fiecare câmp al formularului de înregistrare.

În cazul în care vrei să faci o depunere Betfair prin card de debit sau credit, va trebui întâi să-ți adaugi cardul pe site înainte să îl poți folosi. Dă click pe textul albastru (“Adăugați card nou”) și introdu detaliile cerute în fereastra pop-up. Vei putea ulterior să alegi cardul respectiv din listă și să îl folosești pentru a face un depozit. Dacă vrei să foloești o altă metodă de plată în afară de card de credit / debit, dă click pe butonul cu “Metode alternative de plată” din meniul de sus. Vei putea să alegi dintre mai multe opțiuni diferite, pe care le vom detalia și noi în cele ce urmează.

Care este suma minimă de depunere la Betfair?

Valoarea pentru depunere minimă Betfair diferă puțin, în funcție de metoda de plată pe care o selectezi atunci când faci depozitul. Cu toate astea, limitele sunt foarte accesibile, deci nu te gândi că ai nevoie de o sumă foarte mare atunci când vrei să-ți alimentezi contul cu un prim depozit ca să încerci platforma.

Spre exemplu, în cazul cardurilor de credit și debit, Betfair depunere minimă este de doar 40 RON. Pentru metodele alternative de plată, limitele pot fi puțin mai mari, dar cu toate astea sunt destul de accesibile. Vom detalia toate aceste limite în secțiunea următoare, atunci când discutăm despre metodele de plată.

Metode disponibile pentru o depunere Betfair

După cum ziceam, în afară de tradiționalul card de credit, cei de la Betfair oferă și alte metode de plată folosite de mulți jucători. Astfel, în cazul în care nu ai un card, sau te gândeai să folosești un portofel electronic, poți alege dintre mai multe servicii diferite. Îți reaminim că prima depunere Betfair se dublează în limita a 1.000 RON, iar alături de acest bonus vei primi și 100 Rotiri Gratuite. Vezi mai multe detalii despre bonus Betfair la prima depunere! Hai să vedem în ce constau aceste metode, ce au de oferit și care este depunerea minimă Betfair pentru fiecare!

1. Card de credit/debit – 40 RON depunere Betfair minimă

Cea mai mare parte dintre jucători depozitează folosind carduri de credit, și probabil că din acest motiv opțiunea este selectată implicit atunci când dai click pe Depunere. Tot ce trebuie să faci este să îți adaugi întâi cardul pe site, așa cum am explicat mai sus, apoi vei putea face cu ușurință depuneri. Poți depune minim 40 RON, și timpul de procesare este instantaneu, deci te vei bucura de îndată de suma depusă. O altă veste bună este că nu se aplică niciun fel de comision.

2. Skrill – între 70 RON și 200.000 RON

Skrill este o altă variantă preferată de foarte mulți jucători pentru a face depuneri. E un portofel electronic, la fel ca și Neteller, și oferă servicii foarte similare. La fel ca și în cazul de mai sus, poți depune bani în contul tău Skrill printr-o întreagă varietate de metode, inclusiv card, transfer bancar, ordin poștal sau Bitcoin. Depunerea minimă Betfair pentru depozitele făcute prin Skrill este de tot 70 RON, și transferul are loc instantaneu, fără niciun comision.

3. Transfer bancar – 60 RON depunere minimă Betfair

Transferul bancar este o altă metodă de plată populară în România, cu care vei putea să-ți alimentezi contul de jucător. În cazul în care alegi această metodă, ți se vor afișa toate detaliile necesare pentru a face tranzacția.  Vei putea depune prin transfer bancar minim 60 RON, și timpul de procesare va fi puțin mai mare, respectiv între 2 – 5 zile lucrătoare. De asemenea, nu se percepe niciun fel de Betfair comision pentru depozitele de acest tip.

Cum soliciți o retragere Betfair?

betfair retragere plati
 1. După ce te-ai logat pe site, apasă pe “Contul meu”.
 2. Apoi, selectează Plăți din meniul principal, și selectează Betfair Retragere. Vei putea alege, apoi, metoda de plată prin care dorești să soliciți o retragere Betfair.
 3. Exact ca la celelalte cazinouri online, din motive de securitate, vei putea solicita retrageri doar prin metodele de plată pe care le-ai folosit anterior, cel puțin o dată, pentru a depune.

După ce ai trimis solicitarea de retragere Betfair, echipa cazinoului va verifica cererea ta în cel mai scurt timp posibil. În funcție de numărul de cereri la momentul respectiv, tot procesul poate dura câteva zile. De regulă, echipa Betfair verifică cererile foarte rapid. Odată ce solicitarea ta pentru Betfair retragere a fost aprobată, în funcție de metoda prin care ai ales să retragi, fie vei primi banii instant, fie va mai dura câteva zile până când ajung în contul tău (în cazul retragerilor prin transfer bancar sau card). Pentru portofelele electronice, de exemplu, de îndată ce Betfair retragere este aprobată, banii ajung instant în contul tău. Trebuie să știi că poți face depuneri și atunci când joci de pe Betfair mobille.

La fel ca la orice alt cazino, înainte să poți solicita Betfair retragere este nevoie să completezi procedura de verificare a contului. E un proces simplu care nu durează mult, și tot ce trebuie să faci este să trimiți cazinoului o copie a unui act de identitate (pașaport, buletin sau permis de conducere), o copie a unei facturi de utilități sau extras de cont bancar și o copie a cardului cu care ai făcut depozitul (sau o captură de ecran al portofelului online în cazul Neteller sau Skrill). În cazul în care ai folosit un card de credit, asigură-te că lași vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre de pe card, acoperind restul din motive de securitate.

După cum vezi, procedurile de depuneri și Betfair retragere sunt foarte ușoare. Echipa cazinoului pune un accent deosebit pe calitatea serviciilor și pe a oferi jucătorilor o experiență cât mai fluentă și plăcută, și acest lucru se reflectă și în simplitatea cu care poți face aceste tranzacții!

Sume minime pentru Betfair retragere:

Betfair comision și timp de procesare plată

Pentru depunere Betfair nu se aplică comision la nicio metodă menționată mai sus, însă la retrageri există Betfair comision calculat în funcție de suma pe care vrei să o retragi. Mai exact, asupra câștigurilor obținute pe care vrei să le retragi se aplică un procent raportat la sumă și valoare de bază a pieței. Acest calcul este valabil la Betfair Echange, însă la pariurile clasice lucrurile sunt asemănătoare.

Referitor la timpul de procesare al plăților, acesta diferă în funcție de metoda selectată pentru depunere și retragere Betfair. De exemplu, la retragerile prin Card de credit poți aștepta între 2 și 5 zilene, pentru transfer o zi, iar în cazul portofelelor electronice banii îți vor fi trimiși în maxim 12 h.

Concluzii Betfair depunere și retragere

Sper că ai primit toate răspunsurile la neclaritățile și întrebările pe care le ai în legătură cu procesele de depunere Betfair și retragere. După cum ai văzut, poți depozita și retrage bani prin diferite metode (card, transfer, portofele electronice sau în agenții) rapid și cu Betfair comision minim la retragere și 0 la depuneri. Betfair depunere minimă este de 40 RON, o sumă accesibilă pentru orice jucător pasionat. În plus, la prima depunere primești și un bonus de bun venit de până la 1000 RON.

Întrebări frecvente despre Betfair retragere și depunere

⭐ Ce comision Betfair se aplică la depuneri și retrageri?

Comisionul perceput de operator se aplică doar pariurilor câștigătoare. Prin urmare, dacă vei câștiga se va aplica un comision Betfair asupra câștigurilor obținute după formula: câștig net x valoare de bază a pieței. În plus, la orice pariu, fie că e câștigător sau necâștigător primești puncte Betfair.

⭐ Am ales depunerea prin card de credit, dar plata a fost respinsă. Ce pot face?

Pentru început trebuie să te asiguri că metoda introdusă pentru depunere Betfair este pe numele tău și coincide cu datale introduse la înregistrare. Apoi, asigură-te că ai activate la banca emitentă plățile online, iar o metodă prin care poți verifica acest aspect este contactarea băncii.

⭐ Am solicitat o retragere Betfair, însă am primit mai puțini bani. Ce s-a întamplat?

În momentul în care soliciți Betfair retragere verifică dacă ai îndeplinit cerințele de rulaj ale bonusurilor și dacă metoda aleasă este cea prin care ai depus bani. Nu uita, că pentru pariurile câștigătoare se percepe Betfair comision în funcție de suma din cont.

⭐ Prin ce metode pot realiza o depunere Betfair?

La Betfair ai disponibile următoare metode de plată: card de credit, Skrill și Transfer bancar.

⭐ Pot modifica moneda pentru depunere și Betfair retragere?

Nu, datele introduse inițial nu pot fi modificate.

logo betfair casino online
100 Rotiri Gratis la Age of the Gods: God of Storms cu Depunere 50 RON

Cod bonus: CAS105

 • Depunere minimă 50 RON
 • Rotirile sunt valabile la jocul cu sloturi Age of the Gods: God of Storms

Citește și despre:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 5 Drumul Aurului: Echipe, Traseu, Câștigători

21 martie 2023
UPDATE CÂȘTIGĂTORI America Express Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii sezonului 5 din Asia Express, ediția America Express Drumul Aurului! După o finală istorică în fața echipei formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, cei doi comedianți au reușit să ajungă primii la Irina și să câștige trofeul America Express 2023. Emisiunea Antena 1 […]
Citeste mai mult
banner cu extragere maxbet premii

Profită de ofertele cu extrageri de la Maxbet!

8 iulie 2020
Spre exemplu, în fiecare fiecare luni și marți poți primi un bonus de până la 1.500 lei dacă faci 3 depuneri, miercuri, joi și vineri ai șansa de a primi zeci de rotiri gratuite în funcție de depunerea făcută, iar în weekend ai un bonus la alegere. Mai mult decât atât, periodic, Maxbet organizează tot […]
Citeste mai mult
conticazino contact suport

ContiCazino Contact – Cum Ajungi la Suport ContiCazino?

10 februarie 2022
Atunci când întâmpini dificultăți, nelămuriri și apar probleme tehnice sau de altă natură, este recomandabil să folosești serviciul de suport ContiCazino. Hai să vedem, în acest articol, ce presupune ContiCazino contact și cum ajungi exact să iei legătura cu ContiCazino! Pentru ce probleme te adresezi echipei de contact ContiCazino? Departamentul de suport ContiCazino este disponibil […]
Citeste mai mult
banner skade vs nordavind

SKADE VS Nordavind – Elisa Invitational Summer 2021

11 iunie 2021
Salutare! Astăzi îți voi prezente cele mai interesante detalii despre partida disputată între SKADE VS Nordavind. Partida se va desfășura în cadrul turneului Elisa Invitational Summer 2021 și, cel mai probabil, ne va oferi un duel pe cinste. Meciul se va disputa în data de 12.06.2021 și va fi transmis în direct pe canalul de […]
Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!