rotiri gratuite admiral banner Blog   /   28 februarie 2020   /   Mihai Babciuc

Oferta Admiral – Joci mai mult câștigi mai mult

5/5 - (1 vote)

Admiral s-a dezvoltat enorm în ultimii ani pe piața jocurilor de noroc online din România, comunitatea pe care agenția a reușit să o creeze este mai strânsă ca niciodată, iar bonusurile și ofertele oferite de Admiral sunt din ce în ce mai avantajoase pentru jucătorii acestui site.

Admiral deja ne-a obișnuit cu oferte care mai de care mai profitabile, astăzi vom vorbi despre oferta Admiral săptămânală ce se desfășoară în fiecare duminică. Utilizând această ofertă poți profita de o mulțime de rotiri gratuite pentru sloturile tale preferate. Vei afla în acest articol toate informațiile despre oferta Admiral, în ce constă aceasta, cum poți profita de ea, și care sunt regulile de care trebuie să ții cont înainte să activezi oferta.

Ce este oferta Admiral – Clasicile noastre Duminici

Această nouă oferta Admiral rotiri gratuite îți va oferi șansa să joci mai mult, dar cu aceeași bani. Cum este posibil acest lucru? Ei bine trebuie să știi faptul că poți alege din trei oferte, și anume:

Iată, astfel, poți face rost de rotiri gratuite în fiecare duminică în intervalul 00:01-23:59, la următoarele sloturi promoționale: Book of Ra deluxe, Lord of the Ocean sau Dolphin's Pearl deluxe.  Ține cont de faptul că trebuie să joci banii depuși la sloturile menționate, toate celelalte sloturi din gama Admiral nu vor fi luate în considerare în vederea acordării acestui bonus rotiri gratuite Admiral.

După ce ai reușit să joci de 50/100/150 de RON la sloturile menționate, rotirile gratuite vor fi acordate în termen de maximum 48 de ore de la încheierea campaniei. Reține faptul că poți alege un singur slot din cele trei la care să poți folosi oferta Admiral rotiri gratuite, o fereastră va fi afișată și vei putea bifa opțiunea de a juca cu free spins.

Cum pot profita de oferta Admiral săptămânală?

Așa cum am menționat și mai sus, tot ce trebuie să faci ca să ai parte de rotiri gratuite este să alegi una dintre variantele pe care ți le-am prezentat. Depui minim 50/100/150 RON și primești rotiri gratuite în funcție de oferta aleasă în fiecare duminică în intervalul 00:01-23:59.

După ce ai depus banii, alege unul dintre cele trei jocuri menționate și joacă de 50/100/150 RON pentru a putea activa oferta de rotiri gratuite, acestea vor fi virate în mod automat în contul tău de jucător.

Condiții de rulaj oferta rotiri gratuite Admiral

După ce ai folosit oferta Admiral rotiri gratuite, cel mai probabil vei avea parte de o mână norocoasă la unul din sloturile prezentate, astfel că banii câștigați din urma acestor rotiri vor fi transformați în bani bonus, nu bani reali, care sunt supuși la niște condiții de rulaj. Acest condiții sunt de 30 x valoarea câștigului din urma rotirilor gratuite, asta înseamnă că, în cazul în care ai câștigat, spre exemplu 50 RON, va trebui să rulezi acești bani bonus de 50 x 30, adică 1500 RON.

Poți îndeplini aceste condiții de rulaj la pariurile sportive cu cote cumulate de minim 2.0, luate în considerare doar pariurile de tip acumulator. Totodată poți îndeplini cerințele la diverse sloturi din gama mare de jocuri Admiral, însă reține faptul că secțiunea Cazinou Live nu te va ajuta la îndeplinirea cerințelor și nici anumite jocuri din gama Admiral, și anume: toate sloturile Netent, toate sloturile Match3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quattro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady Charm deluxe 6, Lucky Lady Charm deluxe, Lord of the ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds, Lucky Lady Charm deluxe 10.

Un lucru important de care trebuie să ții cont, și pe care mulți jucători îl omit atunci când se gândesc la îndeplinirea condițiilor de rulaj pentru oferta Admiral rotiri gratuite, este că nu numai câștigurile sunt cuantificate pentru îndeplinirea cerințelor, ci și pierderile, dacă, în cazul nefericit în care ai pierdut, nu trebuie să simți că acea miză a fost în zadar, ea te va ajuta la îndeplinirea condițiilor de rulaj.

Pe scurt, în ce constă oferta Admiral rotiri gratuite?

Unde pot folosi oferta Admiral rotiri gratuite?

Book of Ra Deluxe

Book of ra Deluxe este unul dintre cele mai cunoscute sloturi de către jucătorii jocurilor de noroc datorită faptului că plățile sunt foarte bune, regulile sunt foarte simple și totodată prezența și de tip slot în cazinouri reale au dus la succesul slotului. Acesta prezintă 10 linii de plată, astfel că ai șanse mari la câștig. Slotul are un jackpot fix de 500 de monede, atracția fiind runda bonus cu rotiri gratuite. Astfel că poți avea parte de 10 rotiri gratuite, timp în care câștigurile sunt dublate. Pentru a declanșa această rundă trebuie să prinzi 3 simboluri Cartea lui Ra, acest simbol fiind extrem de important deoarece are rol scatter, cât și rol Wild.

Lord of the Ocean

Lord of the Ocean este unul dintre sloturile foarte interesante, fiind prezente simboluri acvatice, cel mai important fiind simbolul lui Poseidon, de ce? Pentru că acesta îți poate aduce până la 50000 de monede, ceea ce este foarte impresionant. Dacă prinzi cinci simboluri de acest gen pe o linie, vei primi bonusul imens, dar totodată acesta are și rolul unui simbol Wild, astfel că poate înlocui orice simbol de pe ecran

Concluzii – Oferta Admiral Rotiri Gratuite

Iată astfel cum Admiral îți poate aduce până la 30 de rotiri gratuite în mod săptămânal de care poți profita. Oferta este foarte avantajoasă tocmai pentru că nu necesită decât să joci de banii depuși duminica. Ai oportunitatea să alegi dintre 3 oferte, poți depune minim 50/100/150, joci de 50/100/150 și primești 10/20/30. Profită acum de oferta Admiral rotiri gratuite prin SuperCazino!

Citește și despre oferta Admiral Happy Hour!

Alte Articole

ponturi pariuri endpoint vs team liquid

Endpoint VS Team Liquid ESL Pro League 2021: analiză și ponturi

26 martie 2021
Parcursul ESL Pro League 2021 Turneul se va desfășura în perioada 08 martie – 11 aprilie, iar toate partidele se vor disputa într-un sistem de cea mai bună echipa din trei mape diferite. Acest sistem se va schimba în cadrul finalei, acolo unde cele mai bune echipe se vor duela într-o serie de BestOf5 (cea […]
Citeste mai mult
doyle brunson

Doyle Brunson – Profil Jucător de Poker

12 mai 2022
Doyle „Texas Dolly” Brunson a jucat poker peste 5 decenii și, în tot acest timp, pokerul a evoluat, popularitatea jocului crescând an după an. Deși jocul s-a schimbat semnificativ de-a lungul anilor, un lucru nu s-a schimbat: devotamentul lui Doyle Brunson față de acesta. Citește biografia sa chiar acum! Anii de Tinerețe Doyle F. Brunson […]
Citeste mai mult
netbet poker online

Netbet Poker Bonus – Câștigă 200% bonus până la 1500€

4 mai 2021
Dacă ești un fan împătimit al jocului de poker sau vrei să încerci și nu știi unde, atunci noi îți oferim o soluție care cu siguranță îți va atrage atenția: Netbet Poker Bonus. În acest articol vom discuta despre un bonus NetBet poker de până la 1500 euro care îți va da un impuls în […]
Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!