las vegas pariuri sportive Blog   /   22 ianuarie 2024   /   Andrei Dogaru

Las Vegas Pariuri Sportive – Cum Pui Pariuri la Las Vegas

Autor: Andrei Dogaru

Actualizat: 22 ianuarie 2024

5/5 - (1 vote)

Dacă îți plac pariurile sportive, trebuie să încerci și secțiunea Las Vegas pariuri sportive 2024! Aici ai parte de o sumedenie de sporturi și competiții. De asemenea, la Las Vegas ai la discreție un bonus de bun venit consistent în valoare de până la 900 RON și 30% profit boost. Îți vom arăta și cum am plasat un pariu pas cu pas, dar și cum verificăm biletul după încheierea evenimentului sportiv.

las-vegas-logo

Bonus 900 RON + 30% Profit Boost

  • Bonus sport la primele 3 depuneri
  • 300 RON pariu fără risc + 300 RON bonus + 300 RON pariu gratuit
  • 30% profit boost gratis la înregistrare

Pariuri Sportive Las Vegas 2024 – Tipuri de Bonusuri Las Vegas

În secțiunea Las Vegas pariuri sportive, ai la discreție nenumărate bonusuri. Așadar, în afară de bonusul de bun venit, poți să beneficiezi de cashback, free bet, cash out, cote mărite și pariu fără risc. Totodată, ai la dispoziție și funcția bet builder. Poți revendica bonusul de bun venit din secțiunea „Profil – Bonus – Bonus sport”.

Apeși pur și simplu pe butonul „Revendică”, iar bonusul va avea statusul „acceptat”. Din secțiunea cu bonusuri active, trebuie doar să selectezi bonusul dorit, să apeși pe „Depune”. Alegi o metodă de plată, introduci suma minimă și completezi datele necesare pentru efectuarea depunerii minime.

Bonusul de Bun Venit Pariuri Online Las Vegas 2024

Poți să primești Las Vegas bonus sport până la 900 de lei la primele 3 depuneri, în următorul mod:

Ca să transformi banii bonus în bani reali, trebuie să-i rulezi de minimum 5 ori. În plus, mai beneficiezi și de 30% profit boost complet gratuit. Ca să revendici Las Vegas bonus sport, depunerea ta trebuie să fie de minimum 50 RON.

Vezi și Las Vegas bonus bun venit și Las Vegas bonus fără depunere!

Alte Bonusuri și Funcții Las Vegas Pariuri Sportive

Pe lângă Las Vegas bonus sport 2024, mai jos poți vedea de ce mai beneficiezi pe platforma Las Vegas pariuri online. Am accesat secțiunile „Promoții” și „Sport” din meniu și am găsit acolo toate aceste funcții foarte utile atunci când vrei să pariezi. Fie că e vorba de ponturi, de cote mai mari, de posibilitatea de cash-out sau de promoții pe sport cum ar fi free bet-uri, ai o mulțime de opțiuni pentru a paria inteligent și sigur.

las vegas cote marite
las vegas competitii populare

Las Vegas Pariuri Online – Sporturi și Ligi

În primul rând, ca să accesăm secțiunea de pariuri sportive, dăm click pe „Sport” din meniu. Avem la discreție o sumedenie de evenimente premeci și live din toate țările și din foarte multe sporturi. În orice zi, sunt disponibile peste 2.000 de evenimente. Desigur, poți să pui pariuri pe competiții de fotbal din întreaga lume.

Poți să pui pariuri sportive Las Vegas 2024 pe competițiile interne din aproape toate țările și poți paria pe competiții internaționale. De asemenea, poți să pui bilete și pe competiții feminine. Alte sporturi populare sunt tenisul, baschetul, hocheiul și tenisul de masă. Sunt undeva la 19 sporturi, dintre care unele mai „exotice”.

Poți pune pariuri sportive Las Vegas pe sporturi precum hochei pe iarbă, MMA, floorball și bandy. O categorie care stă foarte bine în Las Vegas pariuri sportive este cea de sporturi electronice. Poți să pariezi pe competiții din Dota 2, CS:GO, League of Legends sau Kings of Glory.

Joacă la pariuri și de pe Las Vegas mobile!

Cum Completezi Un Bilet de Pariuri Sportive Las Vegas?

las vegas optiuni pariuri
las vegas construire bilet

Să completezi un bilet la pariuri sportive Las Vegas 2024, este extrem de simplu:

las vegas construire pariu
las vegas pariu plasat

Apoi, în secțiunea „Profil – Istoric pariuri – Pariuri deschise”, putem vedea pariul nostru încă activ. Acesta se va închide și vom vedea rezultatul când se termină evenimentul. Momentan, tot ce mai putem face e să dăm cash-out să ne recuperăm cei 10 RON pariați.

las vegas istoric pariuri

Trebuie să mai știi și că pentru Las Vegas pariuri online, este necesar să ai un cont deschis. Dacă ai nevoie de ajutor, am pregătit pentru tine ghidurile de înregistrare Las Vegas și verificare cont Las Vegas.

Las Vegas Pariuri Sportive 2024 – Cum Verifici Biletul

Biletul Las Vegas pariuri sportive este foarte simplu de verificat de oricine. Ca să facem asta, accesăm secțiunea „Profil”, apoi alegem din meniu „Istoric pariuri”. Acolo avem două categorii – „Pariuri deschise” sau „Tot”. La pariuri deschise vom găsi acele pariuri active până când se termină evenimentul sportiv pe care am mizat. La „Tot” vom găsi toate pariurile încheiate sau încă active.

las vegas meniu cont
las vegas pariuri deschise
las vegas bet builder

Mai există și secțiunea „Bet builder”, unde, pe lângă „Pariuri deschise” și „Tot”, mai ai pariurile plasate clasificate și după statusul lor: pierdut sau câștigat. Mai jos vezi etapele pentru verificarea biletului pe care le-am urmat și noi:

Din păcate, pariul pe care l-am plasat de data aceasta nu a fost câștigător, dar din experiențe învățăm și vom avea ocazia să jucăm și să câștigăm cu alte ocazii.

las vegas pariu rezultat

Avem pentru tine un ghid special despre verificare bilet Las Vegas!

Tipuri de Pariuri Sportive Las Vegas 2024

În cele ce urmează, îți arătăm mai multe despre Las Vegas pariuri sportive pe fotbal, tenis și baschet. Îți prezentăm ceva și despre pariurile pe eSports. Acestea ar fi cele mai bine dezvoltate secțiuni cu sporturi când vine vorba de evenimentele sportive și ligile disponibile.

las vegas oferta sporturi

Las Vegas Pariuri pe Fotbal

Fotbalul stă de departe cel mai bine la capitolul Las Vegas Pariuri sportive. Poți plasa pe multe evenimente premeci și live. Cele mai celebre competiții pe care poți pune pariuri fotbal sunt: Liga 1 România, Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A, Bundesliga, Liga Campionilor, Europa League.

Mai sunt populare și pariurile la turnee finale precum EURO și Campionatul mondial, dar, desigur, acestea sunt mai rare. Sunt multe opțiuni de pariere pentru fiecare meci. Poți să plasezi bilete pe rezultat, handicap, pauză/final, goluri, posesie sau scor corect.

Desigur, este mai interactiv să plasezi bilete pe evenimente live, unde tipurile de pariuri sunt aproximativ aceleași. Astfel, urmărești meciul și poți opta pentru o varietate de mize la Las Vegas pariuri sportive.

Pariuri pe Sporturi Electronice Las Vegas

Acest tip de pariuri capătă din ce în ce mai multă popularitate. De aceea, Las Vegas pariuri sportive vine în întâmpinarea ta cu o ofertă bogată.

Așa cum am spus anterior, poți să pariezi pe mai multe jocuri. Totodată, ai la dispoziție o sumedenie de competiții din Asia, SUA și Europa. La acest capitol, League of Legends stă excelent.

De asemenea, poți pune pariuri live, ceea ce este foarte incitant, având în vedere cât de rapide și spectaculoase sunt evenimentele. Trebuie doar să fii pe fază la ora la care se desfășoară, ceea ce poate fi destul de dificil pentru meciurile din SUA și Asia.

Pariuri pe Tenis Las Vegas

Ai la dispoziție principalele competiții pe care poți să pui pariuri tenis din întreaga lume. Poți să pariezi pe competiții WTA, ATP, ITF sau Challenger din multe țări precum SUA, Chile, Emiratele Arabe Unite, Australia, Franța au Mexic.

Poți paria și pe o varietate de evenimente live din aceste competiții. Sunt zeci de opțiuni de pariere la fiecare eveniment. Un mod interesant este cel pe handicap game-uri și scor corect, cu cote excelente.

Pariuri pe Baschet Las Vegas

Baschetul este un sport popular pentru pariorii români datorită multitudinii de evenimente. Poți paria pe cele mai tari competiții din lume, în special pe cele din SUA, precum NBA și NCAA. Ai la dispoziție și mai multe competiții din Europa, cum ar fi VTB United League și Euroliga.

Poți pune pariuri baschet pe rezultat, handicap puncte, total puncte sau rezultate pe sferturi. Sunt foarte interesante și evenimentele live pentru că baschetul este un joc dinamic și se pot întâmpla multe pe parcursul unui meci: multe puncte și multe răsturnări de situație.

Pariuri Online Las Vegas – Metode de Plată

Metodele de plată pentru Las Vegas pariuri sportive 2024 sunt prin card bancar, portofel electronic (Skrill și Neteller), Okto Cash și Paysafecard.

las vegas gestiune depunere
las vegas formular depunere

Depunerile și retragerile se efectuează în aproape același mod:

În cazul depunerilor, trebuie să aștepți maximum câteva minute până când contul tău se încarcă. În cazul retragerilor, este necesară aprobarea plății de către operator. Apoi, în funcție de metoda aleasă, trebuie să mai aștepți eventual câteva zile lucrătoare pentru procesare.

las vegas plata depunere

Te-ar putea ajuta și articolul complet despre metode de plată Las Vegas, unde îți arătăm pas cu pas cum depunem, dar și cum retragem fonduri din cont.

Avantaje Las Vegas Pariuri Online

Mai departe, îți prezentăm câteva avantaje ale unei platforme online precum Las Vegas pariuri sportive față de agenția stradală.

Concluzii

Este extrem de simplu să joci în secțiunea Las Vegas pariuri sportive 2024. Trebuie doar să selectezi evenimentele dorite și să faci un bilet. Ai la dispoziție mai multe metode de plată sigure și rapide. Selecția de pariuri online Las Vegas te încântă cu o ofertă mare în evenimente din fotbal, tenis, baschet, sporturi electronice și alte aproximativ 20 de sporturi interesante. Participă și tu la acțiunea Las Vegas pariuri online și trăiește experiența de top!

las-vegas-logo

Bonus 900 RON + 30% Profit Boost

  • Bonus sport la primele 3 depuneri
  • 300 RON pariu fără risc + 300 RON bonus + 300 RON pariu gratuit
  • 30% profit boost gratis la înregistrare

Citește și:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
inregistrare yoji casino

Înregistrare Yoji Casino – Cum Creezi Un Cont La Yoji Casino

31 mai 2023

Primul pas pentru a începe să joci la acest operator este să efectuezi procesul de Yoji Casino înregistrare. Operațiunea este rapidă și simplă și nu îți va lua mai mult de 5 minute. Hai să vezi care sunt pașii pentru înregistrare Yoji Casino și câte ceva despre bonusurile și jocurile care te așteaptă la acest […]

Citeste mai mult
pariuri netbet virtuale

NetBet Pariuri Virtuale – Cum Poți Plasa NetBet Pariuri Online?

21 februarie 2024

Cu NetBet, pasionații de pariere intră într-o lume virtuală plină de emoție și acțiune. Portofoliul de NetBet pariuri virtuale aduc experiența parierii la un nivel nou, oferind o gamă variată de evenimente sportive. În ghidul de astăzi vei afla tot ce trebuie să știi despre acest subiect, de la categoriile de sporturi disponibile, la cum […]

Citeste mai mult
turneu mr bit

Promoții Mr Bit cu Premii 2024 – Promoția Spring to Infinity

6 martie 2024

Primăvara aduce cu ea bucuria renașterii naturii și nu numai! La promoții Mr Bit cu premii, aduce și premii fabuloase în valoare de 5.000.000 RON, plus distracție cât cuprinde. Fondul de premiere din promoția Spring to Infinity este împărțit în 5000 Cutii Misterioase, dintre care una poate fi chiar a ta. Tot ce trebuie să […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!