închidere cont Superbet
Blog  /   ianuarie 28, 2022   /   Alex Simionescu

Închidere cont Superbet – Joc responsabil Superbet & sfaturi

5/5 - (2 votes)

Jocurile de noroc reprezintă un mod plăcut de divertisment și de recreere, dar trebuie întotdeauna avut în vedere că ele nu pot ajunge catalogate drept o sursă de venit stabilă. În articolul următor te invităm să citești despre cum poți juca responsabil pe Superbet și chiar despre cum poți realiza o închidere cont Superbet.

222 Rotiri Gratuite Sizzling Hot Deluxe + 50 RON Freebet

 • Înregistrează-te, validează-ți contul și joci din partea casei
 • Bonus fără depunere cu 222 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet
 • Rotirile sunt disponibile la slotul Sizzling Hot Deluxe

Opțiuni care susțin joc responsabil Superbet

Pentru că vrem să îți oferim toată informația de care ai nevoie pentru a te bucura în siguranță de jocurile Superbet preferate și nu numai, îți vom prezenta mai jos toate opțiunile prin care poți juca responsabil, fără a fi nevoie să apelezi din prima la închidere cont Superbet.

1. Autoexcludere Superbet

Pot exista momente și situații în care simți că pierzi controlul în ceea ce privește sumele pe care le investești în jocul la cazino, iar în astfel de momente este indicat să te oprești pentru a nu risca să ajungi pe un făgaș nefavorabil.

Jucătorii sunt încurajați să apeleze la un joc responsabil Superbet, astfel încât echipa cazinoului pune la dispoziție numeroase forme de înfrânare a unei dependențe, printre care se numără și închidere cont Superbet.

 • Astfel, un jucător poate opta pentru autoexcluderea contului pentru o perioadă determinată, de cel puțin 7 zile, sau pentru o perioadă nedeterminată, iar în acest caz contul este închis definitiv.
 • Poți efectua autoexcluderea din contul tău de jucător, din secțiunea „Joc responsabil”.
 • Ține cont totuși că această acțiune este ireversibilă pe tot timpul perioadei selectate.
 • Odată ce ai optat pentru autoexcludere Superbet nu vei mai primi mailuri sau știri din partea acestora, dar ți se vor oferi informații referitoare la ajutorul de specialitate, despre care îți spunem și noi mai jos.

2. Autolimitări pentru joc responsabil Superbet

Deoarece Superbet nu dorește să fie drastic cu jucătorii săi, cazinoul pune la dispoziție o mulțime de variante pentru a nu se ajunge la închidere cont Superbet, iar o opțiune la care poți apela pentru a juca responsabil este să îți setezi limite.

Autolimitările sunt disponibile din secțiunea „Joc responsabil” a propriului cont. Acestea pot fi de două tipuri:

 • Limite de depozite
 • Limite de pariere

Odată ce tu ți-ai setat o limită pentru a beneficia de joc responsabil Superbet, aceasta se va aplica în maxim 24 de ore de la cererea efectuată. Dacă vrei să prelungești o limită setată anterior, va trebui să ai puțin mai multă răbdare, deoarece va dura minim 48 de ore pentru ca noua ta cerere să fie îndeplinită.

De asemenea, dacă întâmpini dificultăți în a-ți seta autolimitările sau dacă vrei să obții mai multe informații despre acestea, poți apela oricând la echipa de contact Superbet.

3. Pauze – alternative închidere cont Superbet

Este bine ca din când în când să te detașezi de lumea jocurilor de noroc și să faci pauze pentru a nu ajunge la soluții precum Superbet închidere cont. Astfel, cazinoul îți pune la dispoziție opțiunea de a seta o perioada de pauză de o zi sau mai multe, 2 săptămâni, 3 luni sau orice perioadă dorești tu.

La fel ca în cazul Superbet autoexcludere, această acțiune este ireversibilă pe parcursul perioadei setate. Odată ce perioada setate de tine pentru pauză expiră, toate restricțiile contului tău vor fi ridicate și vei avea din nou acces la toate opțiunile site-ului.

După o perioadă îndelungată de pauză poți verifica secțiunile de jocuri poker Superbet, blackjack Superbet sau chiar ruletă Superbet pentru a vedea ce mai e nou și pentru a începe încet să revii la jocurile preferate.

4. Ajutor de specialitate – consiliere

Deoarece cazinoul dorește să își ajute pe cât de mult posibil jucătorii, echipa îi îndeamnă pe aceștia să apeleze la ajutorul pe care îl poate oferi o instituție de specialitate, dat fiind că dezactivare cont Superbet este doar o soluție de suprafață și nu vindecă problema.

Astfel, la cerere sau în urma unor observații realizate de cazino care ar putea detecta o problemă a dependenței de jocurile de noroc, Superbet îi îndrumă pe jucători și le pune la dispoziție un site unde aceștia pot beneficia de consiliere gratuită.

De asemenea, în cazul în care consideri că este posibil să te îndrepți pe un drum nefavorabil ție, pe site-ul celor de la Superbet vei găsi o serie de întrebări care să te ajute să înțelegi în cel punct al jocului de aflii. Dacă răspunzi cu „Da” la majoritatea întrebărilor poate ar fi bine să apelezi în primă fază la o ședință de consiliere pentru a afla mai multe.

5. Sfaturi pentru un joc responsabil

 • Nu apela la astfel de jocuri dacă nu ești major.
 • Nu uita că jocurile de noroc sunt doar o formă de divertisment și nu o sursă de venit.
 • Nu juca sume de bani de care ai nevoie pentru a-ți asigura un trai decent, cum ar fi banii de chirie, utilități sau mâncare.
 • Dacă ai întâmpinat o pierdere mai mare nu încerca să o recuperezi jucând sume de bani pe care nu ți le permiți.
 • Încearcă să găsești forme diverse de amuzament între care să variezi de la o perioadă la alta și să nu te bazezi doar pe jocurile de noroc.
 • Nu juca dacă ești într-o stare de ebrietate, deprimat, supărat, obosit sau sub influența medicamentelor deoarece este posibil să nu ai control deplin asupra acțiunilor tale.
 • Nu ezita să faci pauze sau să apelezi la autoexcludere Superbet și chiar să realizezi o permanentă închidere cont Superbet dacă nu crezi că poți menține anumite limite de joc.
 • Nu uita că există mereu specialiști la care poți apela, dornici să te ajute în orice moment.

Concluzii

Este adevărat că jocurile de noroc sunt o formă distractivă de a petrece timpul și îți pot aduce avantaje financiare și plăcere, dar nu trebuie să uiți că dacă nu joci responsabil ele pot avea efecte negative asupra vieții tale. Ține cont de opțiunile pe care le ai pentru a te asigura că nu întreci limitele care îți mențin traiul și nu ezita să apelezi la închidere cont Superbet dacă este cazul. De asemenea, ai în vedere și care sunt păreri Superbet ale altor jucători români.

222 Rotiri Gratuite Sizzling Hot Deluxe + 50 RON Freebet

 • Înregistrează-te, validează-ți contul și joci din partea casei
 • Bonus fără depunere cu 222 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet
 • Rotirile sunt disponibile la slotul Sizzling Hot Deluxe

Citește mai mult:

Află mai multe despre:

Alte Articole

promoții maxbet

Promoții Maxbet cu Premii – Maxbet Săptămâna Câștigurilor

4.6/5 – (16 votes) Începutul lunii octombrie vine cu promoții la Maxbet care te vor surprinde și te vor pune în avantaj când joci la sloturi. Așa că ce-ar fi să continui sezonul rece cu niște rotiri gratuite la Maxbet Săptămâna Câștigurilor? Află mai jos câte rotiri poți să primești și ce ai de făcut […]

Citeste mai mult
superbet promotie euro cu premii

Promoție Superbet – 50 Rotiri Gratuite Superbet

5/5 – (8 votes) Ultima lună de vară începe în forță la cazinoul Superbet, astfel că echipa a decis să le ofere jucătorilor o super promoție Superbet cu premii. Continuă să citești pentru a afla cum revendici cele 50 rotiri gratuite Superbet puse în joc! În ce constă această promoție Superbet? În perioada 3 – […]

Citeste mai mult
betano promotii sport

Betano Promoții Sport – Betano 52 RON Free Bet

5/5 – (5 votes) Pasionații de pariuri sportive au acum propria pagină dedicată promoțiilor sport de la Betano! Vei fi mereu la curent cu cele mai noi Betano promoții sport care apar în secțiunea de oferte a operatorului. Așadar, revino mereu pe SuperCazino și revendică promoții sport Betano ! Betano Free Bet 52 Lei la […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă