castiguri loto Blog   /   9 mai 2022   /   Paul Anghelescu

Top Cele Mai Mari Câștiguri Loto – Top Premii Loto Câștigate

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 21 decembrie 2022

5/5 - (1 vote)

Un câștigător loto se poate bucura de premii loto mari dacă-i surâde norocul. Și sumele mai mici sunt binevenite, dar nu strică niciodată să visezi la premiul cel mare. Mulți câștigători norocoși au avut succes la pariuri loto și au pus mâna pe câștiguri frumoase. Citește mai departe pentru a afla care sunt cele mai mari câștiguri loto din România și din lume!

5 bilete fără risc loto

  • Pariază 5 RON sau mai puțin
  • La primele 5 pariuri necâștigătoare, primești banii mizați înapoi

 

Top câștiguri loto România

Multor români li s-a schimbat viața după ce au jucat la loto datorită premiilor uriașe pe care le-au câștigat. Cu un singur bilet care le-a adus cel mai mare câștig la loto, câțiva români au devenit, de-a lungul timpului, milionari în toată regula, intrând în istoric câștiguri loto 6/49. De cele mai multe ori, totul s-a datorat unui bilet foarte ieftin jucat pe numerele norocoase. Iată care sunt cele mai mari premii loto câștigate la Loteria Română!

48.952.706,17 lei la Loto 6/49

Unui bărbat din Galați i s-a schimbat viața fulgerător în momentul în care a aflat că a obținut cel mai mare câștig la loto 6/49. Norocosul român a intrat, în 2013, în posesia celui mai mare premiu loto câștigat vreodată la Loteria Română. Biletul jucat i-a adus la loto câștiguri de aproape 49 de milioane de lei (48.952.706,17), echivalentul a peste 11 milioane de euro la acea vreme. Bărbatul a declarat că nu a schimbat niciodată toate numerele pe care le-a jucat. A făcut, în schimb, diverse combinații, păstrând mereu aceleași câteva numere.

14.307.599,36 lei la Loto 6/49

Un alt premiu loto cu greutate este cel câștigat de un român din Blaj, județul Alba, în anul 2021. Premiul de 14.307.599,36 lei, echivalentul a peste 2,9 milioane de euro, a fost al doilea din acel an la categoria I Loto 6/49. Biletul a fost cumpărat cu doar 5,5 lei și completat cu o variantă simplă loto 6/49.

33.201.347,96 lei la Joker

Și la tragerea joker un norocos român a revendicat cel mai mare câștig la loto în valoare de 33.201.347,96 lei. Premiul loto, echivalent cu 6,70 milioane de euro, este cel mai mare premiu din istoria câștiguri loto Joker. Biletul câștigător a fost completat cu două variante simple la Joker și o variantă la Noroc Plus. Românul care a câștigat este în vârstă de 50 de ani și joacă la loto de mai bine de 20 de ani.

Joacă și tu la loto Maxbet, Fortuna loto, Winbet loto sau loto Favbet!

Top câștiguri loto internaționale

Deși premiile câștigate de români constau în sume de bani extraordinare, cele mai mari premii loto au fost înregistrate tot peste granițe. Majoritatea celor mai mari câștiguri loto internaționale sunt de ordinul miliardelor de dolari. Iată top cele mai mari câștiguri la loto de peste granițe!

1,586 miliarde de dolari

Cel mai mare câștig la loto obținut vreodată la nivel mondial valorează 1,586 de miliarde de dolari. Premiul a fost câștigat pe 13 ianuarie 2016 și se împarte la trei bilete norocoase cumpărate în Florida, California și Tennessee. Câștigătorii sunt Maureen Smith și David Kaltschmidt, Marvin și Mae Acosta și John și Lisa Robinson.

1,537 miliarde dolari

Există și un premiu de miliarde de dolari care a revenit unui singur câștigător loto. Este vorba despre 1,537 de miliarde de dolari au fost câștigați la un Jackpot de la loteria Mega Millions. Despre câștigător se știe că este din Carolina de Nord și că a optat pentru primirea sumei forfetare de 491,7 milioane de dolari.

1,058 miliarde dolari

Suma impresionantă a fost câștigată la Loteria de Crăciun de către doi americani, în 2012. Biletele jucate de aceștia aveau deja cinci numere prestabilite care le-au purtat noroc, aducându-le 1,058 de miliarde de dolari dintr-un fond de premii loto de 3,26 miliarde de dolari.

1,050 miliarde dolari

De departe cea mai surprinzătoare poveste despre câștiguri loto este cea a unui club american de loterie. În mod total neașteptat, clubul american de loterie din Michigan a cumpărat mai multe bilete la Mega Millions și a câștigat marele premiu. 1,050 de miliarde de dolari au revenit clubului, câștigul fiind confirmat și de avocatul care i-a reprezentat pe jucători.

Dacă te simți motivat, citește despre combinații loto care aduc câștiguri la loto și joacă și tu!

Concluzii câștiguri la loto

Unii pariori joacă din când în când și aleg numere la nimereală. Alți joacă în mod constant și au strategii și combinații de numere prestabilite. Oricum ai juca, aceste premii loto sunt dovada clară că oricine poate fi lovit de un noroc uriaș și poate obține câștiguri loto impresionante.

Loterii online la Casa Pariurilor

  • Zeci de loterii online
  • Loto Italia, Loto Grecia, Loto Polonia

Citește și:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
betano pariuri sportive

Betano Pariuri Sportive – Ghid Complet Pariuri Sport Betano

13 martie 2024

În cadrul acestui articol o să vorbim despre Betano Pariuri Sportive pentru ca tu să ai o părere despre tot ceea ce înseamnă această casă de pariuri. Îți vom prezenta tipurile de pariuri, sporturile pe care poți miza, ofertele puse la dispoziție, dar și cum plasezi și verifici un bilet Betano Pariuri. Dacă ești interesat […]

Citeste mai mult
pariuri baseball

Pariuri Baseball – Cum Plasezi Pariuri pe Baseball

7 februarie 2022

Chiar dacă majoritatea știm în mare ce este baseball-ul, puțini dintre noi știu exact cum se joacă. În cele ce urmează, vei descoperi mai multe despre regulile după care se desfășoară acest sport, precum și despre tipurile de pariuri sportive pe care le poți plasa. Află cum se pariază pe baseball! Ce e bine să […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Bonus Stanleybet Bun Venit – 3.000 RON + Rotiri Nelimitate

19 martie 2024

Bonusurile reprezintă unele dintre cele mai atrăgătoare oferte pentru orice pasionat de jocuri de noroc. Astăzi vom vorbi despre bonus Stanleybet bun venit. Noi am reușit să îl obținem urmărind un proces simplu și fără bătăi de cap. În cele ce urmează, îți vom împărtăși din experiența noastră pentru a te ajuta să îți simplifici […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!