castiguri loto
Blog  /   mai 9, 2022   /   Andrei Dogaru

Top Cele Mai Mari Câștiguri Loto – Top Premii Loto

5/5 - (1 vote)

Un câștigător loto se poate bucura de premii loto mari dacă-i surâde norocul. Și sumele mai mici sunt binevenite, dar nu strică niciodată să visezi la premiul cel mare. Mulți câștigători norocoși au avut succes la pariuri loto și au pus mâna pe câștiguri frumoase. Citește mai departe pentru a afla care sunt cele mai mari câștiguri loto din România și din lume!

5 bilete fără risc loto

  • Pariază 5 RON sau mai puțin
  • La primele 5 pariuri necâștigătoare, primești banii mizați înapoi

 

Top câștiguri loto România

Multor români li s-a schimbat viața după ce au jucat la loto datorită premiilor uriașe pe care le-au câștigat. Cu un singur bilet, câțiva români au devenit, de-a lungul timpului, milionari în toată regula, intrând în istoric câștiguri loto 6/49. De cele mai multe ori, totul s-a datorat unui bilet foarte ieftin jucat pe numerele norocoase. Iată care sunt cele mai mari premii loto câștigate la Loteria Română!

48.952.706,17 lei la Loto 6/49

Unui bărbat din Galați i s-a schimbat viața fulgerător în momentul în care a aflat că a câștigat marele premiu loto 6/49. Norocosul român a intrat, în 2013, în posesia celui mai mare premiu loto câștigat vreodată la Loteria Română. Biletul jucat i-a adus la loto câștiguri de aproape 49 de milioane de lei (48.952.706,17), echivalentul a peste 11 milioane de euro la acea vreme. Bărbatul a declarat că nu a schimbat niciodată toate numerele pe care le-a jucat. A făcut, în schimb, diverse combinații, păstrând mereu aceleași câteva numere.

14.307.599,36 lei la Loto 6/49

Un alt premiu loto cu greutate este cel câștigat de un român din Blaj, județul Alba, în anul 2021. Premiul de 14.307.599,36 lei, echivalentul a peste 2,9 milioane de euro, a fost al doilea din acel an la categoria I Loto 6/49. Biletul a fost cumpărat cu doar 5,5 lei și completat cu o variantă simplă loto 6/49.

33.201.347,96 lei la Joker

Și la tragerea joker un norocos român a revendicat un premiu în valoare de 33.201.347,96 lei. Premiul loto, echivalent cu 6,70 milioane de euro, este cel mai mare premiu din istoria câștiguri loto Joker. Biletul câștigător a fost completat cu două variante simple la Joker și o variantă la Noroc Plus. Românul care a câștigat este în vârstă de 50 de ani și joacă la loto de mai bine de 20 de ani.

Joacă și tu la loto Maxbet, Fortuna loto, Winbet loto sau loto Favbet!

Top câștiguri loto internaționale

Deși premiile câștigate de români constau în sume de bani extraordinare, cele mai mari premii loto au fost înregistrate tot peste granițe. Majoritatea celor mai mari câștiguri loto internaționale sunt de ordinul miliardelor de dolari. Iată top cele mai mari loto câștiguri de peste granițe!

1,586 miliarde de dolari

Cel mai mare premiu loto câștigat vreodată la nivel mondial valorează 1,586 de miliarde de dolari. Premiul a fost câștigat pe 13 ianuarie 2016 și se împarte la trei bilete norocoase cumpărate în Florida, California și Tennessee. Câștigătorii sunt Maureen Smith și David Kaltschmidt, Marvin și Mae Acosta și John și Lisa Robinson.

1,537 miliarde dolari

Există și un premiu de miliarde de dolari care a revenit unui singur câștigător loto. Este vorba despre 1,537 de miliarde de dolari au fost câștigați la un Jackpot de la loteria Mega Millions. Despre câștigător se știe că este din Carolina de Nord și că a optat pentru primirea sumei forfetare de 491,7 milioane de dolari.

1,058 miliarde dolari

Suma impresionantă a fost câștigată la Loteria de Crăciun de către doi americani, în 2012. Biletele jucate de aceștia aveau deja cinci numere prestabilite care le-au purtat noroc, aducându-le 1,058 de miliarde de dolari dintr-un fond de premii loto de 3,26 miliarde de dolari.

1,050 miliarde dolari

De departe cea mai surprinzătoare poveste despre câștiguri loto este cea a unui club american de loterie. În mod total neașteptat, clubul american de loterie din Michigan a cumpărat mai multe bilete la Mega Millions și a câștigat marele premiu. 1,050 de miliarde de dolari au revenit clubului, câștigul fiind confirmat și de avocatul care i-a reprezentat pe jucători.

Dacă te simți motivat, citește despre combinații loto care aduc câștiguri și joacă și tu!

Concluzii loto câștiguri

Unii pariori joacă din când în când și aleg numere la nimereală. Alți joacă în mod constant și au strategii și combinații de numere prestabilite. Oricum ai juca, aceste premii loto sunt dovada clară că oricine poate fi lovit de un noroc uriaș și poate obține câștiguri loto impresionante.

Loterii online la Casa Pariurilor

  • Zeci de loterii online
  • Loto Italia, Loto Grecia, Loto Polonia

Citește și:

Alte Articole

supercazino holder

Promoții Zilnice ContiCazino – Oferta Zilei ContiCazino

5/5 – (1 vote) Vremea caldă vine cu oferte speciale de neratat la ContiCazino. Profită de promoții zilnice ContiCazino și obține super bonusuri și rotiri gratuite. Citește în continuare pentru a afla ce poți câștiga în fiecare zi a săptămânii! Ce poți câștiga la promoții zilnice ContiCazino Dacă vrei să te simți ca într-o continuă […]

Citeste mai mult
stud poker reguli

Stud Poker Reguli – Ghid Complet de Joc

5/5 – (1 vote) În acest articol vom discuta despre Stud Poker reguli și alte detalii pe care trebuie să le știi despre joc. Este un gen de poker mai puțin cunoscut decât Texas Holdem, dar cel puțin la fel de captivant, după cum vei vedea mai departe. Stud Poker reguli – tot ce trebuie […]

Citeste mai mult
reguli tabinet

Reguli Tabinet Joc de Cărți – Cum se Joacă Tabinet?

5/5 – (1 vote) Tabinetul este unul dintre acele jocuri de cărți fără vârstă, iubite inclusiv de părinții și bunicii noștri. În cazul în care nu ai mai jucat de mult timp sau nu l-ai încercat niciodată, a sosit momentul să descoperi cum se joacă Tabinet. Află din acest articol totul despre setul de reguli […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă