campionatul european de atletism Blog   /   12 august 2022   /   Paul Anghelescu

Campionatul European de Atletism 2022 – Info și Pariuri

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 4 ianuarie 2024

5/5 - (2 votes)

Săptămâna viitoare va avea loc un eveniment sportiv de mare importanţă pentru lumea atletismului de pe continentul nostru. Mai precis, în perioada 15-21 august se va desfăşura în Germania Campionatul European de Atletism 2022. Ajunsă la ediţia cu numărul 25, întrecerea va fi găzduită de Stadionul Olimpic din Munchen, arenă pe care vor concura cei mai buni atleţi din Europa. Află în continuare mai multe despre această competiţie, precum şi ce pariuri poţi plasa la case pariuri pentru Campionatul European de Atletism 2022!

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Campionatele Europene de Atletism 2022 – scurt istoric

Organizate de către Asociaţia Europeană de Atletism, Campionatele Europene de Atletism sunt competiţii sportive majore, cu o istorie mai lungă decât cea a Campionatelor Mondiale. Iată câteva lucruri interesante despre aceste adevărate regaluri de atletism:

Citește în continuare despre SuperCupa Europei!

Campionatele Europene de Atletism 2022 – probe de concurs

Probele în concurs la Campionatul European de Atletism 2022 sunt aceleaşi, atât la masculin, cât şi pentru întrecerile feminine şi se împart în următoarele categorii:

De menţionat că pentru a accede în faza finala a întrecerilor la unele dintre aceste probe, atleţii trebuie să treacă prin etapele de calificare, a seriilor şi a etapelor semifinale. Hai să vedem în continuare ce pariuri poţi plasa la campionatele europene de atletism 2022.

Dacă ești un fan înrăit al campionatelor, nu uita să citești și despre Wimbledon 2022!

Pariuri Campionatul European de Atletism 2022 – pe câştigător competiţie

Dacă vorbim de tipuri de pariuri pe atletism, cel mai popular este acela care presupune plasarea unei mize pe câştigătorul unei anumite probe din concurs.

Înainte de a gândi o strategie de pariere pentru această competiţie, e bine să verifici care sunt casele de pariuri unde poţi miza pe eveniment, precum şi care e oferta lor în materie de cote Campionatul European de Atletism 2022. Astfel vei putea să le alegi pe cele mai avantajoase.

Deoarece pentru majoritatea probelor din concurs se organizează etape de calificare în faza finală a întrecerilor, e posibil să găseşti cote Campionatul European de Atletism 2022 pe câştigătorul competiţiei sau pe învingătorul unei anumite probe doar în ziua finalei.

Continuă să pariezi cu pariuri speedway sau pariuri sportive polo!

Campionatul European de Atletism 2022 – câteva sugestii utile

Concluzii la Campionatul European de Atletism 2022

Urmărind transmisiile în direct de la Campionatul European de Atletism 2022, care va avea loc săptămâna viitoare, vei avea parte cu siguranţă de întreceri palpitante cu răsturnări spectaculoase de situaţie. Plasează pariuri Campionatul European de Atletism 2022 şi cu puţină inspiraţie te vei putea bucura şi tu alături de medaliaţii competiţiei.

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Citește mai mult:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
păreri playgg

Păreri PlayGG: Află opinii PlayGG de la jucători reali

8 martie 2022

Atunci când dorești să încerci orice produs sau serviciu la cazinouri online, cel mai bine este să apelezi la opiniile „de la firul ierbii”. De aceea, astăzi îți vom prezenta mai multe păreri PlayGG. Pe baza acestora, îți poți face și tu câteva idei despre ce are de oferit această platformă relativ nouă de poker. […]

Citeste mai mult
alexandru papazian

Alexandru Papazian – Profil Jucător de Poker

12 aprilie 2022

Alexandru Papazian este cel mai titrat jucător de poker român. Este primul și singurul jucător român care a câștigat două brățări World Series of Poker, performanță reușită de doar 270 de jucători de poker din întreaga lume. Alex Papazian este mândru că a devenit primul jucător român de poker cu astfel de performanțe, declarând că […]

Citeste mai mult
pariuri golf joc

Pariuri pe Golf – Tipuri de Pariuri și Turnee Importante

16 noiembrie 2021

Golful este un sport popular în toată lumea. Mulți amatori îl practică din pură plăcere, dar adevărații profesioniști participă la turnee dotate cu premii importante. PGA și European Tours sunt două mari asociații care organizează turnee la care poți plasa pariuri pe golf pe tot parcursul anului. Dacă și ție îți place acest sport, este […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!