turul spaniei Blog   /   12 august 2022   /   Paul Anghelescu

Turul Spaniei 2022 – Sfaturi pentru Pariuri Turul Spaniei

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 5 ianuarie 2024

5/5 - (2 votes)

În curând se va da startul în Turul Spaniei 2022, una dintre cele mai importante competiţii de ciclism anuale de pe mapamond, alături de Turul Franţei şi Turul Italiei. Ajunsă la cea de-a 77-a ediţie, Turul ciclist al Spaniei 2022 se va desfăşura în perioada 19 august – 11 septembrie, pe trasee din Spania, Olanda şi Belgia. Află în continuare mai multe despre această întrecere sportivă, dar şi ce pariuri poţi plasa pe Turul ciclist al Spaniei la case pariuri!

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

  • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
  • Joc pe mobil sau PC
  • Tipuri variate de pariuri

Turul Spaniei – scurt istoric al competiţiei

Alături de Turul Italiei şi Turul Franţei, competiţia de ciclism din Spania reprezintă unul din cele 3 competiţii majore de ciclism rutier din lume. Iată câteva aspecte interesante în legătură cu această întrecere sportivă:

Turul ciclist al Spaniei 2022 se anunţă o competiţie acerbă, plină de suspans şi de emoţie. Pe lângă a-ţi susţine favoriţii, poţi miza pe rezultatele acestora, pentru a te bucura şi mai tare de atmosfera concursului. Iată în continuare ce pariuri poţi plasa la Turul Spaniei 2022:

Pariuri Turul Spaniei – pe câştigător

În oferta caselor de pariuri poţi găsi deja cote Turul Spaniei pe câştigătorul competiţiei. Ai posibilitatea să plasezi o miză pe ciclistul care crezi că se va afla pe primul loc al clasamentului după cele 22 de etape de concurs. Dacă favoritul pe care ai mizat va fi declarat câştigător la finele competiţiei, pariul tău va deveni unul profitabil.

Citește și despre pariuri Roubaix 2022!

Turul Spaniei 2022 – pariuri de tip each way ( E/W 1/4 , 1,2,3 )

Face parte tot din categoria de pariuri antepost pentru care ai deja la dispoziţie cote Turul Spaniei în oferta caselor de pariuri sportive. Ai oportunitatea să mizezi că la sfârşitul concursului un anume ciclist se va situa pe podium. Cu alte cuvinte, poţi paria că favoritul tău va ocupa unul dintre primele 3 locuri ale clasamentului final. Cotele oferite sunt mai mici decât pentru câştigător competiţie, dar pariul are mai multe şanse să devină câştigător.

Pariuri Turul Spaniei – pe câştigător etapă

Pe parcursul întrecerii, care ţine în jur de 3 săptămâni, se dispută câte o etapă de traseu zilnic. Aceste etape pot fi de urcare sau de sprint, precum şi mixte, în funcţie de particularităţile traseului pe care se desfăşoară etapa respectivă. Acest tip de pariu îţi oferă posibilitatea să plasezi o miză pe ciclistul care crezi că va ieşi învingător pe un anumit traseu din concurs.

Înainte de a plasa pariuri Turul Spaniei 2022 pe câştigătorul etapei, este bine să ştii care sunt concurenţii care au obţinut performanţe pe anumite porţiuni de traseu. Pentru asta ai la dispoziţie statistici cu rezultatele competiţiilor anterioare.

Pariuri Turul Spaniei 2022 – duel concurenţi

Condiţia minimă ca acest tip de pariu să fie acceptat şi valabil este ca ambii concurenţi să ia startul în competiţie. Condiţia ca pariul tău să fie câştigător este ca la finalul competiţiei concurentul pe care ai mizat să ocupe un loc mai bun în clasament decât celălalt.

Află mai multe despre pariuri schi și pariuri Nascar!

Turul Spaniei 2022 – duel concurenţi pe etapă

Cum spuneam, pe durata întrecerii se parcurge zilnic o porţiune de traseu, fiecare având particularităţile ei şi o lungime diferită. O etapă de sprint acoperă o porţiune de traseu mult mai mare decât una de urcare, care e mult mai dificil de parcurs. Acest tip de pariu îţi oferă posibilitatea să mizezi că un anume concurent se va clasa mai bine decât un altul la finele unei etape din concurs.

Turul Ciclist al spaniei 2022 – pariuri pe echipa câştigătoare

Pe lângă lupta pentru trofeele individuale, Turul Spaniei reprezintă şi o întrecere pe echipe. Acest lucru îţi oferă oportunitatea să plasezi o miză pe echipa care crezi că va realiza cel mai mare punctaj la finele competiţiei.

Turul Spaniei 2022 – câteva sfaturi utile de pariere

Cu siguranţă vrei să obţii rezultate bune şi un oarecare profit de pe urma pariurilor pe care intenţionezi să le plasezi la Turul Spaniei. Pentru a-ţi spori şansele de câştig îţi sugerăm să ţii cont de următoarele sfaturi:

Concluzii la Turul Spaniei 2022

Acum, că ai văzut pe ce poţi miza la acest eveniment sportiv, caută în oferta caselor de pariuri cele mai bune cote Turul Spaniei pentru a-ţi maximiza eventualul câştig. O analiză corectă a evenimentelor şi urmărirea live a etapelor din concurs îţi vor spori cu siguranţă şansele de reuşită. Pariază şi tu pe Turul Ciclist al Spaniei 2022!

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

  • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
  • Joc pe mobil sau PC
  • Tipuri variate de pariuri

Citește mai mult:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
banner sloturi winmasters

Sloturi Winmasters 2024 – Ce Jocuri Găsești Online?

19 aprilie 2021

Atunci când cauți o soluție simplă de a te distra și de a câștiga bani, jocurile de tip slot reprezintă cea mai bună variantă. Dacă până acum te bucurai la ele la sala de jocuri de cartier, e momentul să descoperi un mod mult mai comod de a-ți încerca sloturile preferate: Winmasters cazino. Află în […]

Citeste mai mult
banner agentii winbet ghid

Agenții Winbet – Locații, Program & Bonusuri Online

10 august 2020

Info Utile Agenții Winbet Jocul Online Când vine vorba de săli de jocuri, Winbet este unul dintre cei mai cunoscuți operatori de jocuri de noroc din România. În acest articol vom discuta despre agenții Winbet: ce program au, în ce locații poți juca, precum și ce avantaje ai dacă joci online la Winbet. Program Winbet […]

Citeste mai mult
echipe de fotbal din Germania

Top echipe de fotbal din Germania

11 noiembrie 2020

Ne uităm acum la echipe de fotbal din Germania din punctul de vedere al campionatelor câștigate: • Gerd Muller – 365 de goluri (Bayern)• Klaus Fischer – 268 de goluri (Schalke, Koln, Munich 1860, Bochum);• Robert Lewandowski – 241 de goluri (Borussia Dortmund, Bayern);• Juup Heynckes – 220 de goluri (Gladbach, Hannover)• Manfred Burgsmuller – […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!