pariuri polo Blog   /   9 martie 2022   /   Paul Anghelescu

Pariuri sportive polo – Cum se pariază pe polo

5/5 - (2 votes)

Pare greu de crezut dar polo pe apă este cel mai vechi sport de echipă de la Jocurile Olimpice de vară. Din anul 1900, când a fost introdus ca sport olimpic, s-a jucat la toate ediţiile Olimpiadelor care au avut loc. În cele ce urmează vei afla mai multe despre acest sport, care sunt principalele competiții de polo pe apă organizate pe mapamond şi cum se pariază pe polo. Descoperă şi tu cum mizezi pe pariuri polo la case pariuri!

Bonus 100% Până la 500 RON

  • Depui 100 RON, pariezi 200 RON
  • Retragi rapid câștigurile
  • Competiții variate la care poți paria

Ce e bine să ştii înainte să plasezi pariuri polo pe apă

Apărut în Anglia la mijlocul secolului al XIX-lea, la început ca o formă de divertisment în antrenamentul înotătorilor, polo a devenit rapid un sport aparte. A fost doar o chestiune de timp până s-au pus bazele unui regulament de desfăşurare pentru polo pe apă. Iată câteva dintre regulile de bază ale jocului:

Află despre ofertele de care poți beneficia la pariuri Unibet, pariuri Netbet și pariuri Gets Bet!

Principalele competiţii unde poţi miza pe polo

pariuri sportiv polo betano

Polo pe apă se bucură de o mare popularitate în S.U.A, Italia, Ungaria, Croaţia, Serbia şi în alte ţări din întreaga lume. Să vedem care ar fi principalele evenimente la care poţi plasa pariuri polo:

Campionatul Mondial de polo pe apă

Este un turneu internaţional care se desfăşoară odată la 2 ani. Împreună cu celelalte sporturi acvatice, înot, înot sincron, sărituri în apă, face parte din Campionatul Mondial de Nataţie. La acest eveniment major participă cele mai valoroase echipe naţionale feminine şi masculine de polo pe apă de pe întreg mapamondul. Reprezintă o bună oportunitate pentru a încerca să joci la pariuri sportive polo.

Jocurile Olimpice de vară

Organizat de Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), acest eveniment are loc odată la 4 ani şi reuneşte cele mai puternice loturi olimpice feminine şi masculine din lume. Această competiţie este transmisă în direct de canalele de televiziune, având mare priză în rândul telespectatorilor amatori de sport. Ai posibilitatea să urmăreşti meciuri transmise în direct şi să îţi încerci şansele la pariuri polo.

Campionatul european de polo pe apă

Atât la feminin cât şi la masculin, Campionatele Europene de polo pe apă sunt organizate din 2 în 2 ani, de către Liga Europeană de Nataţie (LEN). Dacă dintre naţionalele masculine cea mai titrată este echipa Ungariei, cu 13 titluri europene obţinute, dintre reprezentativele feminine cele mai multe medalii le-au obţinut pâna în prezent echipele Olandei, Italiei şi Ungariei.

Pe lângă aceste competiţii majore, în Europa sunt organizate campionate interesante de polo pe apă. Citește în continuare pentru a afla care sunt principalele tipuri de pariuri polo pe care le ai la dispoziţie pentru a miza pe acest sport.

Tipuri de pariuri polo

Pariuri polo pe apă pe termen lung

Sunt pariuri de tip antepost şi le găseşti în oferta caselor de pariuri cu mult timp înainte de începerea evenimentelor. Cum fiecare competiţie are favoriţii săi, trebuie doar să alegi dintre ei pe cei care crezi că vor obţine titlul şi să mizezi în acest sens.

Pariuri polo pe câştigător meci

Îți dă posibilitatea să mizezi pe echipa pe care o vezi învingătoare la sfârșitul timpului regulamentar de joc, cu opţiunile de pariere 1 pentru gazde şi 2 pentru oaspeţi. Pentru meci egal (X), cotele oferite sunt atrăgătoare, deoarece se întâmplă mai rar, însă cu puţină inspiraţie alegând această variantă de pariere poţi obţine un câştig semnificativ.

Citește și despre pariuri Nascar, pariuri schi și pariuri ciclism!

Pariuri polo pe victorie

La acest tip de pariu ai doar două variante pentru a miza, pe victoria gazdelor sau pe victoria oaspeţilor. Dacă la sfârşitul timpului regulamentar de joc scorul este egal, evenimentul primeşte cota 1 şi miza ţi se returnează.

Pariuri polo pe total goluri

Este un pariu de tip sub/peste şi îţi oferă posibilitatea să plasezi o miză pe numărul total de goluri care se vor marca în partida respectivă. Înainte de a plasa un asemenea tip de pariu este bine să te informezi cu privire la golaverajul echipelor care urmează să se întâlnească şi să vezi şi scorurile meciurilor directe anterioare.

Pariuri polo de tip handicap

Îţi oferă oportunitatea să pariezi că o echipă va obţine victoria în ciuda unui handicap iniţial ipotetic de n goluri. De exemplu, dacă mizezi pe o victorie cu H -2,5, pentru ca pariul tău să fie câştigător, echipa pe care ai pariat trebuie să obţină victoria la o diferenţă de cel puţin 3 goluri.

Pe lângă tipurile de pariuri pre-meci, în oferta caselor de pariuri mai poţi găsi și pariuri polo live, pe care le poţi plasa în timpul desfăşurării partidelor. Iată câteva dintre aceste tipuri de pariuri polo:

Concluzii pariuri sportive polo

Dacă vei urmări o transmisie live a unui meci de polo, cu siguranţă vei fi captivat de acest joc deosebit de spectaculos. Acum că ştii cum se pariază pe polo, simte-te liber să mizezi pe favoriţii tăi!

Bonus 100% Până la 500 RON

  • Depui 100 RON, pariezi 200 RON
  • Retragi rapid câștigurile
  • Competiții variate la care poți paria

Citește mai mult:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

24 august 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2024, am putut vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri team spirit vs gambit

Ponturi Team Spirit VS Gambit – EPIC League 2021 CIS 2021

27 mai 2021

Turneul EPIC League CIS 2021 este poate cel mai important turneul al regiunii, calificarea RMR, care asigură puncte pentru Major, fiind principalul obiectiv. Desfășurat în perioada 12 – 30 mai, evenimentul recompensează echipele cu până la 40.000 de dolari și puncte RMR. Per-total, 16 echipe se vor lupta pentru premiile în bani, cât și pentru […]

Citeste mai mult
superbet virtuale

Pariuri Superbet Virtuale – Cum mă joc la ele?

4 noiembrie 2020

Platforma este perfectă pentru jucătorii pasionați de fotbal, curse de cai sau de câini, tenis, curse moto și multe altele, iar astăzi vei afla toate informațiile despre această platformă oferită de către Superbet. Vei afla ce înseamnă jocurile Superbet virtuale, pe ce poți paria în cadrul secțiunii Superbet virtuale, care sunt mizele minime pe care […]

Citeste mai mult
bonus casa pariurilor 50 ron

Casa Pariurilor Bonus 100 RON Gratis – Bonus Fără Depunere

29 aprilie 2022

Operatorul Casa Pariurilor și-a actualizat recent oferta fără depunere pentru jucătorii noi, astfel că aceștia pot revendica acum noul Casa Pariurilor bonus 100 RON complet gratuit. Află din articol toate detaliile acestei oferte, și cum poți să pui mâna pe ea! În ce constă Casa Pariurilor bonus 100 RON fără depunere? Oferta Casa Pariurilor 100 […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!